Перник-6

• 20 839
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • Перник
Ми щото няма мъни и свободно време.Е,ся чакам да спечеля наградата от "Т-маркет" за почивка за двама на Слънчев бряг.   Laughing  И ще ходя пак през август. Joy

# 91

Julia, ти от Мърчаево ли каза че си?Че ние сме си комшии - аз живея в Драгичево. 

Да от Мърчаево съм,живея над езерото.Абе аз не съм мърчаевка мъжът ми е мърчаевец Grinning

# 92
То да ти кажа и аз не съм от Драгичево, ама....любов, какво да правиш Blush
Моят мъж често посещава вашето езеро. Запален риболовец е.

# 93
Здравейте хубавици Hug Как е настроението днес Party

# 94
Девойки срамота- бяхме на втора страница. Никакви ви няма.На почивчица ли сте?
Ако е така-  простено ви е:hug:Ние живот и здраве след 20 юли ще идем да се топнем в моренцето.
Вчера ходих на зъболекар, доктора беше свестен, сложи ми упойка, че да не подскачам на стола. Половината ми глава изтръпна и така до сутринта. Много странно усещане е липсата на усещане Mr. GreenПак си ме беше страх, де, ама Embarassed.....Важното е, че мина.

# 95
Ама вярно едвам намерих темата Thinking

# 96
Здравейте мацки и вие малки мацуранчета,
Добре дошли на Julia и Ани Hug
Вчера беше първия му плаж на малкия с големите разноски.Водихме го на Рударци. Къпахме го в надуваемо басейнче, като стоплихме водата в 5 литрова туба от мин. вода на слънце и  като стана от сън му я изсипахме, защото падаха липи и др. бубулячкови.
Снощи обаче ми се скъси живота с няколко години сигурна съм. От положение държан в ръце (не в моите) се изгъна назад и след няколко секунди последва страшно истеричен рев, но за сметка на това доста продължителен. Ние бяхме при майка и сестра ми с мъжа й и ... всички си изкарахме акъла. И всеки вика дай аз малко да го гушна и така си го прехвърляхме от ръце на ръце, а той РЕЕЕЕЕЕЕЕв Майка даже настояваше да го заведем в Перогов  През това време отказа и да цока(аз пък си помислих, че от плажа нещо ми се е скофтило млякото ), наложи се да се изцедя и то на ръка и да му дам от шише. След тоя тормоз за всички беше изкъпан и накрая заспа . Така и не разбрахме болеше ли го толкова или се уплаши зверски. От всичко на горе един кретьо щеше да ни удари с колата на връщане и това вече ми дойде в повече па като се разтреперих и реееев, абе голяма сценка. Е оплаках се..
На кандидат шофьорките-успех в туй нелеко начинание.
Радвам се на всички вече цопнали се в морето и естествено се каня да се присъединя към вас. Такава радост няма за очите и душата , пък и за изящното ми тяло е радост поне за малко да не се бори с гравитацията.

# 97
Здравейте!
neci, то за такъв рев има безброй много причини...ама тормоза за майката е 100 пъти по-голям, че малкото човече не може да си каже какво му е трябва да гадаеш! А оня тъпанар дето ви е изкарал акълите,  #2gunfire Ако от някой не става шофьор да си се вози без да припарва до волана и педалите, ама като ни е скапана организацията в държавата, кой ли не взе книжка! Ми то се осеща още на първите няколко часа дали човека има шанс да е добър шофьор, ама пусти мераци... Кормуващите да си отварят ушите и очите и да попиват, че да не се излагат!
 Аз пак повдигнах малко темата, че много заспа! С рамота! Днес и Боби се губи и кой ли не! Лято е и всички сме на вън с дечурлигата. Моя щурчо вади зъбки и с нетърпение чакам да свърши тоя зор и да почне да дъвче като голям, че да си почине пасатора и други тем подобни машинки.

Лека ви вечер!

# 98
Привет народе HugЕй ме на и мен. Бях почивка тези дни и сега като идвам, какво да видя - темата съвсем умряла. Ааааааа, не така, не така Naughty   Simple Smile
На всички плажуващи - честито. Ще дойде и нашият ред все някога. Praynig
Вчера кръщавахме племенника. Не можах да си пийна порядъчно Mr. Green, щото ме писаха шАфьор. Имам отвратителни мазоли на двата крака, щото се правих на хубава и си обух едни обувки, дето не бива да се носят на босо, ама....Сега едвам мръдкам. Дано няма много работа, че се придвижвам като......не намирам подходящо сравнение.Кръщенето беше хубаво.Деян се държа много добре като се има предвид, че беше станал в 8 сутринта, а попа се забави около час, защото му се наложило да отиде на погребение. Дидко се разплака само като му измиха лицето, но бързо му мина. После знаете - хапване, пийване- ето тези три неща. GrinningИмаше много подаръци, събра и доста парички - тъкмо за море Grinning.
Neci, сори за неприятностите, които са ти се струпали.Дори да ти кажа"не му се притеснявай", знам, че няма да се успокоиш. Така са майките. Само мога да ти разкажа как и ние патихме веднъж с Вики. Беше много мъничък и нещо му стана, и като се започна един рев ooooh!не ти е работа. Не дава да го пипаме, пищи, не иска да яде - нищо.Откачихме с баща му. Температура мерихме - няма, гърлото гледахме- добре е. Бяхме решили бърза помощ вече да викаме когато той се поуспокои малко и заспа. Накрая се оказа, че му се е схванал врата по някакъв( непонятно за нас ) начин. Дни наред след това не можеше да си обръща главата, спеше само на една страна и не даваше да го гушкаме. И така.

# 99
Не е истина просто Shocked За 24 часа никой.
Кажете нещо, плииииииийз Praynig

# 100
Боби, народа е на почивки, само ние се печем в собствен сос на жегата. Ама дай някоя снимчица от кръщенето де, да те видим к`ва си `убава. Пък и на бебо как му мият сладкото дупе! Grinning

# 101
Ели, с удоволствие бих дала, ама не са в мен, пък и нали знаеш колко съм зле с компютрите- нито мога да качвам, нито нищо. По- нататък непременно ще намеря начин да пусна.
Как са дечицата? Слушат ли? Мария оправи ли се от травмата?
Здрасти Светле Hug

# 102
  • Перник
Здравейте мацки и специално ти Боби  Hug Как ви се отразява жегата? Ние почнахме да ходим на разходки и не ми остава време за нет. Желая ви приятна и хладна вечер  Peace

# 103
Здравейте девойки Hug Как сте Party
Аз от вчера тръгнах на шофьорските курсове Peace Вчера съм изписама една тетрадка, като в училище е, въвели са теория ooooh! От понеделник се почва същинското каране, недейте да илизате към 10 навън, във вторник също Crazy

# 104
  • Перник
Милена, браво, желая ти бързо да се научиш да караш и да си подкараш собствената кола  Peace

Ние с Калоян днес бяхме на консултация и ваксина. Понесе всичко стоически, порастнал е с повече от 1 кг. от изписването. Само дето с педи не се разбрахме за захранването - тя иска от утре да му давам сок от ябълка  Shocked Е, казах и, че няма да стане, тя май не се засегна особено и каза, че щом имам собствено мнение ще си мълчи, но така трябвало.
Мацки, вие кога си захранихте дечицата?

Хайде до скоро, че имам да гладя.

Общи условия

Активация на акаунт