Перник-6

• 20 165
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Галски, тя Билата нали е при вас? Нали там има готови работи? Или номера е до вкъщи да се донесе? Joy

Виж само, как четеш мисли!   Joy На тази жега просто не ми се излиза... а тук ми е хладничко, климатиците работят, 25 градуса е... кой кат мен  Mr. Green
Елате ми на гости! Hug

# 31
  • София
АА, този е Червеният Дракон, под Сан Марко
Ама Сан Марко е от страни на киното, а Чар Ли се пада в посока зад киното.
Айдееее, почна спора Mr. Green

Намерихме ги и двата  Grinning
Та, в този Дракон-ския търсеха готвач и др., и естествено. хич и не влязохме  Mr. Green

А Чар Ли е едно малко ресторантче, пада се зад кафе Карамел.
Взехме си от там храна... не е лоша, но в София има по-добри китайски ресторанти (то ясно де)... Правят доставки по домовете, НО нямаха меню в момента! Дали го за печат  Grinning тъй че, скоро ще има таквозИ меню.  Mr. Green

Та така. Вече съм нахранен  Joy

# 32
Ставайте! Кое време е! Naughty

Галски, я кажи сега телефони взехте ли?

# 33
Хе хе, някои сме станали в далечния час 6.30 Mr. Green Гадост Sick Ама какво да се прави, утре ще се наваксва с едно раннооо ставане към 12 Mr. Green

# 34
Аз пък като си планирам ранно ставане към 12ч ме будят в 6ч. Sad

# 35
Аз пък като си планирам ранно ставане към 12ч ме будят в 6ч. Sad
Мен няма кой да ме буди Blush Телефона го изключвам, всички знаят, че ще има скандал ако ме събудят в почивен ден Whistling Много ми е трудно ставането през седмицата и си наваксвам със съня през почивката Peace Казват, че от сън спомен няма, но все пак си е кеф Crazy

# 36
  • София
Галски, я кажи сега телефони взехте ли?

0887217310 - това е телефона, вижте дали е актуален
Ми май беше този  Mr. Green Хич и не се сетих да го запомня. Видях го и ми се струва, че бяха същите цифри... Ама не съм сигурен де  Grinning  шъ прощавате, бях много гладен и си мислех за ядене  Joy

# 37
Как преживяхте днешния горещ Еньовден?

# 38
Привет, мацки!

Ха, и аз да се разпиша в новата темичка. Много хубави нещица обсъждате - ресторанти, ядене. Текат ми лигите в момента.

Аз да ви се оплача - в събота открих на главата на Деян кърлеж  Cry Cry Cry. Има страшен бум на такива гадинки, та мисълта ми е да преглеждате дечицата след разходка.

Айде хубав и студен ден на всички. Блазе на тези с климатиците.

# 39
Леле Ани, ужас Shocked И как го извадихте? На лекар ходихте ли? Май се слагаха някакви инжекции или се бъркам newsm78

# 40
Боби, веднага в спешното - извадиха го и му биха инжекция против тетанус.

# 41
Здравейте  bouquet Как я карате в тая жега #Crazy

# 42
Здрасти Милена, Hug почивка си нали?
Студено ми е на краката Mr. Green
Ани, а сега трябва ли да ходите пак на проверка, на някакви изследвания?

# 43
Ами почивка съм Whistling Вече съм и гладна......Мисля днес да не излизам, че ще взема да получа удар ако изляза навън Crazy

# 44
Недей, недей.Напазвай се, че слънцето напоследък е много лошо.И аз съм гладна, ама вкарах едно плодово млекце, пък да видим до кога ще изкарам Mr. Green
Да ви се похваля - в събота бях на сватба( на една племенница моя) в Софето, в НДК-то ( все едно съм си на работа Joy), ама голям мор беше. Толкоз жега не бях брала, а в ресторанта май нямаше климатик Shocked или поне не се усещаше. Но иначе си изкарахме добре. Имаше страшно много ядене, ама то в тая жега яде ли се?!Водата и леда бяха на особена почит Grinning

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 12:44 от bobia

Общи условия

Активация на акаунт