Страхотна диета за страхотни тела !!!!!!!

• 16 718
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Привет момичета! Искрено се надявам тази седмица да имам повече време да се разписвам в темичката, че миналата седмица работата в службата доста ме беше подгонила  ooooh! Хубавото е, че на човек не му остава време хич да мисли за хапване  Mr. Green
ani_4ka имах период, в който стоях на едни и същи кг, а см-те изчезваха в несвяст  Shocked - тогава бях най-щастлива  Crazy - ами да като вървя по улицата никъде не е отбелязано колко кила съм ама пък всички ми виждат тялото в целия му обем, пищност, габарити и т.н.  Joy Joy Joy
Saga честито !   bouquet  bouquet  bouquet Малеййййй аз ако видя до края на годината 60 кг ще смятам че съм си изпълнила таз годишния план  Peace  Mr. Green Mr. Green
galateia как е миличка? Айди мърдай че вече та стигнаФ - днес кантарчето ми е на 68  Laughing  Laughing Laughing Но това е благодарение на теб   bouquet Heart Eyes - беше ми цел да те догоня - тъй че мърдай и да те гоня - явно така смъквам най-добре - гонейки галатейчето  Joy Joy Joy

# 121
Здравейте момичета,  bouquet записвам се при вас с намерение да изкарам и трите диети, ooooh! нооооо Praynig Praynig Praynig

# 122
Здравейте момичета,  bouquet записвам се при вас с намерение да изкарам и трите диети, ooooh! нооооо Praynig Praynig Praynig
Добре дошла  Hug

# 123
pipy позволявам си макар и да съм новобранец в диетката да те поздравя с добре дошла  welcome но в това отпускарско време народа поразреди редиците си  Laughing Давай смело  Peace
сега видях, че са ме изпреварили  Laughing   bouquet

# 124
Добре дошла и от мен pipy! Дано успееш да ги изкараш, аз още не знам докъде ще стигна,но кантарчето вече показва твърдо -2кг. Въпреки, че събота вечерта ядок пържени картофки/малко/. Иначе събота и неделя гледах да бъда само на чай,вода и варени картофки.

# 125
Здравейте момичета Hug

pipy welcome

Scorpi душко тръгвам да бегам от 68, та да можеш да ме гониш, щом така най-добре слабеем - аз като бягам, а ти като ме гониш  Mr. Green- дай боже скоро да сме килограмите, които искаме  bouquet И честито за 68, аз голям зор видях докато ги стигна и преборя 70-така, ама за сега поне твърдо ги държа smile3521

Saga ти слънце режимна ли си днеска? Heart Eyes Че нали си ми стимул- ти като си режимна и аз стискам да не папам Mr. Green

ani_4ka уф и аз искам скоро да съм - 2 кг, че тез 68 вече почти три седмици си ги стискам  smile3506 добре че поне не качвам newsm12

Аз днес съм режимен - кофичка и половина кисело мляко и една краставица - бравос на мен smile3532 в 6 съм на френски та чаак до 9 и после лягам да спа за да не мисля за манджане smile3508

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 16:38 от galateia

# 126
еми пожелавам ти не само -2 кг. Peace Важнто обаче е,че виж сваляш и после ги задържаш. Сега хрупам ябълка и пия чайче.

# 127

Saga ти слънце режимна ли си днеска? Heart Eyes Че нали си ми стимул- ти като си режимна и аз стискам да не папам Mr. Green

До тук съм на кисело мляко и круши - Хабсолютно Режимна  Grinning. Само дето снощи му ударих едно уиски, че много ме ядосаха родата  #2gunfire
Днес влизам в релси без издънки, че видях нуличка след шестичката  Laughing
Мисля да лунувам и тази събота, макар че голям глад ме гонеше този уикенд, идея нямам защо  newsm78
Хайде момичета, казвайте кой какво хапва, как я карате?
Галатея, като знам, че съм ти стимул и вирвам носа, затварям хладилника ииииии, а бе с една дума....разбра ме  Heart Eyes

# 128
  • София
Момичета, позволете да се присъедина към вашата волева група Hug
Връщам се отпуска и съм качила 2-3 кг/а имам доста повече за сваляне по принцип/. Rolling Eyes Кантара не ми е много в ред ,така че не знам точно. Като го мръдна от мястото му и  му се размества стрелката.

