Страхотна диета за страхотни тела !!!!!!!

• 16 722
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
  • София
О.К.  Simple Smile
Ами ще ти стискам палци да устоиш на изкушенията!

# 136
Saga,Scorpi,Ani_4ka,Galateia благодаря ви момичета за топлото посрещане  newsm51 ако съм изпуснала някой да ме извини  Heart Eyes
Аз малко рядко се включвам,защото доста съм ангажирана с мойто златце newsm32,но засега следвам диетата без издънки  Peace

# 137
Галатея, като знам, че съм ти стимул и вирвам носа, затварям хладилника ииииии, а бе с една дума....разбра ме  Heart Eyes

smile3501  love001

StaM добро меню си си избрала Peace

pipy браво за режимността  bouquet

Аз днес като Saga и StaM съм на зеленчук и белтък - разбирайте 300 гр изварка с два домата - мнооого го обичам тоз белтъчен ден  smile3521 Вчера вечерта прегреших с малко бира, ама смятам да затворя и двете очи за издънката и да продължава смело напред с диетката - като резултат днес съм режимен, довечера пак на френски, после кратка караница с мъжо и съм преизпълнила дневния план Mr. Green

# 138

, после кратка караница с мъжо и съм преизпълнила дневния план Mr. Green

Галатея, скъпа, мъ как не съм се сетила да приложа тоя номер с караницата...сигурно вече щях да съм се стопила  Grinning
Ще взема да запиша един курс по италиански, че ми е тръпка. Ей, ама тази пък нация как колоритно се държи при конфликт  Joy Joy
Сигурно за това повечето италианки са фини дами?
Еххх, от сега тръпна как ще издържа довечера без издънка?! Ще си мисля за вас...и понеже съм СИГУРНА във вашата режимност (ух, че хубава дума), ще устискам  baby_neutral

# 139
...... и понеже съм СИГУРНА във вашата режимност.....
Heart Eyes сладур си ти ма недей да си толкоз сигурна, че довечера сме канени семейно на биричка край морето от приятелско семейство - лоша работа - те ще пийват бира - аз айрян  Crazy Crazy Crazy Joy Joy

# 140
StaM добре дошла. Радвам се,че има нови попълнения,въпреки че и аз все още съм нова. Ще се радвам да продържаваме да обменяме опит.
Аз продължавам смело напред, снощи ходих на кръчме, но не се изкуших, е изпих само една бира /нали сазахте че помага за сваляне на килограми/ но си го изядох селските картофки. Хъм,бяха много вкусни. Днес съм на мляко и краставици.

# 141
лоша работа - те ще пийват бира - аз айрян  Crazy Crazy Crazy Joy Joy

Scorpi, ама ти си на моретоооо - оооооо, пий една бира, бе човек, и хич да не ти пука  beer Малееей, я споко.
Утре "с начала", както казват братушките. Не бирата - мезетата са опасни, нъл тъй?
Аз например, довечера мисля да си поръчам една биричка с някаква рибка на скара - и без това ми е "белтъчен" ден. Само Galateia да не ме бие, че като й чета менюто, коремът ми започва да стърже от глад. Ама туй ще е от френското влияние сигур  Heart Eyes
Хей, да не ми се вържеш - шегувам се  Hug

# 142
Аз например, довечера мисля да си поръчам една биричка с някаква рибка на скара - и без това ми е "белтъчен" ден. Само Galateia да не ме бие, че като й чета менюто, коремът ми започва да стърже от глад. Ама туй ще е от френското влияние сигур  Heart Eyes
Хей, да не ми се вържеш - шегувам се  Hug
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
От френча ще да е душко, а и от оставащите 10 кила "чисто злато" Mr. Green

Scorpi пийни една бира на брега на морето бе мацко  Heart Eyes, тя диоретична до сутринта няма да е останало нищо  smile3521  само към цацката и картофките не посягай, че почнеш ли стях веднъж ... то утекла работата - това последното го знам от личен богат издънковски опит Mr. Green

ani_4ka май бирата се оказа най-популярното изкушение в летните жеги Heart Eyes

# 143
  • София
galateia ,ani_4ka и на вас благодаря. Grinning

Хапнах си пъпеша с чайчето в 16,00ч , ама съм гладнааа....НО!   
 Joy

Така ще е. Успокоявам се с менюто за довечера/като обедното/.
Утре на краставици и кисело мляко. Peace
До утре . Hug

# 144
В началото е много трудно, наистина. Даже сега се чудя как съм ги изкарала тези първи дни,но сега свикнах и даже така ми е по - хубаво Wink Знам с режима и не се тъпча само веднъж на ден, стомаха ми обаче чат-пат е назут,но той е така откакто се помня.

# 145
Здравейте, мили момичета!
Гледам, че групичката е малка, ноооо сплотена  Heart Eyes
Аз съм в издънка от снощи и кантара ме наказа тази сутрин. Да, ама продължавам без самообвинения - днес е Ден 11 от моето дието-броене. Също като StaM ще съм на кис.млеко, маааалко сиренце в него и краставичка.
Даааамммм, довечера пак среща с приятели на ресторант - не знам, дали да не се направя на болна  Sick
Оххх, трудно е....
Scorpi, ти как се справи снощи - аз си признавам без бой, че покрай биричката ги подкарах едни мезета...уж диетични, мъ мнооогУ  Rolling Eyes И днес айде пак нановУ.
Еййй, и рима се получи  Grinning
StaM, все ще те питам - ти от колко килца тръгваш?
Galateia, какви ги свърши след курса по френски? Издържа ли на изкушенията? Мнооого ми се ще да вярвам, че поне ти си била стриктна  Hug
Pipy също е от сериозните "страхотийки", вярвам аз във ВАС и се мъча да не се дъня, щото имам светлия ви пример  Heart Eyes
Хубав ден, мили момичета!
Моля, пишете - какви смятате да ги хапвате днес, как е настроението...и въобще пишете, щото ми е много хубаво като сте тук  Heart Eyes

# 146
  • Пловдив
Здравейте Страхотни момичета!
Вие сигурно сте ме забравили вече. По едно време диетувах с вас.Обаче много развалих диетата и се отказах. Но реших вече независимо от прегрешенията да карам диетите трите до край пък дано има резултат.Имам много за сваляне 79 кг стартирам -днес се претеглих, а и кърмя. В тази връзка искам да питам Галатейчето колко време кърми и кога почна да сваля. Днес ми е трети ден-вчера не спазвах стриктно режима ,но завчера беше добре.Днес съм на кисело мляко и краставички. Много минусчета за всички страхотни момичета!

# 147
Здравейте милички Hug

Saga вчера хапнах една шопска салата за вечеря, което е почти същото като изварата и доматите за обяд, е не съвсем де ама почти  Mr. Green

vev   синът ми е на година и два месеца, кърмих го до третия месец,защото кърмата ми свърши. Аз след като се прибрах от родилния дом имах само 2 кила в повече от преди забременяването, но после, заради малкото кърма се хранех като прасе и за трите месеца кърмене качих 8 кила. И после нямаха сваляне тези килограми - седях си хем гладна хем дебела. Започнах да свалям едва преди около месец и половина и то първите ми свалени килограми бяха с монодиета. С нея свалих 4 кг. Амбициите ми обаче нарастнаха и вече не искам да съм теглото си преди забременяване което беше 63-64, а искам да стана 58 - килограми които не съм била от доста време, обаче този път искам да съм по-слаба. Както беше лафа - "писна ми да съм умна - искам да съм слаба" Mr. Green

Аз днес съм на мляко и краставица, не съм гладна щот съм се ядосала на мъжа си и смятам, че ще устискам Mr. Green

Лек и слабеещ ден момичета Hug

# 148
Имам много за сваляне 79 кг стартирам -днес се претеглих, а и кърмя. В тази връзка искам да питам Галатейчето колко време кърми и кога почна да сваля.

Vev, извинявай, но ще си позволя да се намеся....След като кърмиш, моля, храни се, с мярка, на често и разнообразно. Забрави диетите - спазвай правилен режим на хранене. Моля те, приеми го като най-искрен приятелски съвет.
Аз кърмих дъщеря си (тя е на 2 г. 2 мес.) година и половина. Хранех се по 4 пъти на ден и пиех много вода - до 4 л на ден. Неусетно излишните кила си отидоха. Сега боря кг трупнати от отказването на цигарите  Embarassed
Не знам на колко е детенцето ти, но щом кърмиш, остави диетите за по-късно  Praynig
Успех   bouquet

# 149
  • Пловдив
Сага, благодаря за съвета!
Да ти кажа аз едва ли ще устискам на тази диета точно така както е. Реших уж да я спазвам, че иначе аз мяра нямам -плюскам като прасе, та спазвайки я горе-долу се надявам храненето ми да е разумно.Иначе прочетох, че е подходяща за кърмачки, затова реших да се придържам имено към този режим. Детенцето ми е на 9м и половина-мисля че са сега не му се е отразило- а както казах аз доста често я сгахвам.но дори файдата от диетата да е само спиране на сладкото пак е добреПриемате ли ме сред вас?

Общи условия

Активация на акаунт