Отговори
# 120
  • Stavanger,Norway/ Varna
Вие поне знаете как се развива беб4ето. Какво да кажа аз като съм в пълно неведение и така и 6те си остана докрая.  Cry
Ина4е и аз съм с двете ръце ЗА нормалното раждане, стига да няма медисцински при4ина за секцио. Това е природния на4ин, и природата го сътворила по този на4ин, който би следвало да е най- 6тядя6т и за мам и за беб4е, както и най- подходя6т.

Това е моето мнение, но уважавам и избора на предпо4елите секцио  Peace

# 121
Забравих да питам за масажа на пелвиса. Смятам сериозно да се заема с това, за да избегна евентуални разкъсвания и епизотомии. Но тук е тежко да си намеря бадемово масло, та мога ли да го правя с преварен зехтин или бебе6ко илио. Знае ли някой  Thinking

# 122
  • UK
Момичета имам едно предложение... ако искате да влизаме в чата на бг-мамма да си пишем по- лесно...
 Консултирах се с модератор и там ще е по- лесно...
 ето и линка: http://www.bg-mamma.com/site/component/option,com_wrapper/Itemid,85/
 Гита може да сложи линка на първа страница  Hug

# 123
  • UK
май нещо не ми харесва тоя чат  newsm78
 Искам бебе си имат собствен
 Освен можем да направим друго
 Който влиза ще отива на канали и ще го изважда
Примерно #avgust
 И така
утре ще пробвам и ще видим дали ще стане

# 124
Здравейте и от мен! Едва успях да ви изчета, много писещи мами бе!!!!!!!!!!!!!!!!
 Бобченка и аз съм в неведение относно развитието на моето бебе от 5ти месец насам:-))Ама вече свикнах...Не знам колко тежи, дори се чудя вече наистина ли е момиченце, но както казах-вече свикнах:-) Надявам се че всичко е ОК щом ми расте шкембака и щом бебо си мърда
 Мегита сега ще го погледна този чат

# 125
аз съм в 4ата, там май няма кредор

# 126
въведох канал августки. 4акам ви

# 127
  • Canada
Здравейте  Hug Надявам се всички да са добре.   bouquet
Тъй като ще поръчвам някои неща, които да ми донесат от САЩ през Август едни приятели - някой може ли да ми каже какво точно е това http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3358 Подплънки ли са? Нещо не мога да разбера.
Това са подложки за сутиен, ще са ти нужни основно след раждането, когато кърмата започне да си тече лесно-лесно. Ако сега ти тече коластра, би могла да ги ползваш, за да не ти се мокрят дрехите.
Забравих да питам за масажа на пелвиса. Смятам сериозно да се заема с това, за да избегна евентуални разкъсвания и епизотомии. Но тук е тежко да си намеря бадемово масло, та мога ли да го правя с преварен зехтин или бебе6ко илио. Знае ли някой  Thinking
От пренаталния курс препоръчват използване на кокосово масло, масло Витамин Е (май не звучи много правилно  Embarassed - vitamin E oil), KY jelly или чисто растително масло. Диапазонът от продукти е доста голям, така че - давай!  Simple Smile

# 128
Аууууууууу, аз изглежда съм в пълно неведение. Момичета, как се прави този масаж? Не искам да се разцепвам!!! Кажете какво се прави, моооооооля! newsm17

# 129
Ами ползват се палец и показалец или среден пръст, с който ти е по- удобно. Пъха6 палеца във влакали6тето, за опора и с показалеца или средния с масло, масажира6 пелвиса. Аз мисля да го правя два пъти на ден от 34 седмица.

# 130
Айде бе мами, 6те се пробваме ли в 4ата. седя си самотна в канал ажгустки и ви 4акам

# 131
  • UK
Хайде всички в чатааааа  Hug
 http://www.bg-mamma.com/site/component/option,com_wrapper/Itemid,85/
 И после си пишете Потребителското име... като ви пусне влизате и отивате долу в дясно има едни квадратчета и там пише Канали там като отидете пошете #avgustki и ще влезете в чата  Hug

# 132
  • UK
 Хайде де народе толкова много сте тук а никой не влиза там  Hug
 Чакаме ви с Бобченка  Hug

# 133
Един комар ме изяде и сега не мога да заспя  #2gunfire

По тоя повод ми хрумна, че скайп чата е по-удобен  newsm78 Ако искате пратете ми на лични скайп име да ви добавя към чата който направих  Heart Eyes

# 134
Добро утро вече! Честито лято на всички! Аз от известно време плача, не се е случило нищо просто от вълнение, заляха ме реки от спомени...

Ако искате вижте това

Общи условия

Активация на акаунт