Страхотна диета за страхотни тела !!!!!!!

• 16 725
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета  Heart Eyes Много работа днес ужассссс  ooooh! едва сега успявам да се включа.
Saga вчера покрай биричката мушнах туй-онуй и таз сутрин естествено съм реализирала + на кантарчето  Crazy Crazy ама днес няма да си изпълня въглехидратите за деня и ще карам само на плодове и зеленчуци, та дано наваксам .....
Не зная при вас как е, но много мацки са споделяли, че са най-леки сутрин след WC - аз обаче съм най-лека към 17 ч следобяд  Mr. Green
И моето мнение е, че при кърмене е по-добре да не се правят драстични диети - но ограничение - твърдо да  Peace и таз диетка е добра в смисъл че може човек долу-горе да се придържа към нея и при кърмене съответно количествата да са по-големи- ама всеки си има мнение, а мамата ще си реши  сама Laughing

# 151
  • София
...
StaM, все ще те питам - ти от колко килца тръгваш?
........
Моля, пишете - какви смятате да ги хапвате днес, как е настроението...и въобще пишете, щото ми е много хубаво като сте тук  Heart Eyes

Аз съм подобно на galateia :

...... Амбициите ми обаче нарастнаха и вече не искам да съм теглото си преди забременяване което беше 63-64, а искам да стана 58 - килограми които не съм била от доста време, обаче този път искам да съм по-слаба. ....

Това означава ,че трябва да сваля цели 10 кг. Shocked Дано да успея! Praynig

Вчера спазих всичко.Вечерта пих една чаша бяло вино след вечеря .Пия и много вода ,защото съм си все гладна.
Днес съм на краставици + кисело мляко / 1.6 %  /. Пих само кафе сутринта - без захар.

# 152
Привет на всички! Пожелавам много минусчета и задържане на кг. Продължаваме смело напред, аз днес съм на 10 ден. Peace

# 153
Здравейте  Hug и аз най-накрая да сколасам с работата newsm79 wash 1dishes 1stroller и да се отчета
вчера бях на рожден ден ,но ядох само салата - 2 ден ми беше  Peace днес съм на една порция таратор и много вода,може би ще удържа фронта и днес  #Crazy

# 154
аз да попитам мога ли да хапна едно сладоледче Praynig Много ми е горещо.

# 155
Тъй, отчета до сега е айрян, две кафета и една краставица, после пак ще съм франсе и после се паркирам между завивките Mr. Green днес не се предвижда караница с мъжо, щот изобщо не ми се говори с него #2gunfire

StaM мъ колко са 10 кила - ще ги сразиме, няма начин  Naughty

pipy браво че си удържала на рожденденската торта  bouquet

ani_4ka оххх и аз мнооого обичам сладолед, ама не се включва в диетата, така че ако можеш не го яж Hug

Scorpi мнооого си работен бе мацка  bouquet Изтрайваш ли на салатки днес newsm78

vev съвсем добре дошла си в групата на страОтните   bouquet

Saga я кажи слънце до сега колко кила пребори   love001

# 156
Vev, душо, разбира се че си добре дошла тук  Hug Ми нали за това се събираме, да се подкрепяме, че тъй е по-лесно!
Права си, че диетката е подходяща за кърмачки, ама моето мнение е, че й липсва месцето  Blush Охх, дали щото аз много си тача мръвките...
Хапвай повечко плодове и зеленчуци, течности и всичко ще е наред. Най-важното е детенцето ти да е добре!
Аничка, стига бе мила с тия вкуснотии - миналият ден пържени картофки, сега сладолед  Naughty ААААА, и на мен ми се прияде.
Отивам да изям едно бързо тараторче.
Pipy, Galateia Hug

До скоро, мили  Heart Eyes[

# 157
  • София
..... Също като StaM ще съм на кис.млеко, маааалко сиренце в него и краставичка.

Не трабва ли да е само мляко и краставица? Без сиренцето....
Както и да е само краставица , а не с домат...

А може спанак с кисело мляко, или тиквички, печени чушки...Нали?

аз да попитам мога ли да хапна едно сладоледче Praynig Много ми е горещо.

Моят съвет е да го пропуснеш. Wink

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 16:38 от StaM

# 158
Край вече имам грях, ама какво да направя като ми е много горещо. Довечера ще го изразходя на велоалгометъра Embarassed а и аз ще се задоволя, ако сваля още 2 кг. и ги задържа след това 45 кг. Май повече няма смисъл. И както мисля да продължавам и към другите диети, предполагам,че ще се справя.
А вие като говорите за тараторчета, хъм как ми се доядоха.

# 159
[
Не трабва ли да е само мляко и краставица? Без сиренцето....
Както и да е само краставица , а не с домат...

StaM, абсолютно си права, но аз без сиренце направо мръ  Embarassed Мъъъничко слагам в киселото мляко и то там, горкичкото се изкисва и обезсолява...с една дума викам му "лъже-катък".
Аз днес определено съм в грях (като Аничка  Laughing) Освен сиренцето, добавих и домат, което не се препоръчва при начален старт с краставица, ама нейсе.
Galateia, до тук килата са минус два бруто  Embarassed, щото онези дУрУгите два (до 60-то) си ги върнах. Нали ги свалих покрай луната - явно са били течности  #Cussing out .
Язък за хвалбата, ама веднъж като съм видяла нуличката, ще се боря да видя и петичка по-отпред  Wink

# 160
Ха, имам си звездичка  Heart Eyes
Еййй, черпяяя с водичкааа  bowuu  Heart Eyes

# 161
Незнам как ще ви се стори,но според мен човек не трябва съвсем да се ограничава. Тази диета не е толкова сложна и не се умира от глад в нея,но според мен човек трябва да яде всичко,което организма му иска. Ето например за сиренето, ами моите кости са мното тънки, чупила съм си едната ръка 2 пъти, а другата веднъж и колко съм ги изкълчвала, сега като ми се яде сирене /малко, не говоря за 100 -200 гр./ толкова не вярвам да се напълнее от това.
Тази диета помага да се мотивираме и да се научим да ядем по часовник,което е по-важното.

# 162
Тази диета помага да се мотивираме и да се научим да ядем по часовник,което е по-важното.
Съгласен, може би за това напоследък все щипвам по нещо извън схемата  - виноват, ама не много Blush

# 163
Здравейте момичета Hug

Днес кантара е добър пред МЦ съм, а отчете - 1кг, все така да продължава smile3521

Сега нямам време но после ще пиша пак - само исках да се похваля Hug

# 164
Здравейте, всички!
Браво, Galateia   bouquet
И още едно килце долу с луната през уикенда...и плана за седмицата изпълнен  Laughing
Аз снощи съгреших, но днес ще се поправям - Ден 12 - чайче, плод и ще видим какво още за обед и вечеря  newsm78
Дайте идейки - какво хапвате вие?
Момичета, има ли някой, който в момента е на Диета 2 или Диета 3? А между отделните етапи дали се прави някой ден свободен?
Моля ако някой е наясно да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт