Отговори
# 195
Честито на Искрето,Веси и Нин.Много се радвам за бебоците,да са ви живи и здрави.
Аз днес пера дрешките и сега съм ги простряла на слънце да съхнат и ще почвам да гладя.Никога не съм имала такъв мерак за гладене.Много е топло,но добре че е климатика,че незнам как щяхме да издържим.
Моето бебче е спокойно днес,дано да издържи до операцията.Рени,ние с теб сме на една дата.
През 2 минути съм на терасата да гледам дали някой не ми тупа отгоре,че има ужасни съседи.
Щях да забравя,Яна Честит имен ден!Много щастие и здраво, пухкаво бебче!

# 196
zorreto аз май месец бях чела темата на майските мами и там обсъждаха, че едни от симптомите са гадене и разстройство. Не значи че ще родиш до 2 часа, а просто че наближава.
Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане  Hug

# 197
Мерси, беболинчо!:)

# 198
  • sf
бляяяяяяяя, аман от тая жега! а тряя и нещо да се яде.... мъка, мъка...

Яна, честит имен ден!  да си жива и здрава и всички около теб!

няма ли да има бебета днес?  Mr. Green

# 199
Уф до сега четох юнската темичка, понеже zorreto ми припомни че много неща могат да се научат от опитните вече мами.
Та голям проблем с тези жеги. Всичките се оплакват от нервни и ревящи бебоци и кърмене през час /това сигурно за да не се обезводнят малките/ То на мен ми иде да ревна, а какво остава за малкия човек..
Аз да се похваля днес изпрах бебешките дрешки. Обаче едното боди се разпъна и стана два пъти по-широко  #2gunfire Сега остана да ги изгладя, но сигурно ще е по-късничко
Отивам да помрънкам да ме изведат на разходка. Приятна вечер на всички  Hug

# 200
Момичета помагайте!!!
Къде в София се намира Кръвопреливен център?!?
Ще съм ви благодарна, ако ме опътите!  Hug

# 201
sandcastle ,мисля, че сградата на бившият Майчин дом, намира се близо до Централна гара е такъв център Peace
Яна, Честит имен ден!
  bouquet

# 202
  • sf
Националния център по хематология и трансфузиология,ул."Братя Миладинови" 112

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=99c60255c22fa830f86d5fb2ba308b … x=0&start.y=0

това излезе в гугъла

# 203
  • София
sancastle, ако става въпрос за анти д гама глобулин най-добре се обади на телефона на фирмата производител, който Теди беше пуснала малко по-напред в страницата. Тя го разпространява по различните болници. На няколко места в София има кръпопреливни центрове - хематологии. Преди тази ваксина се продаваше в хематологията в Онкологията, а после казаха, че трябвало да се купува директно от производителя. Затова най-добре се свържи с фирмата или със съответния кръвопреливен център, за да не се разкарвате напразно.
х. кирова, не се притеснявай. Няма нищо страшно в предизвиканото раждане. Аз раждах Софи така. Родих точно за 4 часа, като 2 от тях блях и давах умни съвети за дишане на съседката по легло в придродилна зала Crazy. Поне ще избегнеш стреса от започване на контракции и търчане до болницата. Всичко ще бъде наред Hug

# 204
  • София
Ето адреса на фирмата. Беше в предишната тема.

Фирма Булмар
ул. Костенец 1
тел. 953 24 61
мобилен 0899 10 21 09
Непременно се обади предварително по телефона. Адресът е много сложен за намиране. Дори и за хора от квартала. Трябва да се отиде с подробни разяснения от страна на служителите.

# 205
  • София-Красна поляна
Момичета помагайте!!!
Къде в София се намира Кръвопреливен център?!?
Ще съм ви благодарна, ако ме опътите!  Hug

ул.Братя Миладинови #112 близо до хотел Принцес до Централна гара

# 206
Х. Кирова- успех утре, желая ти всичко да мине леко! Само си представи утре вечер сигурно ще гушкаш вече малкото си бебче Praynig

# 207
Роди се бебчо Илия - 3 кг, 50 см. Бебко и мама Рени са добре. тати Иван.

# 208
Ехаааа, Честито на родителите! Да ви е жив и здрав сина! На такъв хубав ден се роди това бебоче! Много поздравления на мама Рени  bouquet

# 209
  • София
Честит син на мама Рени и тати Иван! smile3525 Много, много радости да ви носи.
А може ли малко повече подробности?

Общи условия

Активация на акаунт