Отговори
# 210
Честит син на мама Рени и  на таткото. Да е здравичък и много да ви радва  Hug

# 211
Сега се връщам от разходка и новинааааааааааааа  newsm44
Честито на РЕНИ и ИВАН
Много радост да ви носи бебчо ИЛИЯ   ylinfant
donsyy има и днес бебок  Mr. Green
sandcastle ако търсиш адреса за Анти Д гамаглобулин Sofi Bo ти е обяснила супер нещата  Peace
В петък моята докторка ми каза че вече я имали там българската ваксина, имало я още и в Онкологията в Дървеница   http://www.onco-bg.com/dostyp.html

# 212
  • София
Честит син на  Рени и от мен. Да е жив и здрав, много щастлив и много да радва мама и тати   bouquet

# 213
  • sf
Браво , Рени, браво!

днес е чудесна дата! да е жив и здрав малкия юнак и много, много да ви радва!!!

# 214
ЧЕСТИТО на вси4ки нови мами,много радост и скоро да се завръщат вкъщи!  Laughing

# 215
Е реших да погледна за последно преди да си легна и какво виждам вече си имаме още едно бебче.
Честито момченце на мама Рени и татко Иван.  bouquet
Момичета благодаря ви за подкрепата дано утре всичко мине добре че взех да се притеснявам вече с това кръвно.

# 216
  • София
Честит син на мама Рени и татко Иван Laughing Да им е жив и здрав и да им донесе много радост и щастие!

# 217
Честито на мама Рени, най-важното  да е жив и здрав малкия мъж, а другото от ще се нареди!!!  bdbaloni на малкия сладур!

# 218
  • USA
Честито на Рени!   bouquet И добре дошъл на малкия Илия! Да е много здрав и усмихнат!

# 219
ЧЕСТИТО НА МАМА РЕНИ И ТАТИ ИВАН, МНОГО РАДОСТ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ДА ВИ НОСИ МАЛКИЯ ИЛИЯ   bouquet Heart Eyes
Честито момиченце на мама НИН   bouquet
Яна честит имен ден   bouquet  Много щастие и сбъднати мечти!
х.кирова стискаме палци за утре  Hug

# 220
  • в мечтите си
ЧЕСТИТО НА МАМА РЕНИ ! ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ МАМИ КОИТО СА РОДИЛИ ТЕЗИ ДНИ !! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!   bouquet
Аз днес нещо не съм многооо добре.затова и не влизах..имам рустройство  Embarassed ,и незнам на какво с дължи..  newsm78 ... иначе четох доста за кърменето...и вярвам ще се справим.!! Ако има тази нощ раждащи балончета-ЖЕЛАЯ ВИ КЪСМЕТ ,че в таз жега...не е лесно ..ама..хич  Whistling ..и на h.kirova стискам не палци ами юмручета за утре!!!

кой ще даде малко инфо как е родила Рени....  newsm78

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 22:54 от mixilena

# 221
Честити бебчета на Искра, Веси, Нин и Рени! Да са им живи и здрави!
Яна, честит имен ден!

# 222
  • София
Здравейте! Simple Smile
Честито на всички мами новородили   bouquet и много успех на всички които ги очаква това прекрасно събитие!
Знам за Рени само това,че е родила много бързо и без проблеми! Peace И са добре и двамката!
Чакам повече новини ако разбера нещо ще пиша пак Simple Smile
Приятна  и спокойна  вечер на всички!  Hug

# 223
  • София
Ето и повечко Simple Smile
Това ми писа тя: Всичко мина толковя бързо че не усетих дори!
Болките от контракциите са като менструални  и ги минах без упойка! Flutter
Бебчо излезе с 1 контракция и три кратки напъна Simple Smile
Пожелавам на всички такова раждане!  Praynig Peace 

# 224
  • Sofia
     baby_neutral    Браво на Мама Рени, хубаво е че е станало бързо и лесно, ще чакаме повече подробности. А малкия Илия да е много здрав и послушен.      baby_neutral    

Да не пропусна почти на финала да поздравя и Яна - да ти е честито името, бъди здрава и много щастлива, леко раждане ти желая.       bouquet

Е докато напиша две изречения и подробностите са споделени. Хубаво е да четем за такива раждания, действа леко успокояващо, дори и на такива като мен, дето се излагат като пълни шубета при второ раждане   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт