Отговори
# 165
Добро утро и от мен
И аз съм все още 2в 1 но май ще телефонирам на докторката си  и сигурно ще ме вкарат в болницата защото два дена подред кръвното ми много скача слетобяд а днес  от сутринта е 130/90 и ако не спадне до обяд вече ще звъна че ме хваща страх.

# 166
h.kirova, дано да не е сериозно! стискаме ти палци Hug

Вчера срещата беше много весела, аз поне така се чувствах. Ако не трябваше да си духам носа непрестанно щеше да е идеално. Между другото едно детенце в Южния парк искрено се забавляваше с мен и ме имитираше точно за тая ме дейност Rolling Eyes Embarassed
Аз все още съм си в комплект с бебо, макар че вече лекичко ми се ражда ( или поне ми се ще да съм родила) Laughing Признаци обаче няма никакви....

# 167
Добро утро и от мен Simple Smile
Честит имен ден, Янче! Пожелавам ти много късмет и в края на юли един прекрасен син   bouquet  bouquet  bouquet
Срещата снощи наистина беше много забавна. Щом не спряхме да се хилим през цялото време...

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 12:05 от Renie78

# 168
искам и аз да съм родила вече. Сега ми пуснаха мухата как ще оставя дечко на таткото и аз ще отида на басейнче поне за малко... мммм.. мечти
ама сериозно много ми се гушка бебе вече  Heart Eyes

# 169
  • София
elpet, вчера Искрето направи подарък на дядото Grinning Няма ли и ти зарадваш бабата Mr. Green /това на майтап, де - още ти е рано, да си седи вътре бебчо/
Да ти е жива и здрава  bouquet, да се обичате и разбирате, да помага, но само когато трябва Wink

h.kirova, ще стискам палци всичко да е ок. Ама то вече си е време Grinning

NaMeLeSz, много хубави неща за бебчо Grinning На Максилиана свекървата също се е справила отлично Grinning Много се кефя на снахи и свекърви, които така добре се разбират.

# 170
  • София-Красна поляна
Мерси за милите думички и пожеланията.
И на мен много ми се гушка бебка вече. Сутринта викам на Ники че съм сънувала че бебка се е родила и сме си вече в къщи и се гледкаме и Ники така се разхили. Вика че с баща ми сме полудели вече.  hahaha Моя тати оная вечер ми звъни защото бил сънувал че съм родила. Ей полудехме вярно.  #Crazy

# 171
 Hugздравейте.само да кажа...родих моми4енце на 20.06.в 22.35 нормално.казва се Ева,тежи 2770 и е 48см.много бързо родих.от в4ера сме си при татето.много сме щастливи.на вси4ки успех и кураж.хубав ден ви желая. Wink

# 172
  • София-Красна поляна
Честито на Nin! Малката Ева много да радва мама и тате!  smile3522

# 173
Nin, честита ти красавица! Жива и здрава да ти е и да озарява дома ви с усмивки

# 174
  • София
Честито на Веси и Нин!
Почна ли активния сезон, а ...  Mr. Green

# 175
Честито на Нин да ти е много послушна малката госпожица.
Обадих се на докторката си утре сутринта ще ми пуска система и сигурно ще се срещна с бебо ох маи взе да ме обзема паника дано издържим до утре.

# 176
  • София
Ау... Grinning h.kirova, ще стискаме палци всичко да мине бързо и лесно и утре /или когато трябва/ да гушнеш здрав и красив бебок. Не се паникьосвай, мисли за малкото си момченце Hug

Нин, честита дъщеричка. Да ти е жива и здрава, умна и красива!
  bouquet

# 177
Да са живи, здрави и много щастливи бебенцата на мамите Искра, Веси и Нин   bouquet Честито!  Grinning

# 178
  • София
Честити бебенца на Arksi,VESI и Nin!Да са им живи и здрави!И скоро да се включват с новини!Ние вчера сутринта с бебчо направихме първата разходка и май малко го прегрях  Sad,та днес излязохме по-раничко и по-набързо.
Ce Dim и моите впечатления от Шейново са подобни,но тъй като аз обиколих Патология,Предродилно,Родилно,Реанимация,Изолатор има голяма разлика м/у тях.Най-добро е отношението в Реанимация,мн.съм доволна,а и точно там веднага след операцията е най-важно човек да се чувства добре.
h.kirova,всичко ще е наред!Леко и безболезнено да дойде срещата с бебчо!
Радвам се,че добре сте си изкарали на срещичката  Grinning Аз като бременна не можах да се включа,но надявам се на срещи с бебоците да успея.

# 179
  • sf
Честити бебенца на новите майчета! Бързо възстановяване и прибиране вкъщи!

ох, и днес се очертава поредния ми пухтящ и почти бездеен ден!

Общи условия

Активация на акаунт