Перник-6

• 20 839
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • Перник
................
Хайде казвайте кой, кога, къде ще отпочива? Simple Smile

Хе,хе,аз свърших вече тази работа - яд ли ви е ?  Laughing
За 3 дни на Крайморие и стига толкова - е ,важното е да се потопиш на морето,то и ми стигна - ВЪВ ВТОРНИК познайте къде бяха най-високите температури - в Бургас : 42.8,а това е квартал на Бургас - изгоряхме направо.И един вятър - вместо да разхлажда,той гори.

# 76
Ехооо, как стер още ли спите Crazy
Билка, браво на теб, че си свършила тая работа с почивката, моята ще е някъде към края на месеца, още не съм решила кога Crazy

# 77
Ехо на шир и длъж, как сте.
Честит ви джулай морнинг, нищо че е обед Mr. Green
Добре дошли на новодошлите  bouquet и на завърналите се отпускари. Билка, как е морето, пита ли за нас, водата- чайче, а?

# 78
  • Перник
Нямам думи - приказка.Само се чудя що си дойдох изобщо  Laughing - не ми се тръгваше.

# 79
Здравейте, момичета!
Билка, браво, че си си починала на моренцето. Осолила си дупето и можеш спокойно да чакаш есента  Joy
  Хайде някоя от вас да ми прати на лични координатите на инструктора Ангелов. Praynig Май го похвалихте... Thinking

# 80
Ели, пратих.

Нямам думи - приказка.Само се чудя що си дойдох изобщо  Laughing - не ми се тръгваше.
Познато чувство Rolling Eyes. Ако мога бих стояла с месеци на морето.Много го обичам. Дано се видим тази година.

# 81
Здравейте момичета Hug

Ани моят син се казва Питър на 7м е и се роди в 8мия месец,тежеше 1750кг и беше висок 43 см.Сека тежи 7кг и е висок 67 см.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144679Тук можете да видите някои наши снимки Grinning

# 82
Момичета ще ме светнете ли как да си сложа снимка в профила вместо картинка  newsm78

# 83
  • Перник
Здравейте, момичета!
Билка, браво, че си си починала на моренцето. Осолила си дупето и можеш спокойно да чакаш есента  Joy
  Хайде някоя от вас да ми прати на лични координатите на инструктора Ангелов. Praynig Май го похвалихте... Thinking
И на мен ,ако може,ама от коя школа е?МИИВ ли?
bajana@mail.bg

# 84
Много млади шофьорки ще станем Simple Smile

# 85
Добър ви ден, как е живота днес. Моят е некрасив.Боли ме зъб. Sad
Билка, Ангелов не е от МИИВ. Не знам от коя организация беше. Ако искаш координати пиши ми на лични.

# 86
  • Перник
Здравейте момичета!  welcome на новите попълнения.
Боби, това за Тити е непотвърдена и тайна информация  Wink
Хайде, хубав ден от мен, че ГОЛЯМА УСТА Калоян гладен  baby

# 87
Ясно Светле, ще се опитам да го пазя в тайна. Как е твоят разбойник малък, слуша ли GrinningАйде дай снимки.
Да го нацелуваш много от всички нас.
Julia, ти от Мърчаево ли каза че си?Че ние сме си комшии - аз живея в Драгичево. Разгледах снимките - детенцето ти е много лъчезарно, сладкиш.
Ели, как са дечицата? А с климатика какво стана?

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 15:11 от bobia

# 88
Здравейте, момета!

Билка, бравос на теб, че си видяла моренцето, ама наистина защо се върна толкоз бързо?

julia asenova, много ти е слъдко синчето - да ти е живо и здраво! А относно това как да си сложиш снимка в профила, както и други такива работи има подробна информация ето тук

Боби, много сори, че те боли зъб - адски е неприятно това усещане. Яйде взимай мерки да го оправяш.

# 89
Ани, взети са мерките - утре рано в 7:30 съм на зъбар Sick Мразя да ме боли.
Цяло дете родих, ама като болката при зъболекаря друга няма.
Утре ще долкадвам как е минало Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт