Отговори
# 210
oni ,аз все още пасирам.Пробвах да му дам намачкано с вилица пюре веднъж,но той се давеше и аз се отказах.И ние на обяд ядем зеленчуково пюре,а следобяд каша.Чат-пат давам и настъргана ябълка,но тя е за десерт.

Ох нещо много ме мързи в тая жега,а имам да върша сто хиляди неща и ми е много трудно да се организирам. Embarassed

# 211
Ох нещо много ме мързи в тая жега,а имам да върша сто хиляди неща и ми е много трудно да се организирам. Embarassed
[/quote]
 А питаш ли ме мен, такъв мързел ме гони, нищо не ми се прави,само кисна пред компютъра , а толкова работа имам ... #Crazy
Добре,че Мойа се заигра самичка поне за сега:)

# 212
Они, някои мами тук дори не сме още заместили ядене, други мисля имат по две вместо мляко. Общо взето се водим по дечицата си, Кристиян един ден си иска цялото зеленчуково и му го давам, друг ден изобщо не иска и си му давам млекце.Както иска детето, така! Лично аз съм въвела само няколко плодчета и зеленчуцки, каши не. Пасирам.
Ммдаа, какво правим срещу жегите  newsm78 ами лично аз размишлявам върху това дали да не купим 2, 3 климатика и ги насвяткаме из къщата и да не си подадем носа навън до септември  newsm57. Аз съм изключително зиморничев човек и има 100 свидетеля, които ще потвърдят, че за първи път в живота си казвам " леле, жега, лошо ми е" . А, и от днес имаме ново забавление - с Крисчо си направихме spa day е, то беше само час, но и това е нещо - бам в неговата ваничка  newsm37  а мама под душа   bath та така се позабавлявахме доста, той с неговите делфинчета и прочие, а аз на струящата хладна вода. Всичко това след като се беше плицикал в лодката на терасата по обяд.  Mr. Green.
Бети, чак сега видях снимките и ми събрахте очите  #Shocked да ти е жива момата. Абе изобщо нямам думи за дечицата ама ще се въздържа от коментари да не каже сина ми един ден, че съм му се бъркала  Joy. Хайде, сполай ви в тая мараня, да си останете със здраве   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 213
Они, някои мами тук дори не сме още заместили ядене, други мисля имат по две вместо мляко. Общо взето се водим по дечицата си, Кристиян един ден си иска цялото зеленчуково и му го давам, друг ден изобщо не иска и си му давам млекце.Както иска детето, така! Лично аз съм въвела само няколко плодчета и зеленчуцки, каши не. Пасирам.
Ммдаа, какво правим срещу жегите  newsm78 ами лично аз размишлявам върху това дали да не купим 2, 3 климатика и ги насвяткаме из къщата и да не си подадем носа навън до септември  newsm57. Аз съм изключително зиморничев човек и има 100 свидетеля, които ще потвърдят, че за първи път в живота си казвам " леле, жега, лошо ми е" . А, и от днес имаме ново забавление - с Крисчо си направихме spa day е, то беше само час, но и това е нещо - бам в неговата ваничка  newsm37  а мама под душа   bath та така се позабавлявахме доста, той с неговите делфинчета и прочие, а аз на струящата хладна вода. Всичко това след като се беше плицикал в лодката на терасата по обяд.  Mr. Green.
Бети, чак сега видях снимките и ми събрахте очите  #Shocked да ти е жива момата. Абе изобщо нямам думи за дечицата ама ще се въздържа от коментари да не каже сина ми един ден, че съм му се бъркала  Joy. Хайде, сполай ви в тая мараня, да си останете със здраве   Stuck Out Tongue Winking Eye

Ами и аз се ръководя поп малката, но реших да споделя и с вас, да свря часовника както се казва.
Браво на  вас за банята,ние все още се търкулваме понякога от седнало положение и малко ме е страх да я пусна в коритцето така,но ще пробвам задължително още днес  bouquet

# 214
Oni, понеже ние сме много далече от акробатичните постижения на Вени  Laughing, аз го слагам в анатомичната ваничка. Когато е в лодката пък го подпирам с нещо. При всички случаи съм на една ръка разстояние.  Grinning
Момичета, три дена подред Кристиян ми събра очите с по 2, 3 часа следобеден сън, дните така минаваха много леко и бързо. Днес обаче, поради събаряне на къщата зад нас целия рай отиде на кино  Crazy  и вече и двамата с бебчо сме   Stuck Out Tongue Winking Eye.
Отделно, колкото и да слушаме " фиу, фиу, вие фъртуната зла, зимо добре си дошла" не ни става по-хладно  #Silly

# 215
И ние почнахме да спим от 13ч до  15.30ч.Направо е страхотно Grinning

# 216
Блазе ви, а моята кукльоночка спи много малко през деня...Едва днес, вкъщи, успях да я приспя 3 пъти, но пак не ми стига времето, само шетня братче, най-вече пране и простиране...за книжка време не остава, какво да говорим за готвене  и папане...

# 217
Здравейте момичета!!!
Жегата е наистина непонисима   sweating Добре,че оставихме малкия при баба му снощи,аз се разкъсвах от чувство на гузна съвест и от това,че ми липсва,но днес се радвам,защото там температурите са с няколко градуса по-ниски и не е чак толкова горещо колкото тук.А пък вечер е направо рай-едно хладничко такова,малкия спи като къпан  smile3524
И мен много ме мързи,то в тази жега направо нищо да не ти се прави.Но съм се отдала на почистване и сега си давам малко почивка пред компа  Mr. Green
Много са ви сладки дечицата,да са живи и здрави newsm76,какви постижения имат само!!!

# 218
Предлагам да си направим чат каналче. Така де......в момент на простотия какво да правя.....тук ли да си ръся тъпотиите  Laughing А искам лафче ма'ка му  Laughing Искате ли а.....да спретна ли едно каналче  Wink

# 219
shrew, кога имаш време за чат, бе, слънчице!? Аз имам едни френдс по скайпа и по ай-си-кю-то, с които едва успявам да си драсна някой ред някой път, те ми се чудят какво толкова правя  Rolling Eyes Да не говорим, че имам страшно желание да седна да си чета по френски и да попрочета куп други важни неща ..., но в малкото свободно време или пиша тук, или блея тъпо на дивана...

ina_nk, това за Жижо на magesta е много правилно, трябва да бъде изтъкнат, вече има цели 4 зъба!!!
Между другото, все забравям да честитя на Вержито зъбчето на Лорка! (Ся кат почнете едни фльонги и по зъбките, то нема край...) В тази връзка, първите зъбчета също трябва някак си да се почистват, знаете ли как?

# 220
Они, май още е раничко за мачкането, но все пак зависи от детето, де! Ние сме на четири хранения, две от които са зеленчуци с месо или жълтък и плодово пюре, но и двете са със съответната доза от нашето си мляко. Т.е. мляко плюс другите неща....
Излизаме вечер чак към 20 часа, докато се стъмни, щот иначе не се живее. Днес по изключение бяхме в Южния към 14, щото правихме компания на тати и Каро - плуват в Спартак. Изпуснахте голото хоро... Само по памперс, в най дебелата сянка и купооооон!
Алекси ако се сецка като майка си по повод и без - да му мислиш!

# 221
A добра ви вечер  Grinning
Загледах по ... незнам точно кой канал на ТВ-то, незнам точно какъв филм за една стрийптизьорка - танцьорка, ама бая съм се прхраснала, да знай'те  Shocked
Оцеляхме и днес  Mr. Green
Честито на днешните празнуващи !  bouquet
shrew, идеята е страхотна  Peace, как точно мислиш да спретнеш тоз канал ... newsm78
Аз също съм на скайп по принцип, но напоследък имам сериозен проблем .... с мъжа ми делим един компютър, и той в момента е с предимство на него .... Sad
Надявам се нещата да се променят и ако пак съм на линия съм силно ЗА  Grinning
Vidri4ka ще поздравя обезателно, веднага щом пак я видя  Party
шамЕнет, чак сега видях че сте ни номинирали заради 4те зъба   Grinning Wink , благодарим   bouquet , ама да уточня -  5 са вече / 6 ти расте/  Mr. Green  Joy Joy Joy
Ох , хайде хладини и ние желаем  Praynig
А докато не съм забравила .....
Софиянки, наистина,  дайте идея за място където да обелим някой лаф на 2 Юли / ако ни разрешат наш'те хубостници и хубостнички, оф корсе Wink/

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 23:45 от Magesta

# 222
Лелее Magesta вие сте направо шампиони!!!!!Браво на вас!!  bouquet

# 223
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=200113.0
Ники, такава статистика сме направили в другата тема - разгледай може да ти хрумне нещо...

# 224
  • Бургас
shrew спретвай аз съм ЗА, че мойте хора из скайпа и кю-то все бачкат и аз кат изпростея няма с кой  Joy

Magesta тоз филм и аз до сега га скивах ма мъжо зе че смени канала и утиде..... по някоя от Диемите беше- май фемилито, не че има някакво значение.

Днес успешно изпрах в пералнята без да я съсипя - количката, ама уцелих кога да я пера, в тая жега всичко изсъхна за 1 час.

Излязахме на разходка чак в 19 часа и имах чувството, че някой беше запалил огън навън, такъв ад беше. После се разрази зверска буря... добре, че вече се бяхме прибрали и я гледахме през прозореца, заваля, разведри и сега пак жега. Днес даже и на морето не му се вълнуваше от горещините.

Дива ирландска пешеходка   много е интересна статистиката   smile3501 - браво на сътворилите я - идейна и изчерпателна.

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 23:52 от Nikki_Ivanova

Общи условия

Активация на акаунт