Отговори
# 180
Честита дъщеричка на Нин newsm51 newsm51 newsm51 Много да се слушате  Hug
h.kirova още малко ти остана  Hug Всичко ще е наред  Peace
На снимките от срещата си личи че много сте се забавлявали  Grinning

# 181
Поздравления за новата мама и от мен. Да ви е жива и здрава дъщеричката и да е гордостта на мама и татко  Hug
h.kirova дано всичко мине лесно и безпроблемно  Praynig

# 182
h.kirova, веднъж вече си го минала този път, няма да му се шашкаш Simple Smile Дано скоро си гушнеш бебчето. Безболезнено раждане ти пожелавам  Peace

# 183
  • Sofia
55

Аз си показах нослето за кратко, днес е по добре от вчера, но пак не се търпи много. И понеже откачих последните дни и едва издържам, снощи пак се въртях един час от жега и реших да купим един климатик, нищо че няма да го ползваме повече от месец, два. Малко няма смисъл, защото за в новия апартамент сме си купили вече, но иначе не се виждам, докато се преместим без климатик ще се опържим в собствен сос    Sick    А и бебо не знам какво щях да го правя. Оправдавам се ако забелязвате, ама те жегите сега започват. Та добре че имам такова разбрано съкровище да ми угажда.   Heart Eyes
Лекси доволна ли е бъдещата кака от почивката? Завиждам ти, че пак си е у дома, моето детенце си го прибираме във вторник, че ще откача вече.   Confused    Нямам търпение да си го нагушкам.

baby_neutral   Без малко да пропусна - Нин да ви е жива и здрава малката принцеса.    baby_neutral

# 184
ЧЕСТИТО НА ВЕСИ И НИН!!!   ylinfant МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С БЕБО!Рени,мерси много!Да днес съм именичка и ви черпя!!!   cook Coffee Торта с кафенце-това е традиция в семейството!Името Яна при нас се предава от поколения и винаги на Еньов ден баба ми,както и нейната баба,както и аз сега черпим с кафе и нещо сладко!Срещата вижда се, е минала добре,много приятна компания сте били!Кирова,успех и важното е че устиска до сега!Ще чакаме новини!Момичета покупките ви са страхотни,незнам ще намеря ли време да снимам моите.Ние досега бяхме на Горна баня с мъжо и щерката и изкарахме учудващо добре.Там ходим на едно заведение"Горе на върха",подухваше ветрец,има детски кът,но и за романтична вечеря е много подходящо!Айде хубав ден ви желая,въпреки жегата!

# 185
  • София
mds, много е доволна, но все пак й е било мъчно за мама. Научила се е да плува /най-после/ и да прави циганско колело bowuu Въпреки, че ще ми е много притеснено, й предложих да отиде и на лагера на море, защото няма кой да я води тази година, но отказа. Искала си при мама, пък и трябвало да помага за бебето Grinning.... Баба й и дядо й ми я отвлякоха сутринта, та сега малко ме е яд. Не съм успяла да й се нарадвам.
А относно климатика, няма ли да се притесняваш да го пускаш, когато бебчо се роди? Климатик и бебе newsm78 Поне аз се страхувам от всякакви течения. Тази нощ Цвети ми се събуди ревяща, че я боли ухо, има и хрема.... Предполагам е от течение - сутринта беше на басейн и после се вози в кола на отворен прозорец, а и нощем подухва т.к. отваряме противоположни прозорци...

Ianamama, честит Имен ден и всичко най-най-хубаво!

