Най-жадуваните плодове настанени са дълбоко в НОЕМВРИйското сърце

• 10 731
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
мишунка, браво за плъцикането в морето.. а за всички момичета да кажа, че моя лекар дори ми препоръча къпането в морска вода.. а относно каналите ни - в момента те не са по-отворени от когато и да е друг път.. колкото винаги има опасност от инфекции, толкова и сега.. лично аз смятам много да плувам от другата седмица, че да се справя и с поголовното качване на килограми..
при мен бъдещия татко се държи доста добре, само дето имаме скандали на тема климатик.. все духа туй чудо вкъщи и на мен все ми се струва, че ще настина от него.. но намерихме консенсус по въпроса като го насочихме право нагоре към тавана, че поне да не духа в нас..
всички сте големи сладурки като ви чета и искрено искам да ви благодаря за съветите, които сте ми давали.. аз съм по-назад от вас в термина, но ми е приятно да ви чета..   bouquet

# 196
scorpia мерси за съвета за къпането.дано си права.аз за всеки случай ще се консултирам с моя гинеколог.

# 197
Аууу момичета завиждам ви,че така се разтоварвате LaughingМай ще трябва да скръцна със зъби на милото и той да намира повече време за мене и да ме води някъде smile3516,а на mishunka съвсем неискрено завиждам за почивката по тия хубави места Laughing

# 198
На мен досега 2 пъти са ми пускали кръв и урина.
и при мен така

# 199
  • Плевен
Да ви покажа къде мисля да си почина това лято,и е близко до Плевен,не съм ходила досега,но ми изглежда супер,едни познати са ходили на палатка,но има и хижичка,така че можем да решим допълнително www.maarata.com/index.php
Толкова много ми се излиза,но тези жеги са просто ужасни,в Плевен е сигурно над 40 градуса,а на мен ми е строго забранено да излизам по жегите,ще стана слон накрая,никакво движение.

# 200
ето снимки от този уикенд на палатката

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116435&view=1&photo=49

а това е коя шкембак:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131850&photo=15

# 201
krasimira мястото е хубаво но се запаси със спрейчета против насекоми. със сигурност ще ти трябват.има едно което е много ефикасно но сега му забравих името.като се сетя ще ти го кажа.

# 202
Маруся,и ти си в отбора на белите поли Grinning Хубави снимки Wink
Аз нямах много врем да ви чета,то сте се уляли в писане бре дами Mr. Green Нямах,ама набързо хвърлих по едно око на снимките от плажа на теди,на Мишунка и другите дето са качили.Стархотни са всички.
После ще ви прочета,за да се включа по адекватно Peace

# 203
нещо пак не съм разбрала,ама нали съм най-малкото..............  Sad  на 27 октомври ми е термина това не значи ли че тогава влизам в 6 месец?линийката казва че ще вляза в 25 седмица.ориентирайте ме моля ви.  Praynig

# 204
  • Плевен
По моята таблица след 2 дни влизаш в 6-ти месец и имаш 5 пълни и завършени

# 205
   ПРИЗИВ

На 29.06.2007г.,от 10часа,ще се проведе протестно шествие,което ще започне от НДК,и ще завърши пред Софииска община.То ще бъде по повод летните отпуски на ДГ,неспазване на работното време,и най-вече недостига на места в тях.
    Протестното шествие е организирано,от недоволни родители,и подкрепено от неправителственни организации.
    Призоваваме всички потърпевши,или солидарни да се включат!
    Нека се преборим за по-доброто бъдеще,и възможности за нашите деца!!!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=201547.new#new

# 206
Аз пък цял ден съм по улиците... но гледам да се свърам на хладничко,когато мога! А... да ви се похваля - колата (дето ме блъсна оня ЗИЛ миналия месец) най-накрая ще е готова в събота,че сега се движа с една Хонда без климатик и умирам,а и е черна...

Иначе нашия татко помага вкъщи колкото може.В смисъл - не ми цапа,подреден е,слага си чиниите в мивката,понякога ми помага даслагаме масата,чисти на котката Simple Smile това ми е досатъчно!

В събота може би ще идем да направим едно море за няколко дни,защото аз няма да издържа да съм на море 10дена...ще полудея,като не мога да седя на плажа.... та сега - 2-3 дни.

В тия жеги хич нямам апетит.Цял ден съм на една салата  Shocked и яко вода...вода...вода...вода   Crazy  направо откачих вече! 

Айде...какво стана Дита ?? Показа ли се твоя бебо Simple Smile  Heart Eyes

# 207
  • Плевен
Хайде да ви покажа нещо да се посмеете: www.lemonbaby.blog.bg/viewpost.php?id=34878
Искам отзиви дали ви е харесало.

# 208
Красимира,много е забавно Crazy Joy Всъщност тези показателите за това дали ще е момче или момиче са абсолютно еднакви със онези тест дето сладурка мисля че пуска наскоро - беше на английски,а тези са преведени Grinning

Лелеееееее незнам при вас как е, но аз се побърквам в тия ужасни жеги #Cussing out

Маруся,немога да ти пратя ЛС като отговор - препълнена ти е кутията (изхвърли малко поща от там Wink) А иначе и аз се чудя често и незнам защо така се получава при новорегистрирани.Съжалвам,че не помагам,може някой друг да знае Thinking

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 21:50 от Дес

# 209
Добро утро и весел ден! Да ви се похваля-вчера карах АТВ-то, и се оказа, че наистина си е тръпка...Лошото е , че най-атрактивно се кара по специална неравна и кална писта, а аз вчера не събрах смелост да карам така... В момента си правим собствена такава, и дано напролет и аз да се пусна. Забравих да се върна назад в нашата тема-вчера някоя от вас беше споменала за същата придобивка-интересно ми е дали тази от вас има амбиция да участва в някое от ралитата клас "хоби" с мотора-просто любопитство? Иначе този огромен мотор много си импонираше с мощната ми фигура JoyИ още нещо -по темата от вчера за отношението на съпрузите ви към вас- аз никога не съм се оплаквала от липса на внимание и грижа, дори напротив, но с моя съпруг сме сякаш от две различни планети , що се отнася до темперамент и интереси, и това си пролича, докато той чакаше мотора си,а аз не проявавах почти никакъв интерес по въпроса. Може и да не съм права, но не очаквам докато съм бременна, с мен да бременее цялото ми семейство. Преценила съм, че мога да се справя с бременностт почти сама, , понеже той работи по 12-15 часа, от него аз очаквам други неща, не да идва с мен до магазина-мое мнение PeaceИначе почти не се караме, и аз , и той имаме собствен бизнес, имаме си достатъчно проблеми от там, затова и двамата имаме просто правило-тоза тип проблеми са до вратата на дома ни, в кухнята и в спалнята са местата, където поне за малка част от денонощието сме истинко семейство. С времето се научихме, че когато кажеш на човека в очите къде му е проблема, можем да поспорим, и толкова. И двамата не приемаме семействата от типа"скачени съдове", и може би това ни води напред и нагоре. СТана малко дълго , извинявам се!

Общи условия

Активация на акаунт