Та , днес ми е втори ден. За съжаление вчера имахме празник, бяхме на ресторант вечерта  и вместо киселото мляко с краставицата, ядох зеленчуци на скара.... Embarassed + 2 чаши бяло вино.
Как може точно ,когато започвах така да се случи smile3511 , още първия ден...

Твърдо съм решена да я спазвам ,защото си омръзнах с тези кг ooooh!
Стискайте палци и на мен - аз на вас!  Hug
Ще бъда честна и упорита ,обещавам Peace

# 129
StaM не се кахъри чак толкоз и аз уж бях я започнала сериозно, че и изчаках даже да навъртя 3-4 дена и тогава да се присъединя и хоп на 6-тия ден се издъних яката, че мъжлето имаше ЧРД  Whistling- но се сложих пак отначалото на диетата където си ми беше мястото  Mr. Green и + лунуване и вече съм доволна, защото почна да дава резултати - тъй че давай смело - днес ще бъдеш по-стрикнта и ще си наваксаш  Peace

# 130
  • София
Scorpi, благодаря за подкрепата! Hug Ама това лунуване..., хич ме няма. Тази диета е приятна ,но все пак мисълта ,че е диета ме депресера донякъде. А какво остава за лунуване - само на вода... ooooh!
И какво сега ? Днес пак ли като вчера ,  отначало? Сутринта вече хапнах малко пъпеш и пих чай....
Явно продължавам по схемата. Grinning

# 131
Продължавай си по схемата и без туй на организма ти ще му трябва време да осъзнае какво аджаба се случва  Laughing

# 132
StaM, welcome!  Simple Smile
Продължавай напред. Ако погледнеш по-назад, ще видиш, че и аз още първия ден бях в издънка. Ресторант с приятели, върнали се от чужбина и т.н. Уж само таратор си поръчах и после стана еднаааа. Каквото - такова. На другия ден продължих по схемата, както се е изразила Scorpi.
Колкото за това, че самата мисъл за диета те депресира...свиква се. Даже мога да споделя с вас, че дори ми е приятно това по-често хапване. Ами да, то какво беше преди 10-ина дни: ям само вечер или когато имам време. И какво се получава - прегладняла се нахвърлям върху храната и после ох-ах, боли стомах, надута като плондер. Абе, сигурна съм, че все на някой тук тази ситуация е до болка позната.
Аз за туй харесвам този режим - не си гладен, хапваш често и то леки храни. А килограмите вървят на долу - е пък туй и е най-хубавото на Страхотната диета. Бавно и славно без глад!
Хайде, момичета, казвайте какво ще хапвате днес? Как е настроението в тая жега  Grinning ?
Днес пийвам чайче с круши, останали от вчера. За обед съм приготвила 2 варени яйчица с "лъжлив" катък и доматче. За вечеря същото - може би яйцата ще са на тиган  newsm78
Хубав ден на всички   bouquet

# 133
  • София
Saga , а така, хубаво е човек да има подкрепа , благодаря Peace

Аз пак ще питам. Днес за обяд трябва да хапна зеленчунк + белтъчна храна.
За белтъчна са упоменати месо,мляко,млечни продукти ,яйца.

Може ли да обядвам домат + малка пилешка пържолка на скара/без кожа/? Или какво?

И още нещо ...Много стриктно трябва да се спазва часа на хранене - през два часа .Това ОК. Ама като ми прегладнее ,не може ли да пия чай , кафе  без захар/ както е за днес ,например/, пъпеш ? Вчера например м/у храненията хапнах 1/2 краставица без мляко...

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 11:44 от StaM

# 134
StaM, храните, които си изброила са ОК...
Аз пия кафе с мляко сутрин, в 08,00 часа яденето го пропускам. Като ми пригладнее между определените часове хапвам 2-3 хапки плод или зеленчук, каквото ми се мерне пред погледа.
Пропускам храненета, особено това в 10,00  Sunglasses Но общо взето гледам да спазвам схемата, то и там е смисълът де. Така поне мисля аз. Вечер, ако се завъртя из къщи до по-късно определено огладнявам....и това е знак да си измия зъбите и бум в леглото  Flutter
Това са моите малки трикове.
Довечера имам среща с една дружка, уффф, в ресторант. Ей това ми е най-големия проблем. Честно, от както съм "Страхотна"  Blush чак не ми се събира с хора. Дали да не избягам на село при магаретата  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт