Отговори
# 105
Отностно секциото - акушерка, която ми е приятелка ме разубеди. Това за стреса при бебето, че наистина доста голям  е вярно. Също така се режат 7 пласта кожа (или незнам как да го обясня). Има още доста неща, но тези съм запомнила най-вече и предпочитам да не ми се налага секцио.  Peace

Тъй като ще поръчвам някои неща, които да ми донесат от САЩ през Август едни приятели - някой може ли да ми каже какво точно е това http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3358 Подплънки ли са? Нещо не мога да разбера.
И ето тази помпа ще поръчам http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5385934, тъй като моите шишета са на Playtex.

# 106
За раждането и аз искам нормално, но каквото дойде, само да е жива и здрава бебка.А за килограмите на бебка-в 29 седмица-1650кг, сега вече не знам в 31.

# 107
Също така се режат 7 пласта кожа (или незнам как да го обясня).

Уф че гадно ама Confused
Е не че 15 външни и вътршни шева ми звучат по-добре де Confused

# 108
Ако имах възможност, със сигурност щях да избера нормално раждане, но всеки сам си преценява  Peace

За килограмите в 31 седмица и 1 ден е 1800гр +- 150 гр.

# 109
Беличка как си? Егати лекаря иди при друг  Peace

Франи, ти сега какво? Тука само ме тъпчеш с някакви силно калорични обяди(няма да казвам какви, че на някой да не му стане нещо) и накрая ми се показваш по бански #2gunfire Няма да изпадам в депресия заради тебе , я! Я да вземеш да влезеш във форма и да заприличаш на бременна, че вече ....... #2gunfire #2gunfire. Благодари се, че днес нямам време, че иначе....
намерил кой да я заплашва...първо се виж какъв си хърбел и след това може да опитаме да приемем оплаквания  Crossing Arms А на колегите им кажи като се забременят и дойдат до 8мия тогава да си мислят каквото искат  Naughty Ама ти сама си се прецакала  hahaha Ох ако раждаме заедно ще е много смешно  hahaha

Сонита и ние имаме уред за затопляне на шишета и пюрета...но го купихме и го ползвах след като захраних да стоплям храната и.

Меги и аз съм така  Cry

Пиванов официално не могат да ти ги изплатят...Изплащат се при напускане на работа или при ползване. Тези дни ще ти се трупат и като ти свърши отпуска за гледане на дете до 2 год или болничния от 315 дни можеш да си излезеш в платен отпуск.

# 110
  • UK
 Ребусче аз уча за медицинска сестра и съм имала възможността да гледам не по- малко от 100 раждания както нормални така и с операция  Peace И за това казвам кое е най- безопасно  Peace
 А за 7 слоя кожа сега за мен най- важно е беб да се роди жив и здрав  Praynig Ако ми видиш корема ще разбереш защо не ме интересува... Повярвайте ми вдин белег се преглъща но 3 на почти едно и също място е много трудно но в името на здравето на беб ще се прежаля за още някой  Peace
 Аз имам 20 шева на корема но сега не ме интересува  Peace И по- лекарско направление ще раждам с операция...
 Корема беше най- важната част от тялото ми и винаги беше перфектен и точно когато най- малко очаквах ми се преобърна живота и загубих всичко хубаво което имах... но сега всички ми се компенсира с бебчето ми  Peace

# 111
  • вкъщи
момичета,вече официално съм в болничен.голям кеф.и утре ще ми е тежък ден като за последно на работа и после се отдавам на разходки,подготовка за бебо и домакинска работа,която даже ми се струва приятна Crazy
да ми стискате палци за утре за разговора с шефа.
а относно раждането  аз съм твърдо за нормалното раждане,освен ако по  медицински причини не се налага  секцио.тук май стана модерно лекарите да изнудват майките да раждат с операция.а на запад е точно обратното,избягва се по всякакъв на4ин секциото.но всеки сам си избира,дано попаднете на лекар,който си разбира от работата и прецени кое е най подходящо във вашия случай.аз се моля всичко да е наред и да си родя нормално.

# 112
  • София
Ето ме сега се прибрах  ooooh!
Изхарчих парите от НОИ и съм спокойна вече Mr. Green
Взех четка и гребенче,клечки за уши с ограничител,аспиратор за нослето с физиологичния разтвор и подплънки за гърдите за мен и всчко това е на Чико  Peace
Също взех сапунче,тоалетн мляко и гел който се казва "От глава до пети" на Бюбхен!
Както и мокри кърпички малък пакет за болницата за бебчо Simple Smile
Всичко това ми струваеше 60лв Simple Smile
Сега гледам тук списъка и изтривам неща вече взети и като гедам малеее..... ма то още много има ужас Mr. Green едно 500 лв. още за дребосъците Simple Smile
Утре най-вероятно ще платим и креватчето и може да вземем количката която си ми хареса на Чиполино модела-Pooky най-накрая ще го получат Simple Smile Но ако вземем нещо от тези двете или и двете ще го сотавим в магазина Simple Smile  че сега няма място в нас за такива неща!
Теди Енева радвам се че при теб всичко е наред!

# 113
Лелеее, мами, ако ви кажа в какъв филм се забърках... smile3527
Мъжа ми е извън града от седмица и ми се обади че довечера се прибира...   chefИ реших да му направя от онзи прословут ябълков сладкиш с карамел  food002, защото много обича такива ябълкови неща....  Ако някоя от вас мисли да готви сега... забога НЕДЕЙТЕ!!!! newsm11 Стопих се от жега!!! smile3515 Тече вода отвсякъде!!! Май не трябваше да се захващам... Ама толкова си го обичам, че исках да му направя нещо... newsm51

# 114
  • София
ХАхах.... мила не ме питай Simple Smile и аз съм всеки ден на печката и всеки ден правя някякъв десерт и знам какво е  ooooh! обаче сега като се замисля като се роди бебо какво време ще имам за всичко това а и най-вече то не до време а сила  Whistling
Ти как си по добре ли си? Как е чичото? Rolling Eyes

# 115
Оооо и аз днес доста време откарах до печката така че много добре те разбирам. Въпреки че всички климатици вкъщи са включени пак ми е топло. И понеже съм затворила баните да не ги изтудявам и тях, сега като влезнах до тоалетната и така ме лъхна топлооооо  Whistling

# 116
Аз съм добре, благодаря! Hug Като изключим това, че не съм си виждала любовта вече седмица... Cry
Чичото е по-добре, но ще са му нужни доста месеци докато му се оправят краката.. и двата бяха премазани. ShockedДнес са му ги оперирали едновременно и двата и са го наблъскали с гвоздеи и разни такива железарии... Shocked Сега остава само да се чака да се възстанови! Praynig

А теб, Димианки, като те слушам.... толкова много неща си отметнала от списака и все още остават около 500 !!!!!!!! #Crazy Ти за детска градина ли пазаруваш... Почвам да се плаша.. че аз нищо не съм купила!  Rolling Eyes

Опа..пак не съм разбрала... то ставало дума за 500 лв! Хихихи...май наистина доста топло ми е станало покрй печката и съм прегряла ... извинявам се! ...

# 117
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добър ве4ер  Hug.

Оле майко, туку 6то гледах По света и у нас, абе какви са тия прогнози за времето, ами вие 6те изпукате бе хора  #Crazy.
Днес май много съм се претрепала от дългата разходка и сега така ме боли междукра4ието, 4е едва ходя и даже като стоя неподвижно ме боли на спазми- ужас някакъв. Май се позапуснах последната седмица, трябва всеки ден да се разхождам, 4е ина4е е мъка.

Уф, много ми се спи, а не смея да легна сега, 4е 6те се ококоря към 3 и от там се по4ват мъките.

# 118
Здравейте!
И аз исках да раждам нормално,но малко се тревожа как като ми започнат болките ще стигна до Варна?Ами ако родя в колата???А пък и тези разкъсвания-абе страшно си е!Не че секциото е по-добро ама поне е по-сигурно!Гадно е защото си е операция все пак.Аз също не съм решила твърдо,една част от мен иска нормално раждане,а друга секцио и ще видим накрая какво ще измисля!Хайде лека вечер на всички!

# 119

аз не мога да се сравнявам май Laughing
1300гр. - 30 седмица
[/quote]

Между другото и аз съм с тези размери в тази седмица!

Общи условия

Активация на акаунт