Отговори
# 225
  • София
Много се радвам че всичко е минало добре! И аз ви пожелавам леко и безпроблемно раждане! Praynig Peace

# 226
  • в мечтите си
Дай Боже ,всички да раждаме така леко като Рени  Praynig
Лека нощ на всички...и спокойни и сладки сънища

# 227
  • София
Ренка, да ви е жив и здрав малкият юнак! Kissing Heart lovekiss Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 228
Ха, честито и от мен! Пожелавам на всички ни леко раждане като на Рени!!! Peace

Рени, да ти е жив и здрав малкия Илия, да носи и да открива само щастие и разбирателство около себе си!!!

Честит имен ден на мама Яна!! Леко раждане и безпроблемно справяне със задаващия се новия член на семейството!

Аз днес прекарах у дома на дивана до към 4ч, после обяд, гости за малко и чак към 19ч се отделих от климатика. Срам не срам, ще си призная, че дори за едно ходене до пазара и из квартала взех колата Embarassed Не че нямаше да мога да стигна, но щях да оплезя езика и да лазя до пазара, а за навръщане не ми се мислеше. Общо взето издържам около 5 минути на крак и трябва да полегна. Да си похваля таткото - поел е всичката домакинска работа и страшно ме отменя!!!

Утре сутрин сме на преглед отново в Шейново. Според доки до тогава "ще съм започнала активна родова дейност" и пак ще ме приемат Sick Ама да видим - май няма някаква разлика в поведението на бебо и много се надявам да мога да си се прибера. Все още не съм направила уговорка с педиатър за бебето и това много ме мъчи.

Лека и прохладна нощ!

# 229
Ихаа... сещах се днес за Рени и че сигурно ще ни се похвали скоро и тя... ЧЕСТИТО!

Честито и на останалите мами, а на Яна - честит имен ден, мкар и малко на патерица.

Аз само прехвърчам от тук... нещо хич не смогвам откъм на макетирането Sad

# 230
  • София-Красна поляна
Ей това Рени. Тц Тц. Уж отиде на разходка и така и не се върна. Тъкмо взе да ме съмнява нещо и хоп - бебче  smile3504
Каква късметлийка е с толкоз леко раждане. Честит да ти е малкия бебун Рени!  newsm07
Ама не ме дочака и мене  Sad
Аз снощи се поуплаших имах болки долу а бебка упорито ме риташе там. Ама май за момента се размина. Като ставах посреднощ засякох една хлебарка и пат пат я убих. Моя се събуди от шума и скочи като ужилен и търчи да види дали не раждам.  smile3532

# 231
  • sf
Добро утро!   ей, тая нощ спах като хората - само един път ставах. ама снощи гледах вампирския филм до 1ч, та явно ми подейства приспиващо  Joy

ако не се лъжа днес трябва да очакваме 1-2 бебенца поне . леко раждане ако ще има такива!

а за лекото раждане на Рени явно рецептата е бира и цаца в парка - хайде всяка вечер да се събираме, за всеки случай  Joy

# 232
ЧЕСТИТО НА МАМА РЕНИ И ТАТЕ ИВАН!!!  smile3525 newsm30 РЕНИ,ДЕНЯ НА КОЙТО БЕБЧО СЕ РОДИ Е МНОГО ХУБАВ И МАГИЧЕН!!!КАТО ЕДНА ПЪРВА ОРИСНИЦА МУ ЖЕЛАЯ МНОГО КРАСОТА,ЛЮБОВ И СИЛА!!!  babydust7 Донси и аз си помислих за това-май рецептата е тази,бира,цаца,много настроение и позитивна нагласа!!!Пожелавам на всички ни леко раждане!!!   bouquet

# 233
Ох Ianamama добре звучи това за позитивната нагласа, обаче мен ме е хванала предродилната депресия и не знам какво да правя. Снощи се наревах като магарица и то от някаква дреболия.
По цял ден си седя в нас в тази жега и само като ме заболи нещо чакам на тръни ще повтори ли и дали са регулярни контракции. А като стана от дивана се чудя това по бельото ми пот ли е или ми текат водите. Ужасно изнервена съм станала. А и мъжо го тормозят на работа и се връща вечер след 9-10 и само яде, сяда за малко на комп и спи. Аз на всички разказвам как сами ще си гледаме бебока и всякакви такива, но снощи се замислих дали ще се справим и какво ще го правим това бебе. Особено в тези жеги като му е топличко и е раздразнено, а аз не знам как да му помогна. Някой друг гонят ли го такива мисли или аз съм се сбъркала нещо?

# 234
  • Стара Загора
Да са живи и здрави всички юлчета(юнчета). Много късмет им желая на тях и техните родители.  Hug  bouquet

За депресията и мойте страхове са все пове4е със всеки изминат ден... Беболинчо и мен много ме е страх какво ще го правя това малко същество в тази жега. И предпочитам да си стой там в корем4ето и да чака. За сега лекарите са на мнение 4е ще пренося и искрено се надявам да познаят. Термина ми е на 10.07, но по-рано от 15.07 не искам да раждам то май и пове4е няма да ме чакат. Имам си контракци  но не са болезнени и не им обръщав внимание. Като чета как лесно са се родили бебчовците си мисля както не обръщам внимание и си викам ей сега ще мине - да не взема да си родя в къщи  Shocked. - страхове много ..

Хайсе сега по позитивно пожелавам ви приятно прекарване  на деня. Само хубави мисли и емоции и  по един климатик за всяко коремче  Laughing.

# 235
беболинчо, все едно аз съм писала твоят пост. Всичко, което описваш ме е връхлетяло от няколко дни. Особено вчера. Ти ме  поуспокои, че това, което чувствам е нормално. Бях толкова самоуверена, а сега Blush На всичкото отгоре вчера вечерта ми стана лошичко, гадеше ми се и накрая върнах всичко, което бях яла през деня Sick
Но сега вече сутринта, а и като прочетох за лесното раждане на Ренката се чувствам по- добре. Днес съм на ЖК и ще ми вземат МБ.Дано всичко е наред. Чакаме новини от Кирова Praynig

# 236
Беболинчо,едва ли има бъдещ,а и настоящт родител на който да не му минават такива мисли!Когато бебчо се появи нещата ще се наместят от само себе си,вече сте на финалната права-има една приказка,че човек никога не е готов докато не му се случи,но при всички нас скоро ще се случи!Относно настроението към края много бременни са в лошо такова,изнервени от чакането и тежестта,но намери поне един приятен човек около теб за да те разведри!А проблемите край нямат,затова да си промениме отношението към тях си мисля аз.

# 237
  • София
donsyy, олекна ми. Като се събудих и първата ми мисъл беше за теб. Радвам се да те видя на линия. Hug
беболинчо, споко и мен ме гонят такива мисли, а пък уж съм с второ и не би трябвало да се шешкам ама... сигурно е от хормоните. Това за бельото все едно аз съм го писала hahaha. На всичкото отгоре си имам разни като менструални болки, гадене (но предполагам, че е от жегата) и т.н. и съвсем се ошашках, пък ми остава още доста, а не съм готоваааа... На теб колко ти остава? Успокой се, и на мен нямаше кой да ми помага със Софи и си оправях, даже мисля, че ми беше по-спокойно.

# 238
Благодаря ви много!  Hug Sofi Bo остават ми около 2 седмици, но все си мисля че няма да устискам до края и очаквам всеки миг да дойде момента/което изнервя още повече обстановката/. И аз като borianna  бях много уверена в себе си и таткото, но напоследък нещо  newsm78
Ianamama  ще те послушам и ще изляза да обядвам с приятелка. Grinning Мъжо ми забрани да излизам по жегите ама не може само в къщи на дивана...

# 239
Здравейте и от мен в този пореден жегав ден  Hug  bouquet
Чакам и аз новини от Кирова.  Hug
Ianamama аз че съм си патка заспала е ясно на всички дето ме знаят  Mr. Green, а и от жегата мозъка ми се е размекнал съвсем и забравих вчера да те поздравя за именния ден  Embarassed Сега компенсирам  - да си жива и здрава и много да те радват малките ти съкровища  Hug  bouquet
беболинчо и на мен такива мисли ми се въртят в главата. Снощи даже се разревах, че май само аз ще си остана бременна, а всички ще народите преди мен  Embarassed че както ми остава цял месец още  Rolling Eyes
И при нас е същото положение с мъжа - ходи си на работа човека, връща се по никое време хапва и пак сяда да работи, а аз си кукувам  Tired
Добре че за сега още ме пуска да ходя до офиса - че ми е малко разнообразие  Blush
Стига толкова от мен за сега  Wink
Ели къде си бре човеко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт