Отговори
# 120
Леле, то така ли ставало- това дали е тапата, това контракциите ли са и хоп- бебче! Joy
Много, много се радвам за новото ни бебче, да ни е живо и здраво! Честито и на щастливите родители!  bouquet

# 121
  • sf
а такааа честито на Искра ! а трябваше да й нося капки за коликите днес  Wink
тя трбваше да е секцио, дали е родила нормално  newsm78
Рокси, и ние сме там към 18ч

# 122
Честито бебче на Arksi и семейството, да са живи и здрави!   bouquet baby_neutral newsm67

Леле, ма то много бързо, бе  Shocked Кога падна тапата, кога се роди бебето  Simple Smile А аз се моля моето да не се ражда преди юли (или поне да изчака да мине и другата седмица), че много работа имам и нямам идея как ще се справя ако точно сега се обебя  Praynig
Искам да ви питам, знам че не е много разумно, но някои от вас позволяват ли си да пътуват на близки разстояния (от порядъка на 30 -40 км)? Така ми се ходи на балкана малко за един ден да си топна краката в рекичката на хладинка  Mr. Green

# 123
Вече с всяко влизане тук и хоп бебеее!!!
Да й е жив и здрав на Искра малкия юнак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hug Hug Hug

Аз в момента се опитвам да навия мъжа да се домъкнем и ние до парка, ама той милия до сега беше на работа и нещо не се справям с убеждаването  Thinking

Andromeda, ние май утре до виличката ще отидем, а тя е на около 40-50 км. от София и честно казано не се притеснявам, въпреки че друсането на колата ми идва малко в повече. Peace

# 124
А аз си мислех, че няма да успея да остискам до срещата...
ТАТЕ НИКИ, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ БЕБКО АЛЕКСАНДЪР Simple Smile МНОГО КРОТКО БЕБЕ ДА Е И СКОРО ДА ТИ ГУКА В КЪЩИ! А НА МАМА ИСКРА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   bouquet  bouquet  bouquet
Аз също ще дойда на срещичката към 18 часа.
Аз да питам - освен от дати 2, 3, 9 и 31 никой друг ли не ще да си открие сезона? Тя Искрето освен, че беше с термин 9-ти, беше със секцио за 2-ри... Е кажете сега, че нема нещо тука...

# 125
  • sf
Цитат
Аз да питам - освен от дати 2, 3, 9 и 31 никой друг ли не ще да си открие сезона? Тя Искрето освен, че беше с термин 9-ти, беше със секцио за 2-ри... Е кажете сега, че нема нещо тука...
   Joy

аз не ща до го откривам. снощи виках на мъжо, че искам да родя довечера след полунощ, та да е на 24.и да ни изпишат във вторник.  Joy ама вече не ща. искам да е не по-рано от 1ви юли. по-точно 1ви, 2ри или 6ти или 7ми. ама не съм ли нахална  Joy

# 126
ЛЕЛЕ,ЧЕСТИТО НА ИСКРА!!!  newsm30 Докато се чудихме тапа или не,Алекс се появил!!!ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО РАДОСТНИ МИГОВЕ С БЕБКО!!!   bouquet Явно ще пропусне днешната среща вашето семейство!  Wink

# 127
Ето това е най-хубавия подарък за рождения ден на баща й Simple Smile И аз искам на 1-ви като за подарък на моя тати, ама да видим дали адаш му ще ме послуша Simple Smile

# 128
ЧЕСТИТО НА МАМА ИСКРА И ТАТИ НИКИ!!! ДА Е МНОГО ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ МАЛКИЯ МЛАДЕЖ!!!
 Вики, те твоите дати край нямат  hahaha

# 129
  • Sofia
55

ама тия бебета не искат да си чакат месеца. А на мен ми е криво, нервно, още не искам. Дано Макс да ме чува и да чака юли. От 1 нататък разрешавам. Ноооооооо да не се отплесвам

baby_neutral   на Мама Искра и пожелавам най-послушното да е нейното слънчице, а на малкия Алекс да е много здрав.   baby_neutral

# 130
  • София
Еха, честит малък господин на мама аркси![/color]  ylinfant smile3525 Много, много да ги радва. Аз първоначално не можах да зацепя, че до сега спах. Мислех, че аркси си прави някакъв майтап по повод тапата Crazy Е, Ивето доживя компания в ТК.  Laughing
За мрежите със сигурност знам, че има в Штъркел - за еднинична количка на Чико, около 11 лв.
Аз определено още не се прежелвам. Остава ми още доста. Докторката каза, че поне до 10 трябва да устискам. Пък и имам още  много работа.

# 131
  • София
Честит младеж на аркси!   bouquet

# 132
Направих един неуспешен опит да поспя в тази жега и сега реших да погледна тук и какво виждат очите ми още едно бебе от дата 2 07 ама вече съвсем се ошашквам и така.
Да Ви е честит Юнака на мама и тате и да е най- кроткото и послушно бебе и най умното и интелигентното детенце. smile3525 Two Hearts
А аз отивам да видя какво още да си сложа в торбата за болницата.

# 133
хи хи h.kirova и ти ли  Laughing и аз се хванах да си оправям торбичките hahaha

# 134
  • София
Момичета,влизам в темата ви,само за да ви съобще,че Веси Димитрова днес роди момиченце.Куклата тежи 3150гр и е дълга 50см.

Общи условия

Активация на акаунт