Отговори
# 150
Честит рожден ден, Поли     bouquet

# 151
добро утро

ПОЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 152
Поли честит рижден ден! Много усмивки, любов и късмет, сладко и здраво бебче през август![/color]

Абе Сиренка, ти сериозно ли ги дрънкаш тия че като ти започнат болките и ще тръгнеш за Варна? Доста странна идея....Моля те измисли нещо по-разумно, че това нещо......хич не ми се струва както трябва newsm78

# 153
  ПОЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ
Ами аз съм в чата вече бе мами. Имам малко задачки и надниквам вътре, ама само с Мегита се чухме
Сирена - бравос за ремонта, а за това, че може да родиш в колата не се тревожи. Като ти почнат болките мятай се на буто и тръгвай. Аз си чаках вкъщи с болки на 5 минути и като отидох бях с 7 см., ама ти от Бургас до Варна, тръгвай по-рано, не се дръж.

# 154
Ми Атанасова така ми каза,че понеже ми е първо раждане мога спокойно да си тръгна като ми започнат болките и че дори и да ми изтекат водите не е проблем-нямало да родя веднага.Но и мен този път ме тревожи и за това май клоня към секциото!

# 155
Поли Честит рожден ден!Пожелавам ти леко и успешно раждане и здраво и пухкаво бебе.

# 156
  ПОЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ
Ами аз съм в чата вече бе мами. Имам малко задачки и надниквам вътре, ама само с Мегита се чухме
Сирена - бравос за ремонта, а за това, че може да родиш в колата не се тревожи. Като ти почнат болките мятай се на буто и тръгвай. Аз си чаках вкъщи с болки на 5 минути и като отидох бях с 7 см., ама ти от Бургас до Варна, тръгвай по-рано, не се дръж.

Вася,мила как да разбера,че точно в него ден и час ще ми започват болките та да тръгвам преди тях???

# 157
Олеле, тя луда ли е ? Въобще някога ходила лие до Бургас? То че няма да родиш по пътя, няма, ама как ще пътува два часа по тия завои с контракции? Ами ако е през нощта?

# 158
Олеле, тя луда ли е ? Въобще някога ходила лие до Бургас? То че няма да родиш по пътя, няма, ама как ще пътува два часа по тия завои с контракции? Ами ако е през нощта?
Ми и аз това се чудя???!!!1 newsm78 newsm78 newsm78

# 159
ПОЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Hug
ЖЕЛАЯ ТИ ЛЕКО РАЖДАНЕ, ЕДНО ЗДРАВО, ХУБАВО И ПОСЛУШНО МОМИЧЕНЦЕ И ИЦО ДА ТЕ ГЛЕЗИ И СЛУША КАКТО ДО СЕГА.
МНОГО ПОЗДРАВИ И ОТ МИШО!

# 160
 Сирена - болките няма как да ги объркаш, защото контракциите ти ще са БОЛЕЗНЕНИ. Ще разбереш, а за деня просто си чакаш и когато дойде тогава.  Hug Абе то си е твоя раота както си прецениш. За това решавай си по навреме.

# 161
Сирена - болките няма как да ги объркаш, защото контракциите ти ще са БОЛЕЗНЕНИ. Ще разбереш, а за деня просто си чакаш и когато дойде тогава.  Hug Абе то си е твоя раота както си прецениш. За това решавай си по навреме.
[/quote}

Ами ще изчакам до края на юли-тогава пак ще ходя до Варна и ще взема вече окончателно решение!

# 162
а не може ли да те приберат 10 дни преди термина "на топло" в болницата? то не че е 100% гаранция и приятно изживяване, ама поне ще знаеш, че си там  newsm78

# 163
Скъпи мамчета, здравейте!

Как сте? Как е настроението? Жегите ви морят, нали?Какви мисли ви се въртят вече в главите? Скоро май ще има влезли в 9-я месец.........

Вярвам,че всичко с вас е наред......

# 164
[/quote
Ами ще изчакам до края на юли-тогава пак ще ходя до Варна и ще взема вече окончателно решение!

Помисли хубаво, защото да пътуваш с болезнени контракции....мъжа ти сигурно ще получи удар, а и все пак да кара.....ох не знам, много си е екстремно.

Общи условия

Активация на акаунт