Отговори
# 30
Би трябвало, ама не пише.На мен моята ще ми я дадът от магазина, след като се роди бебка, за да не тече гаранцията от по-рано и сега няма как да видяпише или не.За това ако някой знае, ще съм много благодарна.

# 31
tedy_eneva аз ходя на платена консултация в Шейножо и картона си ми стои там... Ама знам, че вече към края на бременността, ако тръгнеш някъде на път трябва да си го вземеш с теб, че не дай си боже тръгнеш да раждаш по-рано ...

Една приятелка беше при моя лекар и като си поиска картона той и вдигна скандал , защото искал той да я изражда ,а тя искаше в Варна. Не дава картоните за да се подсигури , че няма да ангажираш друг лекар. Днес ще си го поискам , и май без скандал няма да минем ми се струва.

# 32
  • Ланкър, планините Овнерог
и още нещо... някой може ли да ми даде сайт с френски имена, че не мога да намеря  newsm78

http://lafemmebonita.com/cgi-bin/babynames.cgi?q=&origin=Fre … meaning=&n=25

Хубаво е, че в Пигиса има гащи, но ми е на другия край на София. Констанца не е на градина и в тези жеги просто няма как да се замъкна
Sad Ще си мина и без тях, една глезотия по-малко.

# 33
Я го виж ти наглеца!!! Това,че ходиш при него на консултация по никакъв начин не те задължава да раждаш при него!!!  Ей, такива доктори много ме дразнят... Какво, нещо бройка ли му се води? Или му плащат на брой изродени бебета??? Дръж си на своето и си вземи картона! Simple Smile

# 34
Ей мацки я кажете може ли да си напълня ваната да се покисна малко или  newsm78 не е хубаво... много ми се иска  newsm78

и още нещо... някой може ли да ми даде сайт с френски имена, че не мога да намеря  newsm78

http://www.prenoms.com/futures-mamans-listes-prenoms-bebes-filles-feminins-a.html
за момиченце

http://www.prenoms.com/futures-mamans-listes-prenoms-bebes-garco … -masculins-a.html
за момченце

# 35
Една приятелка беше при моя лекар и като си поиска картона той и вдигна скандал , защото искал той да я изражда ,а тя искаше в Варна. Не дава картоните за да се подсигури , че няма да ангажираш друг лекар. Днес ще си го поискам , и май без скандал няма да минем ми се струва.
 А това вече е просто ужас Stop. От къде на къде задължително ще раждаш при този който ти води консултацията  #2gunfire Имам приятелки, които ходят на ЖК при доктори които не израждат.Влезнат ли в 8-9 месец си търсят алтернативи.
  Точно по тази причина моят картон си е винаги в мен Naughty. На всяка ЖК си го нося. Доктора така ми е казал от началото и мисля, че е справедливо. Аз си избирам при кого да раждам, може и до София да се дигна ако искам.

# 36
Я го виж ти наглеца!!! Това,че ходиш при него на консултация по никакъв начин не те задължава да раждаш при него!!!  Ей, такива доктори много ме дразнят... Какво, нещо бройка ли му се води? Или му плащат на брой изродени бебета??? Дръж си на своето и си вземи картона! Simple Smile
Задължавате да му платиш , а ако не го направиш и ако се падне на смяна не ти обръща никакво внимание. А ако му платиш и него го няма като раждаш естествено няма да ти върне парите.

# 37
Такива са всички лекари в Разград , аз се видях в чудо ,но съм решила тук да раждам и се надявам всичко да е наред.

# 38
Здравейте,

Аз само давам отчет нбързо че съм претрупана с работа!!!!!Вече ме сбъркаха направо!!!!
 Много сте изписали довечера ако имам време ще ви чета, ако не утре вечер!!!!
 Днес ходих на преглед и пак не гледаха бебка, слушахме само тонове и резултатите от изследванията ми са ОК, поне този път. Лекарката ми каза че бебето вървяло дребничко, ама как разбра като не го е гледала на видеозон от 5тия месец  newsm78...
 Хайде до по-късно!!!
 Внимавайте с жегите

# 39
  • София
Малееее.......... мами няма живот в тази жега  ooooh!Снощи заспах в 03.00 и се събудих в 06.30  ooooh! а сега така ми се спи но просто и да легна няма да заспя! Confused
За бибките аз съм се спряла на силиконова а шишетата на АВЕНТ които са две малки в комплет с помпата пък по натам ще видим  Peace Каучукови биби не искам Crazy
КОнстанс завиждам ви че сте на моренце Simple Smile
Мегита можеш разбира се да си се киснеш в ваната само не с много топла водичка!  Peace
Теди такива чорапки не съм виждасла за новородено иначе за на по годинка да а блузки за бебе от 0 до 3 месеца аз си взех 3 вече кат 1 е на АЗИЗ а другите две са на една Пловдивска фирма ама забравих коя беше!
Гита аз утре ще ходя до Пигиса и ако искаш мога да ти взема ако има но не знам какъв размер защото до колкото знам имат такива newsm78 и можем да се видим тези дни но не и събота и неделя и да ти ги дам Party
Аауууууу Поли такива кътчета не ми показвай че се разтапям Simple Smile А защо твоята лекарка не те гледа на видеозон толкова дълго време????? newsm78 Това не е нормално мила...... я и тегли една и се ориентирай някъде!
Теди Енева стискам палци за консултацията PeaceВсичко ще е наред и после пиши! Hug

# 40
Момичета, боли ме корема, от може би 10 часа сутринта..Много е странна болката, ниско долу, нещо като изстръпване-болка..и то като ходя, като съм легнала всичко е ОК ( за сега ) Някой да го изпитвал? Пих 2 ношпа но без резултат голям.. Confused Confused Confused  Дайте някакъв съвет...

# 41
  • София
Незнам какво е, но звъни на лекаря си!
Поне да ти даден някакъв отговор. И мен ме боли от време на време какво ли не, ама толкова време да е минало и още да боли по-добре звънни и питай. Може всичко да е включително бебето да притиска някой орган ако си в определено положение newsm78 newsm78 newsm78

# 42
Мисля , че трябва да звънеш на лекаря си . Доста часове те боли .

# 43
 Беличка - от 10 сутринта до сега са минали 4 часа.Щом не ти е минало звъни на доктора ама не се бави.Може беб да притиска наистина някой орган, но на мен ми се е случвало и за около 30-40 минути ми минава. Друго може от разпъване да е.Сега бебчо расте мнооооооооого и за това. Каква е болката тъпа или остра, как го усещаш като изтръпване ли?

# 44
  • Ланкър, планините Овнерог
Не знам дали е същото, но и мен ме боли горе-долу така от време на време. АГ-то ми каза, че е нормално, но по-добре звънни и на твоя за по-сигурно.

Гита аз утре ще ходя до Пигиса и ако искаш мога да ти взема ако има но не знам какъв размер защото до колкото знам имат такива newsm78 и можем да се видим тези дни но не и събота и неделя и да ти ги дам Party

Благодарско за предложението, но не ми взимай. Не знам кога ще мога да мръдна, просто не мога да дишам в жегите, получавам сърцебиене, краката ми са адски подути. Въобщеееее, нямам думи, искам вече да раждам. Да не те връзвам, а и ти живееш далечко, а доколкото си спомням, трябва да почиваш.

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 14:24 от Гита Ог

Общи условия

Активация на акаунт