Отговори
# 150
Как мина срещата, я да разказвате и снимки да показвате  Laughing

# 151
Снимки като се прибере Танчето. Иначе ние стигнахме до заведението в Южния парк и почнахме да се чудим защо сме там, като само заради Искрето се бяхме разбрали Simple Smile Та бързо-бързо си събрахме багажа и беж към Заимов на цаца и картофки. Беше супер. Мъжете добре, че не са ни от срамежливите, та като се почна на приказка и бъзици Simple Smile Абе супер беше. Имахме и атракция - падна един клон на топола близо до заведението (не пострада никой).

# 152
Срещичката както каза Рени беше много сладурска, трябва да я повторим с повече коремки и татковци а и вече с бебоци. Ето снимки:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=146652
Честита принцеска на мама Веси, скоро да си се гушкат у дома   bouquet

# 153
А пак поглеждам и пак бебче.
Честита дъщеричка на мама Веси  да и е жива и здрава.   bouquet

# 154
здравейте днес ми се роди щерка Нелия 3150кг и 50 см. пише таткото

# 155
пояснение родихме се нормално

# 156
Изклюкариха ви вече, татко Simple Smile Да ви е жива и здрава и занапред така да се гордееш с нея   bouquet Много да си обичаш двете жени Simple Smile

# 157
Хей, както цяла седмица имаше затишие, сега изведнъж 2 бебенца в един ден! А, честито на мамите!!! Живи, здрави и щастливи бебенца и родители и вероятно до скоро в темичката на родилите се бебоци Hug

Та, аз влизам специално, за да разкажа за престоя и впечатленията от Шейново.
До някъде се радвам, че имах възможност да опозная обстановката предварително. При следващото постъпване вече няма да гледам като уплашен заек, а ще знам къде отивам и какво да очаквам. Като типична българка ще започна с оплакванията: Wink Та: в стаята нямаше хладилник, климатик и дистанционно за телевизора. Храната няма да я обсъждам ( мислех да я снимам, но почти нямаше какво Mr. Green). Иначе си има ТВ (2.40лв/ден в монети), мивка с бойлер, по 3 в стая сме с обща тераса с хубав изглед:) Ако не си на системи можеш да слизаш долу и да се движиш свободно почти през цялото време. Огромната част от персонала са големи симпатяги, но са много заети в повечето време и ако ги помилиш за нещо дребно е възможно да забравят. Относно многообсъжданите тоалетни в Шейново: не са по една на етаж, а по една на отделение и една обща във фоайето при асансьорите. Опашка (макс 2-3 жени) има само сутрин, когато правят клизмите, но не са били проблем. За баня (към родилното има 2 бани) не ми се е налагало да чакам нито веднъж. Всеки ден си вземах душ, което предполагам единствено след секцио би било проблем. Нещата, които не ми бяха в списъка за болницата са калъфче за GSM-а за врата и четиво. За друго нещо не се сещам сега. Прибори за хранене са задължителни, вкл. чаша и еднократни прибори. Другото: относно еднократните бикини и използването на дамски превръзки - имайте на предвид, че превръзката не се отлепва от бикините и при всяка смяна на превръзката вървят заедно. Иначе са удобни. Но при всички случай чифт нормални бикини не са излишни - най малкото за изписването. Също има комари вечер, та може да си вземете нещо, което да ги гони и/или алергозан.
Тези от вас, които ще раждат там секцио да не очакват сутринта преди операцията килимче с рози, а по скоро към 5.30ч. акушерка да нахълта с боен вик "хайде второ легло, ставай да правим клизмата!". Звучи грубо, но мисля че така е по-добре, защото от процедури не остава време за притеснения.
Да не ви разказвам на какви неща се нагледах и наслушах от родилките, но имайте напредвид, че трябва да сте смели и уверени и да не се впечатлявате от жените около себе си!!! В стаята ни дойде мацка, която докато изпиеше едно хапче охкаше по 2 пъти, на другото момиче пък абоката й постоянно 'избиваше' отнякъде. Ще ставаме майки и трябва да бъдем със здрави нерви - имайте го предвид!!!
Държа да спомена, че според докитата там Шейново не е болница, а здравно заведение. Че ние не отиваме там болни, а бременни! Simple Smile
Срещнахме се с Теди Николова - Теди, благодаря че се обади. Срещата ми подейства много разсейващо от болничната обстановка и ми беше приятно!
В общи линии е това. Ако някой се интересува от още нещо за там, може да ме пита.
Настройте се позитивно, момичета! Хубава вечер и прохладни дни! Целувки!

# 158
  • София
Хайде честито и на таткото на малката Нелия.  bouquet Скоро да се радваш и на двете дами вкъщи.
Ce Dim, благодаря ти много за изчерпателната информация. Hug Аз вече съм раждала  Шейново та знам какво да очаквам, но си е друго да имаш по-актуално инфо.
Ели, дали все пак да не отидеш на ортопед? newsm78 Щом те боли и ти е син крака. Мани, в тези жеги едва се издържа. През половин час ми прилошава, гади ми се и т.н. но си  Whistling и пия много вода. Боли ме кръста, май все пак успях да настина в тея жеги Crazy от течението, абе... това се очакваше. Ша са оправим като родим Joy
Мими, ти си насъбрала дрешки за две бебета тамън. hahaha Радвам ти се, не го казвам с укор, да знаеш.
Миксилена, много сладки неща.
Деси, а ти каквото и да избереш за изписването според мен, все ще ти е хубав младия господин   bowuu 
А някой даде ли телефона на аркси на Ивето? Не забравяйте, моля ви.

# 159
Голямо затишие настана.    bouquet
Да не би да има още бебенца?!  Joy
Как мина срещата разказвайте?
Аз най-сетне се намързелувах и реших да си наснимам покупките.Не съм снимала само количката и кошарата че не са сглобени.А и дрешките ме мързеше да ги разгъвам пак.Толкова много са ми подарили че запълних целия скрин.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146546

Много хубави покупки и мисля че е всичко необходимо  Grinning Grinning Поздравления. И аз ще снимам моите, макар че са доста по-малко неща.

честито на майките и техните бебенца. Вече се чудя дали да ходя на сватба утре, да не трагне и моя бебок от силната музика  Wink а много ми се ходи на купона.

# 160
  • Sofia
Хубави покупки наистина и сладки снимки от срещичката ви днес.
Страхотно име си има малкия бонбон, много ми харесва.
За дрехите, мен специално ме притесняват температурите, но няма да остане голичък, ще го измисля.
Днес обиколих малко магазини, в повечето само като наблюдател/придружител с моя братовчедка, и на финала реших да се наградя в бебешкия Фокс и Premaman. Никакви сладурски дрешки за новородено не открих, голямо разочарование. За момиченца имаше но мъжете изцяло пренебрегнати      Crossing Arms    И колкото да не си тръгна с празни ръце купих едни бодита - 6 бр за 44 лв, а аз мислех че са само 3бр, много добра цена, в Premaman, калъфи два за повивалник, долно чаршафче още едно и се сдобих с каталог. А видях че имат такава джаджа за къпане в магазина, удобно е, аз имам от сестра мии съм къпала племенницата си с нея, така че е изпробвана, ако някой още се чуди.

хайде стига съм сомнамбулствала, лека, спокойна и прохладна нощ ви желая

Hug

# 161
Честит Александърчо на мама Искра и принцеска на мама Веси. Точно си мислех да си чукнем среща с Искрето на 2, че тогава ни бяха  операциите и да си държим ръцете за страх, а то какво стана Shocked. Да са живи и здрави и скоро да се прибират вкъщи.

# 162
  • София-Красна поляна
Мерси мамита.     bouquet   
За дрешките от жегата и мързела не поясних. Купила съм само спално бельо,хавлийки и комплект за изписване. Всички останали дрешки за от 0-3 месеца ама са от:
- мен когато съм била мъничка (в интерес на истината са изключително запазени)
- сестрата на мъжлето ми от синчето й на 8 месеца вече.
- най-добрата ми приятелка която има син на 5 месеца
Малката малко в синичко ще я обличам ама какво да се прави. Не пречи момиченце в синьо нали?

Личи си че сте прекарали супер на срещата. Сега съжалявам че не дойдохме с моя. Уж щяхме на гости да ходим ама работата се развали. Айде днеска пак на бира и цаца. Joy

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 09:20 от NaMeLeSz

# 163
добро утро  Hug Ние сме още 2в1 въпреки че беше тежка нощ. Малкия много се вълнува нещо и само натискаше надолу да излиза  Shocked
Желая ви хубав ден и да намерите хубава сянка  Laughing ще се радвам и на някое хубаво бебенце ако се роди  Heart Eyes

# 164
  • София
Миме, страшно си ги наредила Simple Smile Мен ме домързя така да снимам, ама карай Simple Smile Това че са ти от някой няма никакво значение- и моите са така повечето и са толкоз запазени, че са като от магазина. Е няколко дадоха фира ама сега, не може без жертви Mr. Green ДА си ги носи със здраве Десито. Hug
Момичета днес свекъва ми има рожден ден- витруално ви черпим с коктейлче с Ицето и отиваме на хлад при тях в Бистрица. Peace

Общи условия

Активация на акаунт