# 186
Здравейте,момичета Hug
Аз от сума време не съм писала,ама редовно ви чета и мнооого се радвам на новите ви покупки-всички сте се сдобили с много красиви неща за бебенцата!-със здраве да си ги ползвате  bouquet
Искам да честитя на всички нови мами малките бебоци и да им пожелая много здраве за цялото семейство и само радост да им носят малките им съкровища  bouquet
Колкото до мен аз в четвъртък-на 28.06.2007г. имам планувано секцио, че моя бебо не ще да се завърти с главата надолу.Малко е раничко,но доктора казва, че той е достатъчно голям и развит, за да излезе, а аз няма търпение вече, че много ми тежи и всичко ме боли дето ме притиска бебо.Това е за сега от мен, като имам новини, ще сигнализирам Wink
междувременно  пожелавам на всички които ще се запътват скоро към родилните домове, раждането да мине бързо , лесно и безболезнено и всичко да е ок и с тях и с бебовците Peace

# 187
И честит празник на янамама  bouquet-само положителни емоции и желая в най-скоро време Laughing

# 188
  • София
Честито и от мен на Искрето,Веси и Нин   bouquet   bouquet   bouquet
Живи и здрави бебета им желая, да им носят много щастие, безброй усмивки и любов в живота.
Много се радвам за вас и бързо възтановяване ви желая.
Аз още съм си 2 в 1. И цяла седмица си ходя с 3 см ракритие,  Rolling Eyes дори болки нямам, не че се натискам да имам  Simple Smile,лекарката ми каза че до неделя най-вероятно ще съм родила, ма моето бебче май е на друго мнение, току виж си дочакало термина на 11.07  Laughing
Приятен ден на всички   bouquet

# 189
  • София
Здравейте и от мен Grinning
Какво става тук - за 1 ден ме няма и веднага 3 нови попълнения HugNin и бебе Ева  ,  arksi(Искра) и бебе Александър ,  VESI_DIMITROVA и бебе Нелия - честито на новите мами, да са ви живи и здрави бебчовците!  bouquet
Честито да ти е името, Яна Hug

Да ви се похваля - вчера от 12 до 03 през нощта бяхме на кръчма в Южния парк - толкова добре ми дойде разходката, че спах без да пухтя до 9. Ама с подутите краци няма оправия - ще се търпи още малко Wink

С тази биричка и цаца така ме впечатлихте, че пак духом съм на морския бряг - добре сте си изкарали, виждам Grinning

# 190
  • София
Аз пък да се похваля как "иззлобях" днес  - от десетина дни на строежа до нас явно им е в отпуск шефа, защото дънят дискотека по цял ден - от 9-10 до 5.... яко чалга, като тук-там менкат с някакво диско-радио... Ужасно силна е музиката, не мога да си чуя телевизора от тях... Съседите се караха с тях, ама нъц, то с майстори оправия има ли.... Днес са ме събудили в 9.30 при положение че едвам спах ... исках да легна на обед - не става, то научих всички чалга хитове вече наизуст... В 2.15 извиках полицията - дойдоха точно след минута и половина - и сега е тишинааааааааааааа!  Crazy Вече си чувам мислите.... Не знам ако бях с бебе вече как щях да процедирам, то на нищо не прилича... Нека си слушат музиката, сигурно ги мотивира и се разработват, ама малко по-тихичко...
Уф, излях се, ама това ми беше мъката тия дни (освен жегата  Crazy )

# 191
Топло ми ееее  Sad Опитах се да спя на обед и само от допира с дивана съм свалила 1 кг пот сигурно  Confused
А мъжо вече го е страх да ме води където и да е. И си седим в къщи в собствен сос  Close
tosi преди малко каза че са добре с бебока. Поздравява всички нови мами и бебенца.  Hug

# 192
От моите притеснения днес съвсем не съм видяла че Янамама има имен ден
Хайде да ти е честит имения ден  bouquet

# 193
Яна, да ти е живо и здраво името и ти покрай него  bouquet Много хубаво да прекараш днешния ден, а и всички останали:)

# 194
Мамчета (особено тези от вас, които вече са родили), на някоя от вас гадеше ли й се преди раждането? Аз от 2-3 дни имам някои от симптомите за наближаващо раждане (падна ми "тапата", позасилиха се подготвителните контракции и болките в кръста и корема), но освен това и ужасно ми се гади...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт