Страстоубийците и разпалващите страстта елементи на външния вид и поведението н

• 18 264
  • 256
  •   1
Отговори
# 165
  • Linz
Пораснете бе, хора. Не жените са виновни за изневерите на мъжете!
А как ли се стига до занемаряването на жената?!

Ами занемаряването е въпрос на личен избор.Не на възможности,не на време.
Както и да е,не искам да се стига до конфликт,всеки има право на собствено мнение и избор.
 Hug  bouquet
Какъв конфликт... просто си казваме собственото мнение... което не е задължително да съвпада.
Интересното е кога изчезва стимула на жената да не е занемарена?!
Омръзна ми все жените да са виновни за всичко!

# 166
  • Boston, MA
Мнения, бе. Едното мнение, е, че мъжът, в момента, в който жена му спира да изглежда като модел, веднага хвърля въдицата за нещо по-поддържано. И е оправдан. А и дори да не предприеме моментална изневяра, ау, какво чака, с тая повлекана до себе си. Другото мнение (моето), че такъв мъж е неуважаващ човека до себе си тъпак.

Мнения като първото не помагат на никого, напротив, една прясно излюпена майка, която обикновено я тресе депресията и безсънието по грижите за детето, може само да се сдуха още повече от това. Затова казвам, че са глупости.

# 167
Мъжът може да прави каквото си иска защото има пенис. Господ достатъчно ясно е показал кой командва. Вижте само кой е шеф на Централната банка на USA и много неща ще ви се изяснят, домакини.

# 168
Мъжът може да прави каквото си иска защото има пенис. Господ достатъчно ясно е показал кой командва. Вижте само кой е шеф на Централната банка на USA и много неща ще ви се изяснят, домакини.
Банковите шефове не са много добър пример Mr. Green Има един, дето го уволниха с най големия скандал в историята, защото си поставяше пениса над всичко..
Иначе шефа на Фед е женен, с 2 деца. Дали изневерява на жена си ако не са й декорирани ноктите?

И..аман с тея къси поли. Едно не мога да разбера- защо късата пола трябва да е равна на сексапил newsm78

# 169
  • Linz
Комплексарска работа... какво толква можеш да правиш пък ти? Tired
А домакиня наричай жена си Wink

# 170
  • София / Пловдив
merzavec, казаха хората в жегите да не излизаш без шапка...  Tired

# 171
  • София
merzavec, казаха хората в жегите да не излизаш без шапка...  Tired

Абе той нарочно ви пуска въдици, тука, да се палите...
Не му обръщайте внимание Mr. Green

# 172
Пак е забавно в този форум  Grinning
Според мен ако в главата ти има секс, няма значение дали сега не отделяш време за външния си вид както преди..секс има. Ако не мислиш за него, няма..
Ако пък мислиш за секс, отделяш време за външния си вид, ей така са завъртяни нещата, много елегантно.

# 173
Пак е забавно в този форум  Grinning
Според мен ако в главата ти има секс, няма значение дали сега не отделяш време за външния си вид както преди..секс има. Ако не мислиш за него, няма..
Ако пък мислиш за секс, отделяш време за външния си вид, ей така са завъртяни нещата, много елегантно.
Да,то в главата секс може да има мнооого,ама ако не отделяш време за външния си вид,може да си остане там...в главата ти  Joy
Иначе последното ти изречение страшно ме изкефи,и аз така мисля  Peace Hug  bouquet

# 174

Ти пък виж кой е "шеф" на Харвард, кой е държавен секретар на САЩ и не на последно място - кой е федерален канцлер на Германия  hahaha

# 175
Аз още нямам деца, но ми се ще да се включа, ако разрешите Simple Smile
Да оставим Монка и да се върнем към темата. На нея мога само да й кажа "Евала!", че изпълнява перфектно (по думите й) приоритетите си. Но горко й на една жена, ако единствената мисия в живота й е да бъде красива, надявам се, че Монка се съсредоточава и над всички други важни елементи.

Лично за себе си мога да кажа, че никога не съм се ангажирала особено с външния си вид. И го смятам за недостатък, възхищавам се на жени, които дисциплинирано поддържат външността си. Но на мен не ми се отдава, бързо се отказвам, мързи ме, уморена съм и т.н. Прекалено много ме занимава вътрешния ми свят. Ако мъжът ми беше свръх взискателен - първо не би ме погледнал и второ би ми вгорчил безумно живота  Grinning

Понякога не мога да се понасям разпусната и чорлава, друг път просто не ме интересува. От вкъщи излизам всякак, на работа гледам да съм сресана, спретната и чиста, но понякога се улавям, че съм ужасно недоволна от външността си и..не знам и аз какво искам. Сигурно да се харесвам повече, за да положа повече усилия. А представям си как ще се откажа и от малкото, което правя, когато имам дете.

Е, каква е помощта за такива като мен?  Laughing

Иначе най-голямото ми удоволствие е да съм със свободни дрехи, чиста, небрежно вързана коса, леки сандали и да се усещам свежа. Тогава се усмихвам и съм в мир със себе си, което според мен е и най-важното за отношенията с половинкaте ми. Защото пък, когато съм кисела ежедневно, вгорчавам и неговия живот.

Мисля, че повечето хора изграждат връзките си на по-важни неща от външността и маниерите и именно те са провокатори на обич. Но пък дреболиите са малките дразнители, които насаждат раздразнение, което не трябва да се пренебрегва, нали? Затова, смятам, че най-важното е да сме в хармония със себе си и да я излъчваме. А дали това ще е като сме по раздърпано долнище или красива рокля, няма особено значение.

# 176
  • Linz
Но горко й на една жена, ако единствената мисия в живота й е да бъде красива, надявам се, че Монка се съсредоточава и над всички други важни елементи.
Ами да- песа Mr. Green
Сори, ама не се стърпях...

Мисля, че повечето хора изграждат връзките си на по-важни неща от външността и маниерите и именно те са провокатори на обич.
Ей-това много ми хареса. Мъжът ми ме обича и желае еднакво винаги. И като повечето мъже не забелязва кога съм била на фризьор Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 11:27 от Рени

# 177
  • София / Пловдив
....Мъжът ми ме обича и желае еднакво винаги. И като повечето мъже не забелязва кога съм била на фризьор Simple Smile

Същата работа и при нас. В началото се дразнех, че не забелязва промените в прическата да речем. Но сега си казвам "Ми да, значи за него не е от чааааак толкова голямо значение прическата". Е, не се хващам за това, за да си позволявам да ходя като раздърпана дамаджана в главата  Crazy

# 178
Има си мъже и в двете крайности. Едни, които не забелязват особено някакви промени в нас и други които прекарват повече време пред огледалото и от една жена. Лично аз вторите не ги харесвам особено.
Не си позволявам в къщи да ходя раздърпана, но естествено не си обличам и официалните тоалети, или дрехите, с които излизам навън. С дрехи съм, които са ми удобни, които съм носила преди и после съм решила, че ще ползвам за домашни. Това не означава, че има петна по тях и т.н.
Косата ми почти винаги е прибрана както в къщи, така и навън. Хич не обичам лятото особено да ми се мотае във врата и лицето. Що се отнася до прическата - естествено, ако не е някаква драстична промяна не се забелязва. )
Да не говорим пък, че бельо съвсем. ))) Дали съм с бикини за 20лв. или с такива за 1лв. няма никаква разлика. ) Ако питам мъжа - най-добре без такива работи като гащи, сутиени и т.н.
Е, веднъж след 2-3месеца се сети да ме попита за един сутиен дали е нов. Викам му беше нов, но преди 3месеца. ))))
Така че понякога има много по-важни неща от външният вид. Стига човек разбира се да не ходи като някой гащник. 

# 179
Mr. Green Mr. Green Mr. GreenВече обясних за правописа!......

Кака, ти правиш някакво проучване тук...

Общи условия

Активация на акаунт