Страстоубийците и разпалващите страстта елементи на външния вид и поведението н

• 18 282
  • 256
  •   1
Отговори
# 105
...Бих казала още нещо ,че освен мъжете и жените гледат външния вид и когато дойде някой да кандидатства за работа в нашата фирма ,външния вид е приоритет,/естествено и дипломните квалификации/.Освен ако си медицинско лице мога да се съглася,че не трабва да има лак в никакаъв случай ,когато се работи.Знаете ли ,че стюардесите са задължени да са гримирани и лакирани и то с приятни леки тонове,да не носят очила и брекети-това го включват в курса им дори.Те трябва да изглеждат добре за да представят добре авиокомпанията.

Еми зависи какво работиш и какви хора наемате:) Ако за моята работа кандидатства някоя с рисунки по ноктите и ярък лак най вероятно няма да направи добро впечатление. Не всички работят с външния си вид, някои работят и с ума си. За справка темата за Дрескода.

# 106
...Бих казала още нещо ,че освен мъжете и жените гледат външния вид и когато дойде някой да кандидатства за работа в нашата фирма ,външния вид е приоритет,/естествено и дипломните квалификации/.Освен ако си медицинско лице мога да се съглася,че не трабва да има лак в никакаъв случай ,когато се работи.Знаете ли ,че стюардесите са задължени да са гримирани и лакирани и то с приятни леки тонове,да не носят очила и брекети-това го включват в курса им дори.Те трябва да изглеждат добре за да представят добре авиокомпанията.

Еми зависи какво работиш и какви хора наемате:) Ако за моята работа кандидатства някоя с рисунки по ноктите и ярък лак най вероятно няма да направи добро впечатление. Не всички работят с външния си вид, някои работят и с ума си. За справка темата за Дрескода.

newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 107
Интересно е как всичко, що се отнася до собствената личност на дамата е в челните позиции.
А децата и мъжа остават накрая. )))) Дори след кучето. )

Ти пък сега... има си приоритети жената...  Joy

# 108
Ти пък сега... има си приоритети жената...  Joy
Пак за думите се хванахте...сега кое как е подредила - дайте по същество. Монка си е Монка, разбрахме че не ви влиза в критериите. Някои неща не влизат и в моите, но принципът е един - поддържаност - нито в едната, нито в другата крайност + адекватност на облекло и поведение Whistling

# 109
Мисля,че споменах че не съм ги пордеждала по приоритети ,а и да съм мился че темата е за страстоубийците.Мисля че в случая всичко започва от външния вид.Ако темата беше за най важните неща за мен щях да започна от тях и за сведение кучето,мъжът ми и децата са с еднаква важност и трябва да са в една точка ,а аок трябва някой да бъде първи то това е мъжът ми,защото без него нищо нямаше да постигна и нямаше да имам нито куче ,нито деца.Забележките ви и игрите на дедективи и психолози може да упражнявате в клюкарника.Темата е е за страстоубийците и разпалващите страст елементи.Престанете да ровите в моя ден и напишете нещо съдаржателно ,което може да послужи за нещо на някого!!!
Коя е темата за дрескода?Дайте линк.

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 00:10 от Monka

# 110
# 111
Не можах да изчета цялата тема,но какво искам да кажа по въпроса:

Аз като родих и изведнъж всички около мен ( съседи, познати, приятели) започнаха да повтарят колко съм се разхубавила и как добре ми се отразява майчинството, но....нямаха предвид че съм с нов лак или прическа ( щото аз и преди си ходех ОК), а че имам особена одухотвореност на лицето, блясък в погледа и красиво изражение. Всичко това идваше от бебето.
.....това е. Crossing Arms

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 09:14 от Asinka

# 112
Май има нещо такова ,защото забелязвам доста млади майки ,които от както родиха има нещо в тях...разхубавили са се няистина.

# 113
  • Linz
... за сведение кучето,мъжът ми и децата са с еднаква важност...
Надавям се, че не го мислиш наистина. Заради децата ти.

# 114
Това е друга тема на разговор.Не можеш да ме съдиш,ако никога не си имала домашен любомец,защото не можеш да разбереш това.Той става член на семесйството ти и грижите за него си вървят постоянно.Има хора които не обичат животни ,или са на мнение ,че не бива да са им в къщата ,но има едни други хора ,които не могат без тази обич,тя не е по различна от която  и да е друга обич.Така ,че не очаквам да ме разбереш.Както се грижиш за всичко останало ,за детето си и за мъжа си ,така трябва да се грижиш и за нуждите на кучето.Не можеш да го изолираш,да го пренебрегнеш.Ако не го правиш ,означава ,че си безотговорен и изобщо защо си го взел .Или да поставиш детето на пиадестал пред мъжа си ,защото той е голям и може да се оправя сам ,а детето е малко и беззащиттно.Нали мъжа ти те е дарил с него,нали той се труди двойно повече за двама ви...
Ако не се грижиш всеки ден за козината му,ако не следиш винаги да е спретнато и чисто кучето ти,ако не го обезпаразитяваш вътрешно,външно,ако не получи пълноценна храна,витамини и контакт с природата,ако не му даряваш нужното внимание ...ще се раболее,ще се депресира и може да имаш проблеми големи ,така че е много важно да успееш да намериш време за това,понеже ще се отрази другаде.

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 10:10 от Monka

# 115
  • Linz
Това е друга тема на разговор.
Така е и сигурно ще отворим работа на модовете, но не мога да не напиша... Кучето не е нищо повече от домашен любимец, а децата са част от теб. Да, за мен е безумие да се сравняват. Кучето ще живее 10 или 15 г. и после ще го замениш с друго...
Поставям децата пред мъжа ми не защото е голям, а защото е заменяем (почти колкото кучето). Хората се събират и разделят- непрекъснато се случва. Към детето изпитваме нещо повече от любов- инстинкт. И този майчин инстинкт е по-силен от всичко друго на света!

п.п. Влез във подфорум Самотни родители и виж колко майки има, които живеят заради децата си, но не искат да погледнат бащите им... какво като го е създал?!

# 116
Само  че никъде в правилата не се споменава работа...след толкова други неща. А и лично мето мнение е, че не можеш да поставиш "да си миеш събите всяка вечер" в една класация с "да се грижиш за децата си".  И още нещо аз например съм алергична към бижута от всякакъв метал. Не мога да нося бижута дори на официална вечеря, защото се зачервявам и ставам на ситни обриви, значи генеично не ми е заложено да съм "перфектна"? Wink

# 117
Рени, колкото и скандално да звучи, аз съм съгласна с Monka за домашните любимци, но това е съвсеееем друга тема, наистина.
Те просто се превръщат в деца!!!!
И като казваш, че децата били част от теб ( явно визираш съвсем буквален смисъл) , то тогава майчинското отношение към осиновените деца  би трябвало да е различно ли? И това е друга тема,  но не мога да се сдържа!!!!!! newsm78

# 118
По повод домашните любимци- ако не дай си боже се случи някаква злополука едновременно с кучето и с детето съм 101% сигурна че първо ще вдигнете детето си, а не кучето.
Иначе без да съм имала домашно животно знам че понякога  хората търпят повече от тях отколкото от децата си. Ама това не значи че са по важни.

# 119
  • Linz
Децата са си деца, животните- животни. Обичам животните много (основната причина да не ги ям), но бих си сравнявала децата с тях Peace

Общи условия

Активация на акаунт