Холандска Тема - 11

• 13 830
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Звезди , честито , въпреки че не знам за какво точно говориш  Blush  Какво стана с цистита ? Оправи ли се ? Антибиотиците спряха ли ?

И на мен времето взе яко да ми писва , яга ти лятото и чудото ...  Rolling Eyes  То да не е жега , ама без грам слънце ...  ooooh!

Едита , ние ще сме на Китен след около седмица и нещо ( живот и здраве ) ... хем далеко , хем не по едно и също време  Rolling Eyes

# 136
Едиии колко време ще си постоите там? Аз маи 4ааак към средата на август ще хвана (дай боже ) пътя за Варна.

# 137
Ти що не спиш , мъри ?   Crazy

# 138
kariluis
Честит ти Рожденик да ти е здрав и усмихнат малкия Алекс, само радост да ти носи и да ти е голяма гордост Hug Hug Hug

Алекс,
Честит Рожден Ден, чаровно сладко момченце!

вече си на 2 годинки и си голям мъж да носиш много радост на мама и тати- весело и безгрижно детство ти желая и много желани подаръци да получиш на днешния ден

# 139
Меган,

ами в самата Варна ще бъдем-защото имаме среща с роднини,но не ми се иска да оставаме на хотел в града.Хем искам удобствата на големия град да са ми под ръка/разбирай на прилично разтояние с кола/,хем самата почивка да е на по затънтено местенце-заради малкия.Пусни ми някой линк ако имаш на този хотел.Не е проблем че цената ще е по висока. Peace

Еди нали не ме разбра,че сме спали в този хотел.Там ходехме на плаж.Незнам да имат сайт,но мога да сложа една снимка да видиш за кво става на вапрос плажната ивица.А във Варна,мога да ти препоръчам на самия центар един страхотен ресторант(там най вече се ядат миди,ние сме големи фенове,но има и други неща)-Европа се казва.Долу на плажната ивица в града-Мидената каща(незнам дали сте по морските деликатеси).Иначе на Хепи също може да си хапнете вкусни бг ястия.Ако ви се ходи на нещо по битово(предполагам сте зажаднели за това),в града -Никова къща,а извън него,там където си празнувахме сватбата-Калимански хан(село Калиманци,след Аксаково се намира)В момента малко блокирах ,ама като се сетя нещо ще драсна пак.

# 140
Честит рожден ден на Алеx на Карилуис.Да е жив и здрав и мнооого послушен. newsm59 nbirthday  party023  Gift newsm38  bigdance2 Tada  Party Time  ura dance newsm38 Gift

# 141
Има и басей между другото-2 шезлонга и 4адър е 20 лв.Може да ползваш и басейна.

# 142
Честит рожден ден на АЛЕКС!
Нека бъде много здрав и да създава само положителни емоции на мама и татко ...е и да прави по някоя друга лудория от време на време!
 newsm59 nbirthday newsm18  bigdance2 newsm18 Tada newsm38 newsm67  ura newsm18 newsm18 Tada
Оооооооооох, говорете ми за море, бира и цаца... и мъже  Mr. Green
Дъжда го приемам, ама тоя гаден вятър   Naughty
Еди, може да пробваш да купиш пакет почивка през Бг туристическа агенция . Там плащаш само нощувките, а транспорта си уреждаш сам. Цените в добрите хотели ако отсядаш за ден два са просто ненормално високи в пиковия сезон. Не е ли пакет почивка е просто цифромания. Ние смятаме тази година да направим така, че вече сме с бебе.

# 143
kariluis,   bouquet

Да ти е жив  и здрав Алексът!

Да расте все така хубав и добричък и много да ви радва! newsm59 nbirthday  party023  bigdance2 Tada  ura newsm67 Gift  party002  bigdance2
В Бг ще сме до средата на август-ще се радвам ако се засечем,не знам още кога ще ходим точно на море,така че...кой знае! Wink

Меган,

благодаря ти-хотелът изглежда много добре и плажа също!  Hug Ние сме страшни фенове на морските деликатеси-определено ще ги преслушаме тези заведения! Wink

Мимка,

направихте ли вече резервации...,вие сигурно преди нас ще се топнете в моренцето  Laughing

Фата Моргана,

...абе да ти кажа честно...с този бебешор...не знам дали сме много за завиждане  Joy Wink

Моппи,

така е но ние не знаем точно кога ще стигнем до морето...за това...но ще поразгледам и в интернет....вие къде сте резервирали?Ще съм благодарна за всяка информация.
Не знам-с бебе на море ми се струва невероятно приключение! Mr. Green

# 144
Не знам-с бебе на море ми се струва невероятно приключение! Mr. Green

Така е да!! Mr. Green
Просто се зареди със слънцезащитен бебешки крем(най висок фактор),и се нагласи за приятни емоции(и не само приятни.. Mr. Green Mr. Green)и всичко ще е наред! Peace Laughing
Ние около 26 юли пак ще ходим към Варна,но само за 2 седмици.Още незнаем с кво да пътуваме,мислим върху няколко варианта Thinking.Важното е че този път ще се отдам на почивка,плаж и разходки. Laughing Flutter Crazy

# 145
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА 4АРОВНАТА ТИ КЬДРИ4КА - АЛЕКС  Heart Eyes
Винаги да бьде такова послушно,засмяно и смело дете
Hug

# 146
Моми4ета мерси за милите пожелания. Ето една малка виртуална по4ерпка от нас с Алекс4ето:

# 147
  • северно море
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС,пожелавам му много здраве и много късмет. newsm59  party002На Едитта и на Мимката прятно изкарване в БГ и да не забравите да се върнете WinkНа мен също взе да ми омръзва тоя дъжд.На вси4кото отгоре днес се бях запътила до едно съседно село,и на връщане някой от възпитаните холандци си изтървал сок в стъклена бутилка.И аз нали все бързам взех 4е минах през стъклата и спуках гумата на мотора.Бях си забравила тел. и да видите как се прибрах мокра.Ама пък вървя и проклинам тоя дето си беше изтървал бутилката.Абе жалка гледка,хората ме помислиха за луда Joy Joy Joy

# 148
Ау, че вкуснотии ..имайте милост, че ще се затичам към най-близкия пекар хахах.
Еди,
Още не съм резервирала, че ние чак септември ще ходим на море.Първо както винаги Созопол и после малко Варна (и курортите) . Обаче много "европейски" станали цените  Shocked чак сега разгледах. Миналата година имше много Last minute за Албена. Там е достатъчно спокойно за престой с бебе. Ние  ще сме и с 2 баби (май  newsm78 ) та сега съм в чуденка за ей туй http://www.visit.bg/sommer/fewo.php?hotid=222 и другите вили. Да има къде да разхождат Софи бабите, докато родителите и хайманосват . Joy  . Не знам дали за вас това е вариант. Варненките да препоръчват.

# 149
Карилуис , честито на роженика ти !  newsm51   newsm59   newsm67     party023    bigdance2   Да ти е жив и здрав и мноооооооооооого да те слуша !

Едита , резервираха ни от Бг. за 16 мисля  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт