Страстоубийците и разпалващите страстта елементи на външния вид и поведението н

• 18 266
  • 256
  •   1
Отговори
# 150
Монкейййййй, зарежи ти правописа. Под "по-грамотно" имах предвид да пишеш по-ясно, трудно се четеш, задъхвам се, докато ти транскрибирам философиите. Остави ги запетайките и пълния член, те са висш пилотаж, тях не очаквам да ги знаеш.

Ако си истинска - си супер симпатична в наивността си. Дано не ти плясне някой и друг шамар живота, желая ти го от сърце, че да имаш възможност да си следваш правилата и да си вярваш, че винаги ще е така, както го виждаш сега. Била съм там, където си ти и ми е ясно на кой точно облак се носиш в момента.
Ако си измислена - си супер без/и/дейна (без/и/деен) пубер и не е лошо верно да вземеш да си съчиниш към 30 правила за прекарване на времето.

Хайде, аз отивам да се омажа с пюре, хранейки бебето си, което сега се учи да яде с лъжичка. Обещавам, обаче, че никога няма да допусна това да се случи отново. Никога!

# 151
как да отида до хипермаркета без цветчета на безименните си пръстчета?  newsm78

Как??? Само на безименните ли??? Трябва и на палците на краката!!!! Аз веднъж отидох без и ме върнаха...  Close
ООООООООООООООО! Ами сега? Cry

# 152
Четейки това за пюрето и в опит да върна темата по същество- щом за нас е секси някой латинотип, оплескан до ушите с машинно малсо или кой го знае какво точно ( имам на една ръка разстояние такава реклама на някакви дъвки Mr. Green в едно списание), дали пък на мъжете не им действа разпалващо на страстта небрежно чорлава жена, оплескана до ушите със сладолед например? Било то с рисунки или без на ноктите?Simple Smile
А...и като стана въпрос за нокти- загледайте се някой път в Хелена Кристенсен ( нали тя беше?) в клипа на Wicked Games на Крис Айзък. Ще видите сексапила жена с обелен до средата на ноктите лак Mr. Green

# 153
Ще видите сексапила жена с обелен до средата на ноктите лак Mr. Green

Аууууу трябва да се докладва и клипа моменталически да бъде цензуриран.. тц тц тц... ooooh!

# 154
Четейки това за пюрето и в опит да върна темата по същество- щом за нас е секси някой латинотип, оплескан до ушите с машинно малсо или кой го знае какво точно ( имам на една ръка разстояние такава реклама на някакви дъвки Mr. Green в едно списание), дали пък на мъжете не им действа разпалващо на страстта небрежно чорлава жена, оплескана до ушите със сладолед например? Било то с рисунки или без на ноктите?Simple Smile
А...и като стана въпрос за нокти- загледайте се някой път в Хелена Кристенсен ( нали тя беше?) в клипа на Wicked Games на Крис Айзък. Ще видите сексапила жена с обелен до средата на ноктите лак Mr. Green

Ами абсолютно точно наблюдение, което ме подсети, че аз като съм живяла извън България жени с цветя на ноктите и с рисунки не съм виждала. Тези, които посещават маникюрист са повечето с френски маникюр и нищо повече, без камъни, без цветя. Особено пък за една бизнес дама  това е недопустиомо. А що се отнася до мъже...веднъж след френски маникюр един приятел ме попита защо съм си оцветила полвината нокет в бяло, какъв бил смисъла. newsm78

# 155

много ме дразнят такива "мъже"-дали твоят мъж е първа хубост и сигурно  е пуснал   шкембе,
те какво си мислят че вечно ще сме на 20 години

# 156
  • София
Аз пък никак не харесвам дълги нокти /което се възприема като много красиво, чудя се защо ли/ а пък и особено ако на тях има и рисунки - направо не мога да ги гледам. Ужасно отблъскващи и груби изглеждат дори и най-изящните ръце, когато са с по-дълги от нормалното нокти. Това е мой вкус. Харесвам средно дълги, квадратно изпилени нокти. Тогава вече може и с тъмен рак.
А пък за дълги нокти на крака - просто отврат, колкото и добре да са лакирани Naughty не го приемам.

# 157
  • Linz
А пък за дълги нокти на крака - просто отврат, колкото и добре да са лакирани Naughty не го приемам.
Гнусно е Sick
И на ръцете не е красиво, особено ярък лак. А рисунките на ноктите са супер кичозни Whistling

Тя е, много е готина там- небрежно сексапилна и естествена (не съм обърнала внимание на обеления лак ooooh!). Мисля, че такава жена може да разпали много повече страст, отколкото някоя наконтена и нагласена като за бал Peace

# 158
Честно казано,не бива една жена като стане майка да се занемарява  Naughty После се чудят жените защо съпрузите им изневеряват  Whistling
Нормално е през деня да ходим спортно,защото бягаме след децата,нооо от спортно до спортно има огрооомна разлика!Вечер обаче,излизам ли някъде,се старая да съм перфектна:грим,токчета,къси поли,красиви бижута и т.н. Това ме зарежда със самочувствие!
И,с риск да бъда нападната,не мога да не забележа,че 60% от майките из Морската градина(и не само там) изглеждат направо плачевно,запуснати,космясали,с неоскубани вежди и неугледни ръце,облечени като немски туристки от 80те.Ала това не е въпрос на време,а на възпитание и манталитет  Peace

# 159
  • Boston, MA
Според любимата на форума Анджелина Джоли, Брад Пит я намирал най-секси, когато е вкъщи, заобиколена от децата си, или когато четяла книги и се самообразовала.

# 160
  • Boston, MA
... После се чудят жените защо съпрузите им изневеряват  Whistling ...

Айде стига вече с тия глупости.

# 161
  • Linz
... После се чудят жените защо съпрузите им изневеряват  Whistling ...

Айде стига вече с тия глупости.
Абсолютно!

# 162
Не искам да ви засегна и не го казвам като задължителна причина за изневярата.Просто в много случаи занемарената жена постепенно убива тръпката в мъжа си и от там се стига до наприятни ситуации.А че не са глупости,това е ясно  Peace

# 163
  • Linz
Пораснете бе, хора. Не жените са виновни за изневерите на мъжете!
А как ли се стига до занемаряването на жената?!

# 164
Пораснете бе, хора. Не жените са виновни за изневерите на мъжете!
А как ли се стига до занемаряването на жената?!

Ами занемаряването е въпрос на личен избор.Не на възможности,не на време.
Както и да е,не искам да се стига до конфликт,всеки има право на собствено мнение и избор.
 Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт