Холандска Тема - 11

• 13 865
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • NL
3вездичка
Цитат
ама ние някой хубав ден шЪ сЪ местим

Ех,да дойдете в Апелдоорн да живеете Hug но май няма да ме огрее Tired.

# 121
  • северно море
Милика,аз май ти бях писала,4е имам приятелка в Апелдоорн.Българка е и е бременна в 2 или 3 месец.Ако искаш мога да те свържа с нея Hug

# 122
  • NL
Здравей Мари-7.Спомням си,но мислех,че е холандка.Ако иска тя,пиши на лични Peace.

# 123
  • Там,където се събуждам щастлива.
Момичета,
нямаше да имате време за дребни спорове, ако в момента сте в моята позиция. От 10 дена се чудя как успяха да ме разпределят да работя другата учебна година от Friesland в Noord Holland. Първият ми час започва в 8.05, а автобусът тръгва в 6.15. Направо съм  ooooh! ooooh! ooooh! Къде ли не се оплаквах, какво ли не правих, ама.....Имат договор и ако не отида на това място, ще имат проблеми. А ако си намеря някъде друго място, няма да ми плащат.
Въобще много ми е криво. Tired Tired Tired

Единственият + е, че имало още една българка ( някой да познава учител българин там?)

# 124
  • Sofia
Това е форум за взаимопомощ.
Не е тепих, арена за битки, цирк или състезание по надприказване.
Награди няма.
Придържайте се към добрия тон и избягвайте квалификации и директни нападки.
Личните отношения се уточняват с лични съобщения.
Изтритото в темата е от мен.
Жалби и оплаквания на познатия ви адрес.
Поздрави.

# 125
такаааааа
 хайде аз да се запиша първа след Tatti

момичета имам да черпя sohappy всички ви за прекрасната идея за ноу клейма- понеже ще ми го изплатят догодина Hug Hug Hug

благодаря вииииииииииииии Hug

# 126
Звезди,
мерси за почерпката-тъкмо си се представях на някой плаж с подобни питиета в ръка.

Момичета,

и на нас ни се отвори парашута-този уикенд пътуваме за БГ  newsm44  car003  bg ще има и за нас  grinning039Понеже ще ходим на море около Варна,ще съм благодарна на варненките за някой съвет или кратко "това -да,това-не"  Wink,че скоро не сме се подвизавали в този район. Wink

Приятна ваканция и хубаво време на почиващите-независимо тук или в БГ  Hug

А пък като си дойдем съм замислила една опознавателно- помирителна среща  lalalala под надслов "да заровим томахавките и метлите"   newsm62

Хайде със здраве!

# 127
Kalinka, звучи определено непроменимо, за което ти съчувствам.  Confused Дано поне се разбираш с хората там и да ти мине бързо годината. Само не разбирам, защо не са те питали и теб, като са се договаряли...

звездичка , то по принцип не е ли рано да ти кажат какво точно ще получиш и дали ще получиш?
Примерно на мен едната година ми го платиха и после ми пратиха писмо с разходите за съответната година. Бяха повече от ноуклейма. Та си им го връщах целия. Тази година пък ми бяха извадили всички лекарства, които съм получила безплатно в аптеката. Т.е. пак не получих цялата сума. Аз само се обаждам да си имаш едно на ум, да не се разочароваш втори път нещо.

SaraJK
 леко ти завиждам - снощи си говорихме с мъжО , че той няма нищо против да си стои по цял ден в къщи с мен и да си гледаме синчето Heart Eyes

На моя пък му се случва да каже: "Добре, че отивам на работа да си почина малко".
 hahaha

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 00:38 от 7of9

# 128
ходим на море около Варна,ще съм благодарна на варненките за някой съвет или кратко "това -да,това-не" 

Къде по точно ще се подвизавате?Мога да ви препоръчам хубав плаж,на слънчев ден Peace.Не е претъпкан с народ,чистичко...,в частност под хотел Азалия,ние ходихме там Peace.Цената е малко по висока на чадарите и шезлонгите,но поне знаеш ,че няма да те газят,и хвърлят пясък в очите #Cussing out.Ако знам къде сте по точно, бих ти препоръчала и ресторанти за хапване и т.н. Wink

Искам да ви кажа,че на мен този дъжд ми дойде в повече #Cussing out,нещо съм се разсоплявила,кръста ме наболява Sick.Егати ,искам слънцeeeeeeeeeeeeeeee. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Калинка и аз ти съчувствам,наистина са действали  #Cussing out #Cussing out

# 129

А между другото ме озадачи това, че са мерили дължината на бебчо веднага след раждането. На нас ни обясниха, че масова практика вече е да не се мери. Заради ставите мисля беше.

Мен също  Rolling Eyes  Станислав не са ми го мерили поради същата причина , само на кантара го сложиха .

# 130
Меган,

ами в самата Варна ще бъдем-защото имаме среща с роднини,но не ми се иска да оставаме на хотел в града.Хем искам удобствата на големия град да са ми под ръка/разбирай на прилично разтояние с кола/,хем самата почивка да е на по затънтено местенце-заради малкия.Пусни ми някой линк ако имаш на този хотел.Не е проблем че цената ще е по висока. Peace

# 131
7of9
рано е.. всичко става.. но поне не ми е категорично отказан Party

megan79
 и аз всяка сутрин като стана и ми тече носа.. и кръстта се обажда Rolling Eyes...ама днес е вече сухо
 и след малко като се наспи малкия и се напапка най на сетне излизаме на разходка Party Party Party

# 132
  • NL
Досега се мотках по магазините и в Zeeman видях слънцезащитни кремове(спрей и мляко)
 за деца на Garnier на цена 3.99 еуро.Имаше всякакви фактори.Френски са,не са производство от Източна Европа.
Имаше и Zwitsal,но там не видях цената.

# 133
Искам да ви кажа,че на мен този дъжд ми дойде в повече #Cussing out,...искам слънцeeeeeeeeeeeeeeee. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Недей така, екстра си е временцето.  Confused
Мразя жеги. Пък и времето беше дълго време слънчево...или поне при нас тази година е така до сега.

звездичка, ти пък...аз не за в бъдеще, че нещо ще ти се случва. Просто реших, че може да са изчислили, че вече си го надскочила и затова са ти писали, че няма да получиш. Иначе стискам палци да си го вземеш целия.  Grinning

Milika, да не е някаква стара партида? Гледай ги и тези неща. Аз даже проверявам на сайта каква е опаковката тази година.  Crazy

# 134
Искам да ви кажа,че на мен този дъжд ми дойде в повече #Cussing out,...искам слънцeeeeeeeeeeeeeeee. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Недей така, екстра си е временцето.  Confused

Неееееееееееееееее! И аз пак протестирам, то не се издържа вече!!!! Sick
Завиждам на Еддита дето си отива хем на топличко, хем на родничко   grinning039  докато аз си оставам  Wear Umbrella

Звездичка
извинявай, че те връщам на темата, но какво точно ти казаха за ноу клейма? Интересно ми е, защото и аз ще раждам в болница.
Мерси предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт