Отговори
# 90
Ще гледам и аз да отида, но в събота, че без мъжлето не мога да се оправя. Много зле се ориентирам по карти и предпочитам той да ме закара. Ние почти всичко имаме за бебо, но трябва за мен вече да пазарувам (за болницата). Останаха ми термометрите и ваната за бебо и памперси и козметика. Всичко друго мисля, че го имаме вече.

# 91
  • София
ТАм има всичко каквото ти трябва Simple Smile 

# 92
Завърнах се от ЖК , този път лекарят беше много любезен. Утре ще ми даде картона с болничния и то без аз да си го искам. Каза , че бебка е разположена главично всичко е нормално , но се учудих като каза че тежи 2600-2700 не е ли много? Аз искам нормално раждане , но тои спомена ,че е възможно и секцио без да даде обяснение защо.

# 93
Също ми каза да се подготвям за болницата и да ми готов багажа. За течението ми изписа гино паверил и още една ампула която се пиела , но не се препоръчвала за бременни - той ме увери че нищо няма да и стане на бебка , но не искам да рискувам. Бих ви казала какво е лекарството , но рецептата е в мъжа ми.

# 94
Поздравления Теди-Енева,хубаво е че всичко е ОК!А за секциото може да го е казал просто така като вариант иначе щом ти си искаш и всичко е наред що да не си родиш нормално? newsm78

# 95
Аз искам нормално раждане , но тои спомена ,че е възможно и секцио без да даде обяснение защо.
Ами то понеже било много модерно всички да раждат секцио и той човека де да знае...че има и жени дето не са от "модерните" Sunglasses

# 96
Мен ме е страх повече от секцио отколкото от нормалното раждане и най- вече от епидуларната упойка. А с пълна упойка ще изпусна цялото шоу. Мисля , че нормалното раждане е най добър вариянт , разбира се ако няма усложнения(да се надяваме)

# 97
  • UK
 Момичета не е до модата  Naughty Доказано е, че секциото е по- безопасно както за майката така и за беб... няма ги моментите когато беб може да се задуши докато се роди нормално... но няма да изброявам други причини за да не ви плаша... Лекарите предпочитат секциото от гледна точка на сигурността за майката и беб  Peace

# 98
  • Пловдив
Незнам защо но си мисля че щом природата  и Господ са го измислили така-това би трябвало да е най естествения начин за раждане.И аз изпитвам ужас от секцио,все  пак си е операция(дано да не ми се налага Praynig).

# 99
Разбира се всеки с свойте предпочитания. Който както иска да ражда , но на всяка пожелавам безпроблемно и леко раждане.

# 100
Мами вашите бебоци колко тежат сега? Май моята бебка си е големичка(2600-2700гр.)

# 101
  • Пловдив
Аз спецялно питах колко тежи но док ми каза че нямало значение сега,щял да ми каже чак накрая преди раждането.
Аз най накря харесах паркет за детската-сега отиваме да го купим.Ох кога ще свърш ремонта,дано се оправим до моренцето.

# 102
Теди, ако раждаш нормално без упойка също си е за страх:)))
Мегитка, по тоя повод трябва да прочетеш някъде във форума имаше една тема за нормалното и секцио раждането и честно казано такива неща пишеше и за двете.... че накрая и аз не можах да преценя кое е по-добре. Даже имаше доста против секциото като една от най тежките коремни операции, като това че всъщност преминавайки през родовия канал плода се "подготвял" за нормалната си поява и нямало такъв стрес за него както при операцията и разни подобни, но трябва да го прчетеш.
Аз само мога да кажа че за всеки е индивидуално как ще си избере да ражда(стига да може да избира) и решението на всеки си  е лично негово. ( в интерес на истината аз още не съм решила)

# 103
Ами, ако не гледаме лентичката ми- тъй като по размери на бебето излиза 35 седмица теци 2325гр. На мен ми се стори много, но доки каза, че е нормално. Твоята бебка наистина е голяма според мен, но няма какво да се притесняваш. По-лесно се гледа по-голямо беб. Поне всички така казват Rolling Eyes А колко е дълга каза ли ти? Моят е 44.65см

# 104
Мами вашите бебоци колко тежат сега? Май моята бебка си е големичка(2600-2700гр.)

аз не мога да се сравнявам май Laughing
1300гр. - 30 седмица

Общи условия

Активация на акаунт