Клуб " Ръкоделие - гоблени " - 7

• 57 342
  • 456
  •   1
Отговори
# 225
да ти кажа, нещо не ми харесва  Confused не знам дали ще ушия и другите  Rolling Eyes

# 226
  • Перник
Билка,аз нещо не разбирам въпроса ти newsm78....имаш предвид ,като го ушиеш и решиш да го продаваш или цената му като го купуваш,за да го шиеш? И при двата случая цените варират в зависимост от модела,конците,сложността на изпълнение и ,разбира се ,качеството на ушиване(ако ще се продава).... Blush....дано да съм ти била полезна! Peace

Имам предвид как се формира цената,когато искаш да го продаваш или когато някой ти предложи гоблен да му ушиеш,каква цена да му искаш.На квадратче ли се формира - както при преводачите на страница или по-големите са по-скъпи,а по-малките не,или на метър.Как вървят цените?

# 227
  • Варна
Доколкото знам цената е на квадратче, но за съжаление нямам представа колко искат за да ушият гоблен, или пък колко плащат.
Има един сайт за продажба на гоблени. Там можеш да се ориентираш колко продават готов гоблен, а имаше и възможност за поръчка на гоблен, от където да ти кажат за колко шият.
http://www.goblenar.com/index.php?lang=bg

# 228
  • Перник
Благодаря ти Деспина!   Stop

# 229
Билка,
съвсем ориентировъчно мога да ти кажа това, което съм чувала:
на квадратче  от 2 до 7 лв
зависи от самия гоблен като картина, от конците, качеството на шиене и от търсенето
но не съм сигурна въобще дали гоблените са продаваеми

# 230
  • в зоната на здрача
Както и да ги изчисляват,мен все не ме устройва,все ми се вижда малко за труда който съм вложила,не бих си продала гоблен...

# 231
На първо гледане аз имам 9000евро!  LaughingНо и много не ги видях!!!  Thinking При покупка на едро, ще направя отстъпка!!!  Mr. Green  rotfImao  smile3533

# 232
а като свършиш тайната вечеря ще има 20 000  Whistling

# 233
Хах! Здравче,та ти си направо "заможна"  Joy ....а ,като завършиш "вечерята" -направо няма да може да се говори с тебе smile3505.... gydi    .... newsm20smile3502 .... lovekiss

# 234
  • варненка от София
Момичета, на скоро имаше из темите поздравителни картички за младоженци, може ли да ми изпратите някои модели. Трябва да успея бързичко да го направя, до 21-ви. Много благодаря предварително.

# 235
Има ли изобщо някой, който да купува гоблени, а да не говорим за цени от порядъка на 900 евро Shocked
От моя гледна точка бих искала труда ми да се оцени, но и за 500 евро ще съм навита веднага и то без пазарлък Mr. Green
Здравче, ти можеш да забогатееш с твоята галерия от гоблени bowuu

# 236
  marulka_s,аз имам ето тези.Ако си харесаш нещо,дай мейл да ти ги пратя

# 237
sissak, давай ги бързо, че в събота съм на сватба

# 238
Джъмперчето има поща  Whistling

# 239
  • варненка от София
sissak ето поща maruli4@abv.bg
Приемам и още предложения.

Общи условия