Отговори
# 135
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug
Хайде на кафетооо Тортичката е за по-късно  Wink

Иви, какво правиш будна в 4 часа  #Crazy Верно и аз много трудно спя, но гледам да не ставам, че рискувам до сутринта да блещя очи  Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА POLINEZIA LOVE    bouquet Много щастие и усмивки  Hug

Вчера бях на ЖК, но след това не ви се отчетох, че нещо много бързо я проведохме  - кръвно, килограми /мои/, тонове на бебка, писане на болничен и айде по живо по здраво  Crossing Arms Сега в понеделник смятам да отида на моя си лекар, там ще огледаме госпожицата по-подробно.

# 136
Поли Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава!
Много хубави и незабравими мигове ти желая!

Все още виня комара, но може би така е трябвало...написах нещо, което дълго ще помня  Hug

# 137
  • Пазарджик
Поли, Честит Рожден Ден  Tada Много, много да си здрава, безброй щастливи моменти, много усмивки и всички около теб много да те радват. Пък август - леко раждане на малко сладко здравичко бебче  Hug

Днес, мами, препоръчвам да не излизате, защото ще е ад. Тук в Пазарджик просто не можете да си представите за какво иде реч. Да е жив и здрав климатикът ни - без него съм загинала  ooooh!
Е, от нас усмихнат ден   bouquet

# 138
  • София
Добро утро, приятелки!

Честит Рожден Ден на Полинезия . Желая ти прохладни оставащи дни  Laughing ииии много здраве и любов !!! Усмихнато бебе и само хубави моменти !     bouquet

Аз понеже вчера като ви четох си виках "ейй те чак не могат да спят горките, аз поне мога" и защо ми трябваше да си го помислям??? тази нощ се будех от вадичките, които се стичаха по цялото ми тяло !!! За първи път изпитах срам, когато сутринта мъжа ми ме целуна по рамото за довиждане. То беше ВЛАЖНО  Joy  hahaha Но още като влезе от вратата започнах да си вея, за да разбере, че жена му се мъчи  hahaha

А сега си представете - жегааа, влагааа, еднократните сухи кърпи, които ползвам за лице сега ползвам за цялото тяло - и защо..защото следва да се намажа обилно С МАС -> това е по-тежко и от най-тежкото китайско мъчение  Crossing Arms

Какво става последно с чата? Мисля, че ако се съберем ще е много готино. Забелязвам, че с наближаването на август сме много много активни, развълнувани и се сближихме. Това ме прави много щастлива   bouquet

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 08:45 от Enti

# 139
  • Видин
Polinezia love, честит рожден ден. Всичко най-хубаво ти желаем цялото ми семейство и разбира се най-доброто и прекрасно бебе, като му дойде времето  newsm67
Ние сме много добре. Ремонта е на приключване. Днес ще слагаме паркета в спалнята, а прозореца го сложиха в сряда. Така че днес ще чистя и оправям и утре ще сглобяваме леглото за бебо.  newsm07
По-късно ще дам по подробен отчет

# 140
ПОЛИ,Честит Рожден Ден!!!!
Бъди много усмихната,весела,щастлива и обичана!!!

Добро утро и от мен!!!
Аз днес съм станала толкова рано,че чак не мога да повярвам,но...  Naughty причината за това е,че всеки момент чакам от фирмата която ще ни почисти след ремонта да дойдат!което означава,че ремонта СВЪРШИ!!!!!!Сега ми остава само приятната част нанасянето и подреждането!!!Толкова съм доволна най-накрая!!! Laughing

# 141
ее, честито Сирена   bouquet
аз май поприключих с покупките. остана ми само козметиката, чантата за болницата, количката и ваничка. само... Rolling Eyes обаче, не знам за болницата какви и колко дрешки да приготвя - с дълъг ръкав ли, с къс ли, бодита ли, или ританки с камизолки.. newsm78 бургазлийки, къде продават тънки камизолки с дълъг ръкав и бодита с дълъг ръкав? не можах да намеря - само тънички жилетчици имаше на 1-2 места  Confused

# 142
  • UK
 Поли Честит Рожден Ден  Hug  bouquet

Ама момичета защо не влизате в Чата  newsm78... не е страшно... дори и не хапе... ние с бобченце снощи го пробвахме и повярвайте много е забавно Simple Smile а сега с Енти сме там и ви чакаме  newsm78 ама вие не идвате  newsm78

Херелинка аз взех камизолките от Полиема...  Peace за бадета съм взела както от Егоиста така и от Тоболиното  Hug

# 143
Херелинка,на този магазин до болницата Бамболино май се казваше има на Вис Виталис тънки камизолки бели със връзки отстрани

# 144
Добро утро мами!!!

Аз не можах да спя в тая жега.Направо незнам как ще я карам до август, а ако карам и пълен 9 до 23 август ooooh!

Честит рожден ден и на подмладяващата се мама
Айде отивам да хапна докато не е станало 40 градуса и пак ще пиша.

# 145
Абе защо не пишете в този чат?Какво става?Вътре съм,а не ми излиза нищо?

# 146
Херелинка,на този магазин до болницата Бамболино май се казваше има на Вис Виталис тънки камизолки бели със връзки отстрани
ами то това не са ли жилетки  newsm78 значи от този тип смятате за болницата, така ли? или и с къс ръкав?
ами от полиема ми се видяха скъпи. вече май бая дрешки насъбрах и се чудя дали ще сварим да ги облечем всичките  newsm78 а в Бамболина имаше ли колички Кенгуро? гледах в Слънчо и сруще муханото - в единия магазин само 1 количка, в другия -2. така не мога да направя никакво сравнение  newsm78

и аз не разбрах нищо за чата  newsm78

# 147
Не не са жилетки,водят си ги камизолки.Жилетките са с копченца отпред.Камизолките струват 1,45 лв-аз за толкова си ги взех от там.И за количките има Кенгуро!

# 148
  • София
Честит рожден ден, Поли - да си жива и здрава, много щастлива и скоро усмихната мама на сладка бебка!

# 149
  • София
Честит рожден ден, Поли! Много щастие и много слънчеви детски усмивки![/size][/color]

Общи условия

Активация на акаунт