Перник-6

• 20 163
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Здрасти Ели HugКак са хлапетата

# 46
Ха, здрасти! Излови ме значи!
  Ами как са, и ние като Ани бяхме на пикник в събота... Я да ви почерпя първо
 party023  beer3 Wine Glass Popcorn Coffee cheers cook cook
  Нашия тати беше рожденник, та си направихме барбекю с приятели над Рударци. Много беше готино, прохлада, сенчица, спокойствие... До тази сутрин, когато открих по краката на Мими два КЪРЛЕЖА!!! На лекър бегом с количката, там навалица, задух, малкия не се спря, утре сме на проверка, а за капак същата разбойничка си разби главата на терасата, та и за шев щяхме да се връщаме  #Crazy #Crazy #Crazy Размина ни се! Раната е малка и е по-скоро ожулено. Аман вече! Нищо не ни пропуска. А жегата страшно ни мори. Вчера обикаляхме за климатик. Може да си купим следващия месец, но монтажа може да бъде и след два!  Cry Дайте координати на някоя тукашна фирма, която да монтира и да дава някаква гаранция, сервиз, поддръжка..., че то ако чакаме софийските и това лято ще си умрем от жеги.

# 47
ООоо Ели, много съжалявам за неприятностите, които са ви се случили.
Честит рожден ден на патерица на твоето голямо момче.
Тия кърлежи са голяма напаст, бе. Мен вече страх ме хваща.

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 18:11 от bobia

# 48
Ха, здрасти! Излови ме значи!
  Ами как са, и ние като Ани бяхме на пикник в събота... Я да ви почерпя първо
 party023  beer3 Wine Glass Popcorn Coffee cheers cook cook
  Нашия тати беше рожденник, та си направихме барбекю с приятели над Рударци. Много беше готино, прохлада, сенчица, спокойствие... До тази сутрин, когато открих по краката на Мими два КЪРЛЕЖА!!! На лекър бегом с количката, там навалица, задух, малкия не се спря, утре сме на проверка, а за капак същата разбойничка си разби главата на терасата, та и за шев щяхме да се връщаме  #Crazy #Crazy #Crazy Размина ни се! Раната е малка и е по-скоро ожулено. Аман вече! Нищо не ни пропуска. А жегата страшно ни мори. Вчера обикаляхме за климатик. Може да си купим следващия месец, но монтажа може да бъде и след два!  Cry Дайте координати на някоя тукашна фирма, която да монтира и да дава някаква гаранция, сервиз, поддръжка..., че то ако чакаме софийските и това лято ще си умрем от жеги.

http://www.pernikinfo.com/viewdirc.php?id=13&sub=9
дано ти свърши работа sun

# 49
О, Роксет! Hug

# 50
# 51
Дубрютру момичета.Как сте, как сте.
Много жега по нашия край бе  Nature Sunny, не се издържа.
И все ми се струва, че по закона на Мърфи като стане време за море положението ще се смарангяса и като стегне един студ- ела та се дръж.
Хайде казвайте кой, кога, къде ще отпочива? Simple Smile

# 52
Здравейте милички Hug
Вчера цял ден нямах хубав нет, едва едва движеше, форума не можеше да се отвори, ония ден същата работа #Cussing out Обаждахме се 3-4 пъти и нищо Crossing Arms Ще минавам към Ротоп май Naughty
Предупреждавам в понеделник съм на кормуване не излизайте навън, че е опасно Laughing Особено не пресичайте улиците Laughing

# 53
Ееей, Миленка, браво на теб.При кого реши да кормуваш?
Ани, виждам те, не се мотай, а кажи как е Деян.

# 54
При Пламен Crazy не му знам фамилията. Приятел е на семейството на приятеля ми Peace Ще ми срува 320 лв. На Опел Вектра ще се уча  Peace
Никой не каза нищо за заглавната страница Crossing Arms

# 55

чудна е! Peace

а за понеделника - няма да съм тук, не ме мисли мен Wink

# 56
При Пламен Crazy не му знам фамилията. Приятел е на семейството на приятеля ми Peace Ще ми срува 320 лв. На Опел Вектра ще се уча  Peace
Ееее как бе, още вчера я мернах заглавната. Много е джаз

# 57
Айде бе момичета, хич ви няма.
Кажете нещо

# 58
Ха, привет!

Мама Ели, честит рожден ден на мъжлето ти! Да ти е жив и здрав и много да ви слуша и помага. Как е Мими?

Хей, Милена, страхотна е заглавната страница   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet- сори, ама чак сега я погледнах  Embarassed! Успешни шофьорски курсове!

Боби, Деян е добре - във вихъра си. А Вики как я кара - на детска ходи ли или е на Бабин дом? Снощи се видяхме с Деянчо №2 на сестра ти- много е сладък.

Коте, приятно изкарване на моренцето и да те слушат принцовете.

Светле, пак се загуби  Sad. Свикнахте ли взаимно с Калоянчо №2?

# 59
Ани, Вико е добре, ходи на детска( да е жив и здрав) и щурее доволно. Не знам как е изкарал днес в тая ужасна жега Rolling Eyes
А малкият Дино-бамбино го пазих в Неделя, че сестрьонка и Вальо малко да се разходят насам натам. Много беше послушен (да му се не надяваш), водих го на кръчма даже Mr. Green
Обаче е като свредел- не застава, върти се във всички посоки и винаги трябва да съм нащрек, щото може да ме изненада с някое движение и да се метне нанякъде. Едва го удържах да не падне от спалнята.За една бройка.

Общи условия

Активация на акаунт