....док ни предписа едни капки за това...Малтофер се казват...някой знае ли нещо за тях?
!
!

и си носех мини-гардеробче в чантата! По едно време й се доспа и таткото поиска да се помота с нея в градината на ресторанта, на тихо, после дойдоха пак и тя беше отново захилена. Поденсих я малко, тя много обича да денсим на музика! Няма да ви казвам, че всички хора се радваха ужасно много на бебка също. Беше супер, определено имах нужда от танци и развлечение (ако си спомняте, аз и докато бяхме бременни ви агитирах за танци, ама ви достраша!) и това, че знаех, че бебка е добре и не плаче стресирана, зарязана от мама при бабата, ми даде спокойствието да си се поотпусна! Много ви благодаря, момичета, за подкрепата, да отидем с нея!

/ с прогнозата за времето /ми развали настроението малко .
!
и мислете за 2 Юли - място и организация !

.
. А понякога след като съм ги отваряла успешно, по-късно пък и аз не мога. Не разбирам и аз чак толкова
- заради нея ставам по 5 пъти докато напиша един пост - да я връщам от външната врата, че точно пред нея има едно стъпалце по-височко и ще се изтърколи по цимента. А нали е жега - разтворено държим! Препоръчани теми