Отговори
# 135
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА И НА ВЕСИ   bouquet  bouquet  bouquetЗДРАВО И КРОТКО БЕБЧЕ И БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ И ПРИБИРАТ В КЪЩИ!

# 136
Пожелавам на всички да родим,когато сме готови!Така си е най-добре,аз исках да родя Надина на 1-ви,преносвах,чувствах се готова и не се притеснявах.Сега се попретисних казано честно,щото и аз имам течение като белтък,но така ми става от гъбите.Довечера ще си сложа глобули пък ще видим,чак във вторник съм на консултация,пък с частната ми лекарка не ми се занимава,държа я само защото ми знае положението с плацентата.Инъче аз не се чувствам още готова,нищо почти не съм приготвила и искам да родя на 30 юли,най-рано на 23 юли.Вие вече ще ходите по разходки тогава.  Wink

# 137
Честита бебочка на Веси! Много висока мадамата  Heart Eyes Дано всичко е наред и скоро се приберат в къщи!

# 138
  • София
Леле, че кеф Grinning. Още два бебока Grinning направо не мога да повярвам Laughing

Мамо Искре и тати Ники - да ви е жив и здрав синът и много, много да ви радва. Да е хубав, умен и късметлия!

/А тати като се поосвести, да разкаже как е минало Wink/

Веси, честита ви дъщеричка! Да ви е жива, здрава и засмяна, да ви носи много радост!

# 139
  • на пистата
браво момичета,да са ви честити рожбите и да растат здрави и буйни  bouquet момичета да ви питам къде си държите капките за колики инфакол в тая жега, в хладилника ли.

# 140
Браво  newsm44 newsm44
Честито на Искрето  Hug  bouquet Ама как се зарадвах за малкия Алекс  Hug и какъв подарък за рождения ден на дядото  yes
Ники когато можеш давай подробности и много честито пак  smile3525 smile3525
И на Веси малката принцеса да и е жива и здрава.  newsm51 Направо манекенски размери   bouquet

# 141
Честито и на Веси Димитрова, желая им много щастие!  bouquet
Намейка, и аз същото се чудех за капките, в момента ги държа в най- хладната стая, в шкаф, но незнам дали е по- добре в хладилник.

# 142
  • София-Красна поляна
Честито на Веси!   bouquet
А как се казва малката бебка?

# 143
Айде още едно бебее  Grinning Grinning Grinning

Да й е жива и здрава на адашката мама Веси бебката!!!! Hug Hug Hug

# 144
  • USA
Честито на Искара и Веси! Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват!   bouquet Много ми е хубаво като влизам в темите да откривам, че сме се умножили  Grinning.

Аз напоследък не мога да насмогна да ви изчета  Laughing. Най-накрая съм в майчинство и мързелувам на воля. Вече сме готови с повечето неща за бебето, но се надявам да задържи още 1-2 седмици.

# 145
  • София
Честита девойка на мама Веси newsm51!
Момичета, съобщих новината на Ивето. Тя ще разпита за инфо за Искрето и ще се опита да я открие в ТК. Зависи дали раждането е било нормално или секцио. По този повод Ивето моли за телефона на Искрето, за да й се обади. Ако искате пратете ми го на лични и аз ще й го пратя.
Аза мрежата против комари на Ивето - количката й била триколка за близнаци на АВС, може би това трябва да се има предвид и да се пита в магазина. Каза да не я купувате, а да кажете къде има и таткото щял да отиде да я вземе. Иначе тя звучеше много добре. Бяха я разходили за около час у тях и веднага кърмата й се увеличила. Бебетата са добре, но още са в кувиози.

# 146
Честито и от мен на двете мами!Да са им живи и здрави малките слънчица и бързо възстановяване!

# 147
  • Sofia
   baby_neutral   Честита принцеска на мама Веси.  baby_neutral

Хайде пак две бебчета в един ден.
Май повечето кръшнахме от срещичката в тая жега.    Sunglasses

# 148
  • София-Красна поляна
Голямо затишие настана.    bouquet
Да не би да има още бебенца?!  Joy
Как мина срещата разказвайте?
Аз най-сетне се намързелувах и реших да си наснимам покупките.Не съм снимала само количката и кошарата че не са сглобени.А и дрешките ме мързеше да ги разгъвам пак.Толкова много са ми подарили че запълних целия скрин.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146546

# 149
  • София
Ехаа супер новина и от днес! Laughing
Честит малък мъж на татко Ники и мама Искра! Много да е здрав и послушен!
Честита малка принцеса на мама Веси и на щастливия татко, и тя да е много здрава и на мама отмяна!
Гери, хубаво че си каза на Ивка няма да й звънкам тогава Simple Smile Ти как си в жегите Sick Аз едва гледам и дишам тука и 2 вентилатора духат и нищооо.
Отивам да компресирам пак крачето- то спаднало милото почти ама явно доста жестоко съм го изкълчила щото целия глезен ми е лилаво -зелен и на пипане боли, на стъпване - пу пу не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт