Отговори
# 255
"Kalimera" ли беше, "ясо" ли беше ( позволявам да бъда поправена) - здравейте и от нас !
Набързо което прочетох са жалбите от горещините. Но нямате си на идея, една седмица моето дете що сол изблиза от мен докато сучеше и що пот излях върху него пак при същото упражнение. В таз Гърция сутрин в 8.30 си е вече 29 градуса, а вечер в 23 не пада и градус под 30. Умирам за сянка и климатик... Магеста, не ми я даде тази шапка и гледай как си страдах. Набързо да нахвърлям хрониката и ще пусна снимки утре от гръцкото ни пътешествие.

# 256
А това исках да пусна преди да тръгна, но ми спря нета ама точно преди да натисна бутона "публикувай"...
[/quote author=HEBMEHTE link=topic=198156.msg4254158#msg4254158 date=1182266492]
Та малко ми е притеснено, защото хемоглобина ни е 97 Sad ....док ни предписа едни капки за това...Малтофер се казват...някой знае ли нещо за тях?
[/quote]
... ммм даа, аз пих Малтофер Фол (желязо като добавка) през бремеността заради ниския си хемоглобин. Очаквай или да се запече или да се окъка. Аз бях от втората група. Също се променя цвета на акитата- към черно, да не се стрестнеш. Захрани ли вече Фиболинка с месце ? Давай смело и там разните спанаци също, о и броколи - не се сещам за бебешкото меню какво още би могла да прибавиш.
Лилетка, ама много сладко кремава си била на сватбата си- ЧЕСТИТО !
Мамо Шуши, изчетох всичко на един дъх. Сигурно е оня един дъх, който си спряла да си поемеш и си дала сметка за това, което си споделила. Съдба майчина - съдба на всяка жена.
Ето ни и нас при шестмесечковците http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=46
Еси благодаря за инфото- ще го посетим, когато се върнем, което ме подсеща да спомена, че заминаваме за Гърция .. без шапката на Магеста ;-((( Стискайте палци да стане чудо и да си почина и аз, накрая !!!

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 08:25 от poli.jekova

# 257
Спите ли?А добро утро.Никога не съм сядала май толкова рано на пс-то,ама сега и кафе ще пия и вас ще ви почерпя 

Аз се събудих,щ'от се оциклих и сега ми е мнооооого криво-корем боли,кръст боли,нервата ме тресе smile3515.Но няма да ви занимавам с мойте глупости,лек ден на всички  bouquet

# 258
Moonlady newsm51!
Pontes, честито ви зъбче!
Liletka, аз не знам какво е бебето да спи спокойно. Ние от няколко дни спим на отворен прозорец, но при нас има много кучета, които просто ме побъркват и затварям по някое време. А нали сме на село - също и петлите, по-скоро този на баба ми, прочетох му присъдата eat Twisted Evil
Аз още съм от неоциклените мами newsm44!
Честита половин годинка на коледните бебета Катрин на мама Polkam, Христо на мама Gillian, Християн на мама боца, Никола на мама Didda, бебе Джонатан на мама anabella_, Георги на мама бебешок!

# 259
. А нали сме на село - също и петлите, по-скоро този на баба ми, прочетох му присъдата eat Twisted Evil

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 260
Добро утро, мацки!
pontes как да не е важно, бе, супер важно е, честито първо зъбче на Алексис! Пусни снимки!
Радвам се за новината, че са събрани парите за Светльо, сега чакам новината и как се разходват, но и най-вече новина за оздравяването на Светльо  Praynig

poli.jekova, къде бяхте в Гърция? Чакаме снимки да ви видим?

Ние отдавна спим на отворен прозорец, а откакто са жегите - и на широко отворен. Няма как, едва се диша.

Сега да докладвам за сватбата - вече определено може да се каже, че дъщеря ми е светско маце, обича музика, танци и забавления. Взехме си я с нас в ресторанта и тя през цялото време се радваше и кефеше.  Бяхме там от 2 до 7 и нещо. Бяха ни избрали места на масата близо до тонколоните, което е ужасно, (не мислехме да ходим с беба, но в последния момента нямаше как иначе) но ние седнахме в отдалечения от тонколоната край на масата и така. Два пъти излизахме в градината да кърмим и памперсуваме, имаше къде. Е, първия път оповръща таткото, та той седя скрит зад масата докато изсъхне, а втория път оповръща мама, но...пука ли ти...Освен това се наложи да я преобличам три пъти, но аз вече имам опит  Naughty и си носех мини-гардеробче в чантата! По едно време й се доспа и таткото поиска да се помота с нея в градината на ресторанта, на тихо, после дойдоха пак и тя беше отново захилена. Поденсих я малко, тя много обича да денсим на музика! Няма да ви казвам, че всички хора се радваха ужасно много на бебка също. Беше супер, определено имах нужда от танци и развлечение (ако си спомняте, аз и докато бяхме бременни ви агитирах за танци, ама ви достраша!) и това, че знаех, че бебка е добре и не плаче стресирана, зарязана от мама при бабата, ми даде спокойствието да си се поотпусна! Много ви  благодаря, момичета, за подкрепата, да отидем с нея!   bouquet

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 10:02 от шамЕнет

# 261
moonlady много мило от твоя страна  Heart Eyes  bouquet
pontes ха честито ви зъбче   bouquet

# 262
Добро утро !
poli.jekova - Поли, стискаме палци да се похвалиш че си си починала  Peace
Ха , добре дошла - чакаме снимки и отзиви !  Laughing
Страшни снимки на Данчо, само тая последната  Wink / с прогнозата за времето /ми развали настроението малко .
Честито зъбче на Алексис  tooth  Grinning !
Шаменет  и от вас чакаме снимков - сватбарски материал  Party
Ние утре сме на хепатитна ваксина - последната, на измервация и консултация. Надявам се на добри новини.

Прохладен ден   bouquet  и мислете за 2 Юли - място и организация !
P.S. На мен ми се завърта еретичната идея за някой от МОЛ овете, я споделете / мамите от миналия път / впечатления от Арената , как е обстановката ? /

# 263
Ох, ама че гадна тая жега, не мога да изляза да си купя хляб.
magesta, това за Моловете - по принцип, аз съм за, била съм в Сити Сентъра в ресторантчето там, има достатъчно място за майка с колички, но не знам дали ще могат да се съберат на една маса много колички...т.е. не е сигурно, ако сме повече от 3 майки с колички, т.е. по-скоро няма да се съберат, масите не знам дали са разместващи се и ако не са, как ще се съберем заедно на една маса?
Снимки от сватбата, не знам...чакам да видя какво ще ми дадат от булката, че от нашия апарат снимките не са много сватбарски.

# 264
В Арената не сме били, защото времето беше готино. Само за малко заваля и се скрихме в заведението в парка Св. Троица. Но сигурно е готино като вариант, да има климатик за тия жеги. Може и в МОЛа на Стамболийски и Опълченска. Аз ще се опитам да дойда, но не съм сигурна, че от следващата седмица няма детска вече и ще си гледам и баткото.
Радвам се за новината, че са събрани парите за Светльо, сега чакам новината и как се разходват, но и най-вече новина за оздравяването на Светльо  Praynig
И аз така! Praynig
Венета от 3 дни яде по няколко черешки - откъснати от дървото на баба й. Не им е голям фен, но си ги изяжда. Баба ми пък вчера откъснала тиквички от градината. Замислям се дали пък да не почна да й правя аз пюретата - домашни и с хубави зеленчуци. Май има и картофи, не знам как сме с морковите, пък и имаме замразена тиква. Още обаче не съм давала масло, знам че на баткото му слагах в пюрето. Но то пък на него на 6 месеца му правех и попарка със сиренце и масло, също и нишестета с краве мляко. Отплеснах се, извинете за което!
Сложихме бебка в проходилката, но не е очарована. Повече обича да се катери по нея от външната страна Joy.

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 10:52 от Betty L.

# 265
А! Забравих да ви кажа, ако имате приятелки моми (за неомъжените майки не важи) - да знаете, че (освен ако не са много-много близки, от детските години..., но и тогава е възможно) - завиждат и ...може да ви наговорят някои глупости!  smile3513

# 266
# 267
Бети, само депресираш народа- с тая напреднала мома. Да ти е жива и здрава! Ама, аз ли нещо не се справям, последния ти пост излиза заглавната страница на сайта? Много пъти се е случвало, ама не смея да си кажа...Аз ли не знам къде да цъкна?

# 268
Брех да му се невиди! Значи като сложа снимките в албумчето и след това изкарвам снимката, която ще показвам и копирам адреса й отгоре - него го слагам в поста си. Дали така трябва? Миналия път пробвах с десен бутон и properties, но тогава излиза само снимката, а не като страничка от албумчето на декемврийчетата.
Иначе аз като проверявам след това и успявам да ги отварям от поста си newsm78.  А понякога след като съм ги отваряла успешно, по-късно пък и аз не мога. Не разбирам и аз чак толкова Embarassed.
Тая мойта напреднала мома  Joy - заради нея ставам по 5 пъти докато напиша един пост - да я връщам от външната врата, че точно пред нея има едно стъпалце по-височко и ще се изтърколи по цимента.  А нали е жега - разтворено държим!

# 269
Бети, албумът ти личен  ли е, т.е. имаш ли парола на албума? Може затова да е.

И моето Ели яде по-малко напоследък!? На обяд днес уж беше толкова гладна, че като видя пюрето и зарита и замаха щуро пискайки ухилено, а изяде едва 70 мл и после от цица почти не искаше.

Общи условия

Активация на акаунт