Страхотна диета за страхотни тела !!!!!!!

• 16 716
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Лелеееей, темата на втора страница...

Здравейте, хубавици! Как сте днес? Споделяйте, моля!
Днес е Ден Шести от диетата при мен (един не броя от лунуването). Задържам двата кг. в минус.
Вчера си купих сребърни обици подарък за това, че предната вечер издържах на гостито  Grinning
Бях само на вода щото съм шИфьор на Скъпия и сие фамилия  Wink
Ей това ми беше извинението за не-пиенето, а за не-яденето - просто и ясно: ми не ми се яде, извинете!
Който иска да ми се сърди, така де - коремът си е мой.
Това е, аз продължавам. Много се надявам всички да сте здрави и в добро настроение като мен   bouquet

# 106
Браво Сага Simple Smile Дръж фронта...и на мен не ме изкушаваха разни неща...на диета 2 се поглезвах повече  Blush

Аз пак не се занесох до супермаркета,но днес дано успея ..нямам  търпение да почвам  Crazy

# 107
Аз пак не се занесох до супермаркета,но днес дано успея ..нямам  търпение да почвам  Crazy

Ииии, хайде бе, Кала,  Heart Eyes Да взема да ти пратя по куриер продукти по твой списък  Wink, та белким я почнеш с мен!
Благодаря ти за поддръжката!
Ехх, ако сме повечко и по-сериозни ще е по-лесно, ама на...явно времето навън е виновно...
Хайде момичета, който е в режим  - да продължава, който не - да се стяга, който само се кани - ми хайде, де  Grinning
А къде е Авторът на темичката? Аааа, първо "зарибявате", а после Ви няма  Laughing
Трудно е за начинаещите без подкрепата на "старите"  Heart Eyes

# 108
И аз това питам, къде са другите, с които е почнала тази тема? Така сами тук да си гукаме е скучно и трудно. аз вече съм на ден 4-ти и май малко съм позаслабнала /около 1 кг./ Wink

# 109
  • Пловдив
Ох, да ви се оплача! Аз нали бях спряла диетите, ама тази сутрин се качих на кантара и съм +1 кг  #2gunfire
В момента се настройвам за започване отново на диета 1 от утре. Уф! Пак съм тука!
А трябва да се постегна малко, щото другия петък заминаваме за уикенда на хотелче с басейнче. Ще се посъбличам по бански, та да не ме е много срам.

# 110
Аз имам чувството,че тези малките кг от 1, 2 и 3 кг. се свалят най-трудно.

# 111
Момичета здравейте  Hug Hug Hug "блудната" щерка се завърна - успях само 3 дни да спазвам диетата и от вторник като се почна едно яденееее  #2gunfire - срам ме е да си призная newsm45 не ми се качва на кантарю, че ще се депремирам badscale В неделя си закарвам детето при баба му и започвам курс по френски и няма да имам време да плюскам Crossing Arms ще готвя на мъжо само месо, щото аз не ям месо и така няма да се изкушавам и в къщи  Mr. Green

Saga съжалявам мила  newsm51, че се разминахме, ама аз от понеделник пак ще почвам от начало. За събота и неделя планувам пак лунуване.

ani_4ka аз си мисля че не е чак такава грехота да хапнеш малко тараторче посреднощ  smile3521- ако това ще ти помогне да ни издъниш изцяло диетата като мен - хапвай тараторче и спортувай и нещата ще са ОК

Kaлa(Bella13) ако не свариш от днеска да почнеш от понеделник аз пак съм на старта, може да почнем заедно smile3521 Saga и ani_4ka ще са ни за пример и стимул smile3501

# 112
Искам да попитам тези,които правят от дълго диетата горе-долу колко кг. сваляте и кога започвате да сваляте, още на първите дни ли?
И друго задължително ли е да се върви от първа към другите диети.
Предварително благодаря за отговорите. Hug

# 113

Kaлa(Bella13) ако не свариш от днеска да почнеш от понеделник аз пак съм на старта, може да почнем заедно smile3521 Saga и ani_4ka ще са ни за пример и стимул smile3501

Eййй, кво ли е аз да съм пример, а? Брееей, няма да се трая  Grinning
Скъпа Галатея, благодаря ти за доверието. Ей заради тези топли думи ще лунувам с теб през уикенда...и да знаеш - ще устискам. Не че няма да имам пак дразнители - ще ходим на гости при мама ми. Познайте как готви тя   chef. Трудно ще е, ама пък после колко е приятно, като осъзнаеш, че не си чак такова прАсе, за каквото се мислиш  bowuu
Днес е Ден Седми при мен. Килцата в минус са все същите два. Абсолютно ме устройва, чувствам се добре. Мерки не съм сваляла, на шкембето се поприбра.
Много ми харесва по-честото хапване, макар че често поизтървам часовете, щото тя работата няма край и все се отнасям.
Аничка, аз свалих тези 2 кг още на 3-я ден, но и "лунувах". По-важното е, според мен, задържането на сваленото тегло!
Не мисля, че е е задължително, но със сигурност е препоръчително да се изкарат и трите диетки  Simple Smile Поне така споделя авторката на най-първата тема, иначе защо диетологът ще й я дава още цели две диети.
Аз лично ще се опитам да изкарам и трите 

# 114
Да и според мен е по-добре да се задържат кг. Peace

# 115
Ей ме на;)

Е,мислех от утре да започвам   newsm78 и май ще си започна,че вече имам психическа нужда да съм на диета  Flutter

Аничка,трудни са 2-3-4-5 за сваляне...просто са супер малко,а тялото е в норми  Crazy

Бягам,4е се събуди....

# 116
Момичета, отлагам с 10дни започването на диета1....: ,а така ми се започваше вече  Rolling Eyes

Успешно лунуване и ще наминавам  Grinning

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 19:20 от Kaлa(Bella13)

# 117
Здравейте! Да се отчета и тук. Днес ходин на басейн и не издържах на сандвичите,които направих и изядох една филийка с кренвирш. Но хубавата новина е, че след като се върнах си обух едни дънки и гледам хълтат ми отстрани на палазките. Е не, че ги няма, ама явно на см. слабея повече, отколкото на кг.

# 118
Здравейте, Страхотни момичета!
Нова седмица - нов късмет, нови кг (разбира се, надолу)  Heart Eyes
Аз лунувах успешно и тази сутрин видях заветните 60 кг на кантара. Голяма радост  Laughing - голям стимул.
Остава ми още една седмица от Диета 1 - продължавам смело.
Всички дрехи са ми по-свободни.
Кала, отлагаш или не, чакаме те в отбора!
Аничка, това с мерките е абсолютно верно - мисля, че сантиметрите са по-верни от килцата като мярка. Поздравления, продължавай напред!  Heart Eyes  И пиши, днес например, какво ще хапваш?
Аз съм приготвила кис.млекце и круши. Ха да видим дали ще има друго  Thinking - не би трябвало  Wink
Успешна седмица на всички   bouquet

# 119
Saga честито за 60-то - това си е голямо постижение smile3501

ani_4ka бравос за сантиметъра, а и паласките според мен много трудно се свалят, така че е супер че си успяла да ги намалиш newsm10

Kaлa(Bella13) ще те чакаме след десет дена в отбора   bouquet

Аз лунувах почти без прегрешения - и аз бях в неделя при мама Mr. Green О днес съм на диетката - въоръжих се с кисело мляко и краставици и съм стриктна за сега, довечера съм на курс по френски и хич ама хич няма да имам време за прегрешения smile3521

Общи условия

Активация на акаунт