Страстоубийците и разпалващите страстта елементи на външния вид и поведението н

• 18 287
  • 256
  •   1
Отговори
# 120
  • Резерват "Северозапад"
Чета темата с голямо удоволствие Laughing.
Момичета, щом това ви забавлява - уплътнявайте си денонощието с гореизброените процедури Simple Smile, но това "никога" ми идва в повече Rolling Eyes.
Всеки се грижи за себе си както намери за добре, а и летвата при различните хора е различна.

# 121
Никой друг мъж ,няма да успее да замести сегашния ми...това също е за някоя друга тема.МАйчиния ми инстинкт ми каза ,че това дете трябва да има стабилни и добри родители,каквито съм имала и аз и те трябва да са двама,не един.Не искам да съм самотна майка,а и да съм никой няма да залужи мястото му ,което той заслужава наистина.За това много дълго време не се реших да имам дете ,за да бъда сигурна ,че детето няма да бъде лишено от баща си.Детео и мъжа ми ,и кучето имат равно място в сърцето ми!!!
Лав ти си имаш уважителни причини да не носиш бижута,аз не съм казала че съм перефктна или че това е идеал за подражание на всички ,това си е моето разбиране за света.Да си миеш зубите не съм го споменавала май.Но да ,това също е задължитено за мен поне два пъти на ден ,ако ня обяд не мога да използвам четката взимам орбит.Конеца вечер е задължителен.Ще ти обясня защо е еднакво важно.Всяка майка е наясно ,че ако имаш кариес или проблем със зъбите и забременееш ,боли ужасно .Не е желателно да ти слагат упойка ,а по ужасна болка от мъдрец аз не познавам....Така че устната хигиена също не бива да се пренебрегва.Също може да се сдобиеш с неприятен дъх които да лъхне сутрин рано...Еднакво важно е ,това е елементарна хигиена ,за която не можеш да се оправдавш с децата си примерно.Не може да не намериш време да си миеш зъбите,това е абсурдно.Веднъж колегите ми си говореха колко е неприятно когато са били с няква мацка и сутринта има лош дъх...
Със сигурност ще вдигна детето си първо,но след него и кучето-няма да го оставя на улицата да умре...

# 122
Май не ме разбра, не казах, че не могат да се сложатт заедно, защото едното е важно, а другото не. Според теб за мен не е важно да си мия зъбите...не просто е едното е част от хигиената ти и го правиш независимо дали си дама, дали си джентълмен, дали си на 80 или на 8. Освен това лошия дъх не се получава само то пропуснато измиване на зъбите, а обикновено от развален зъб или тежка вечеря. Просто според мен "миенето на зъби" изобщо не е нужно да се споменава, защото е санитарен минимум.
А за "непрекъснатия" нощен живот , наистина е много изтощителен и има своето влияние върху косата, кожата и цялостната форма.

# 123
Има хора които не го правят WinkНе си мият зъбите вечер ,да не говорим за конеца...Може и да си ги мият ,но след като не е качесвено и дълготрайно се обезмисля...
ТЕМАТА Е ЗА СТРАСТОУБИВАНЕТО И ЗАПАЛВАЩИТЕ СТРАСТТА ЕЛЕМЕНТИ ,А НЕ КОИ СА МИ ПРИОРИТЕТИТЕ  И КОЕ Е ПО-ВАЖНО !!!лошия дъх убива всякаква страст ,знам от личен опит.

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 11:46 от Monka

# 124
тъкмо днес с една приятелка си гледахме снимките на личните карти и за пореден път ми беше зададен въпросът защо не се гримирам, при положение, че толкова много ми отива....ема кога да стане, питам аз??все се успокоявам, че поне след като се върна на работа ще  4470

# 125
Монка, ти дете нямаш все още, нали така, гледам някакъв дог ти е в подписа? Когато то се появи, ще видиш как няма да слагаш обици или гривни, нарочно, защото в началото детето доста си люлее главичката и често си я забива в тях - обиците. Ще видиш как гривните удрят - уж случайно - нежната бебешка главичка, когато го държиш на ръце, за да го успокоиш и сама ще поискаш да ги свалиш. Дългите нокти също ужасно пречат и дерат бебето в най-неподходящия момент и място.
Първо си мислех, че някой яко се бъзика, като те четях. Вече ми е все тая. Скачаш срещу детективите и психолозите по-нагоре - добре, права си, няма нужда от разследвания коя си, що си и за какво се бориш. Но защо говориш наизуст - за детето?....Роди го това бебе и пак ела напиши сто пъти ''никога''. Ако и тогава го направиш - ще знам, че в БГ живее някаква нова Парис Хилтън, която по цял ден се пудри и лакира и нищо друго не и е в главата.
И моля те, пиши по-грамотно. Уважаваща себе си дама, като теб, би поработила върху правописа си точно толкова, колкото и върху маникюра си, някаква си фонетична не би била пречка, нали така? Това също е част от съвършенството, мило дете. Като поотхвръкнеш и попорастнеш още малко, ще забележиш, че мъжете, тези истинските, за които говориш, страшно си падат по перфектни жени с изряден изказ и остър ум.
А, и последно - не стой от 12 до 3 през нощта - стават страшни сенки под очите, имай го предвид, сериозно е! Никога не ходи със сенки под очите, никога, дори и бебето да се буди нощем и да си иска своето.

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 16:50 от Джи

# 126
  • Linz
... гледам някакъв дог ти е в подписа?
Чак сега го видях ooooh!  Embarassed Голям майтап! Joy Joy Joy

А по темата... моят мъж изобщо не харесва грим, маникюр, тежки бижута, силни парфюми... въобще контенето. За силикон или екстравагантни прически дума не може да става! Имам ли червило- не ме целува. Като ме види с лак ми прави забележки какво съм си цапотела ноктите... Голям естет е, но цени само естесвената красота. Отначало не го разбирах, но вече се съобразявам Heart Eyes

# 127
Никога не ходи със сенки под очите, никога, дори и бебето да се буди нощем и да си иска своето.
hahaha hahaha hahaha Това Правило № 28 ли ще дойде?

# 128
  • Пловдив
Детео и мъжа ми ,и кучето имат равно място в сърцето ми!!!
Доколкото разбрах нямаш още деца и не знаеш какво е усещането, но да поставиш мъжа си и кучето на едно ниво  Shocked.

За външния вид не искам да коментирам, естествено, че нечистоплътността и безконтролното наддаване на килограми е отблъскващо. Много по-отблъскващо и страстоубиващо, обаче е поведението на жената след като роди и бъде обсебена от малкото човече, а игнорира тотално мъжа си. Последното го казвам от собствен опит и ще се постарая да не повтарям тази си грешка. С годините човек съзрява/един по-рано, друг по-късно/ и приоритетите му се променят. В този смисъл поддържането привлекателен външен вид вече не е на първо място, а част от ежедневието и съответно процедурите свързани с него се редуцират.

# 129
  • Mediterraneo
Е, как, бе хора. Жената беше писала сякаш, че майка й помага за децата. Даже май не е едно.

Но да поставиш дете, мъж и куче на едно място в сърцето си  Shocked Изказването за мен граничи с лудост просто. И аз имам мъж, дете и куче. Даже 2 кучета. Whistling

# 130
Най-стратсоубийствениоте съчетания обикновено съм срещала у жени, които са се престарали. Пример най-пресен случай  на басейн, жена+твърде много силикон+лош хирург е равно на най-страстоубийствените гърди, които не помръдват независимо дали тя прави челна стойка или се навежда.
А наистина най-страсоубийствената жена, която съм виждала беше с 4 см нокти с цветя на тях. Удължена коса до дупето, изкуствени мигли, изкуствени гърди, изксутвен тен, 12 см токове, 4-5 колана с камъни и 5-6 различни гривни. Не, не беше травестит, жена беше  и беше кофти гледка.
Моето мнение, че истинската дама  както и нейните"правила " се променят според житейската й ситуация.

# 131
  • Boston, MA
Мисля, че има един период след раждането на детето, в който, освен бейби блус, те наляга и едно запусване на външния вид, щъкаш из къщи със сенки под очите и пижама-страстоубийка и може и да се сопнеш на мъжа си, ако те пита какво има за вечеря. Но искам да дам едно рамо на новите майки, да им кажа, спокойно, не е вечно, има светлина в тунела  Laughing. Аз не бях от тези, които отслабват, като кърмят, но след спирането на кърменето и килограмите започнаха да падат. И интересът към външния ти вид и поддържаността ти се възвръща.

А ако единствено външния ми вид спира мъжа ми да не изневерява, може отсега да си хваща пътя. Това сериозно. Какво ще правим, като станем на 60-70 години?

Монка няма да я коментирам, Джи я е разцъкала.  Laughing Имам много добра приятелка, която е изключително внимателна с външния си вид (но грамотна де  Laughing) и голяма част от Монкините процедури ги изпълнява стриктно. Но и тя няма деца все още, чакам да я видя как ще се промени след това.

# 132
Общо погледнато,хубаво е,че Монка има цели и амбиции-да не се занемарява,да пробва да бъде перфектна майка,съпруга,жена,домакиня.Повече ли ще ви хареса някоя запусната мръхла,дето по цял ден щрака сериалите,обута в размъкнат анцунг?А корекциите на правилата ще дойдат с времето.И аз на 20г.смятах,че като си накърмя бебето,отивам на плаж,то спи 3 часа като по учебник,точно на 3-ия се събужда,кърмя го,то пак заспива,аз пак на плаж.За през нощта планирах дискотеки,секс и сън  Simple SmileТрябваха ми точно 24 часа след раждането,за да си забравя правилата.Та така ще стане и с нея,нека да е жива и здрава.Всяко нещо с времето си  Wink

# 133
  • Linz
Е, как, бе хора. Жената беше писала сякаш, че майка й помага за децата. Даже май не е едно.
Писа, че няма нужда от помощ за децата... които всъщност няма Shocked  Thinking  Crazy
Това обяснява всичко Laughing

# 134
Мисля,че споменах че не съм ги пордеждала по приоритети ,а и да съм мился че темата е за страстоубийците.Мисля че в случая всичко започва от външния вид.Ако темата беше за най важните неща за мен щях да започна от тях и за сведение кучето,мъжът ми и децата са с еднаква важност и трябва да са в една точка ,а аок трябва някой да бъде първи то това е мъжът ми,защото без него нищо нямаше да постигна и нямаше да имам нито куче ,нито деца.Забележките ви и игрите на дедективи и психолози може да упражнявате в клюкарника.Темата е е за страстоубийците и разпалващите страст елементи.Престанете да ровите в моя ден и напишете нещо съдаржателно ,което може да послужи за нещо на някого!!!
Коя е темата за дрескода?Дайте линк.

А дали е страстоубиец липсата на грамотност? Може би е редно да се вмъкне някъде между изправянето на косата и гримирането?...

Общи условия

Активация на акаунт