Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за посещенията след раждането?
Какви са мненията за обличането на бебето?
Какви са мненията относно посещенията на новородени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за посещенията след раждането?
Форумът съдържа различни мнения относно посещенията след раждането. Някои майки предпочитат да ограничат посещенията само до бащата и някои близки членове на семейството, докато други се чувстват по-комфортно с повече хора, които ги посещават. Има обаче и желание за тихо време за адаптация преди увеличаването на броя на посетителите.
-
Какви са мненията за обличането на бебето?
Отзивите за обличането на бебето варират. Някои майки споделят своя опит, че в горещото време не е необходимо да се обличат с шапки и чорапи, докато други се съмняват и се чудят какво е най-подходящото облекло. Има и различни подходи за обличане след изписване, като предпочитание към по-леко облекло за първото излизане на въздух.
-
Какви са мненията относно посещенията на новородени?
Мненията за посещенията на новородени са разнообразни. Някои майки предпочитат да ограничат посещенията, позволявайки само на бащата и някои близки роднини да видят бебето. Други се чувстват по-комфортно с посещения от по-широк кръг хора. Въпреки това, има и изразено желание за спокойствие и време за адаптация преди посещенията да станат по-чести.
-
Какви са мненията за закаляването на бебето?
-
Как мога да получа резултатите от изследванията си в кабинета на ТК 120?

Дано скоро си гушнеш бебчето. Безболезнено раждане ти пожелавам

А и бебо не знам какво щях да го правя. Оправдавам се ако забелязвате, ама те жегите сега започват. Та добре че имам такова разбрано съкровище да ми угажда. 
Без малко да пропусна - Нин да ви е жива и здрава малката принцеса.
МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С БЕБО!Рени,мерси много!Да днес съм именичка и ви черпя!!!
Торта с кафенце-това е традиция в семейството!Името Яна при нас се предава от поколения и винаги на Еньов ден баба ми,както и нейната баба,както и аз сега черпим с кафе и нещо сладко!Срещата вижда се, е минала добре,много приятна компания сте били!Кирова,успех и важното е че устиска до сега!Ще чакаме новини!Момичета покупките ви са страхотни,незнам ще намеря ли време да снимам моите.Ние досега бяхме на Горна баня с мъжо и щерката и изкарахме учудващо добре.Там ходим на едно заведение"Горе на върха",подухваше ветрец,има детски кът,но и за романтична вечеря е много подходящо!Айде хубав ден ви желая,въпреки жегата!
Въпреки, че ще ми е много притеснено, й предложих да отиде и на лагера на море, защото няма кой да я води тази година, но отказа. Искала си при мама, пък и трябвало да помага за бебето
Поне аз се страхувам от всякакви течения. Тази нощ Цвети ми се събуди ревяща, че я боли ухо, има и хрема.... Предполагам е от течение - сутринта беше на басейн и после се вози в кола на отворен прозорец, а и нощем подухва т.к. отваряме противоположни прозорци...

Вече си чувам мислите.... Не знам ако бях с бебе вече как щях да процедирам, то на нищо не прилича... Нека си слушат музиката, сигурно ги мотивира и се разработват, ама малко по-тихичко...
Опитах се да спя на обед и само от допира с дивана съм свалила 1 кг пот сигурно