Отговори
# 90
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug Нали обещах вчера - сервирам ви по едно "голо" кафе  Wink

Марианамама, какви са тия ужасии при вас  #Crazy Като прочетох настръхнах цялата ... Добре, че са сте разминали с нещо по-сериозно  Peace

Кроки, честито! Много е хубаво да са с такава разлика братовчедите. Танти и племенника ми имат точно 2.5мес. разлика и сега само се търсят. mentina, при вас разлика съвсем пък няма да има. Супер!!!

Гита, и аз се надявам да се търсят и разбират. Аз нали съм сама /нямам брат или сестра/, това бебче го чакам с голямо нетърпение.

За подуването на краката - моите от глезените надолу са постоянно оттекли и нищо не ги спасява.

Шоши84Hug

Ние днес отиваме пак на море, само че този път решихме да се опънем на басейн, че има много хубави атракциони за децата  Peace

Приятен ден на всички  Hug

# 91
  • София
Marianamama  наистина звучи много страшно! Confused РАдвам се обаче че всичко е наред и се успокой!  Hug
shoshi84 айде идвай си и се включвай вече стига с тази работа Simple Smile Настройвай се на друга вълна миличка  Wink Mr. Green
Аз днес се стбудих доста раничко и смятам и да не лягам вече а към пбяд отиваме на едно съборче Simple Smile и ще се върмен привечер! Party Офф.... а като знам че ще сме на масааа.... Mr. Green и че няма как да не папам какво ли не ми става лошо  Crazy
Желая на всички приятен ден изпълнен с много усмивки! Hug 

# 92
Marianamma, браво че всичко се е разминало!!!! Ужааас, отиваш на цирк а то какво...И от бурята ли се е срутила постройката?ю

Дуфалак действа ама след ден-два, не веднага, а и както е казала Гита има периоди в които не действа. Чай Сена-майчин лист ама той е по-брутален:-)

# 93
Здравейте и от мен...
Марианче, много се радвам, че близките ти са ок!

Аз днес съм се отдала на мързел, мъжа ми прави закуска в момента, малкия сме го оставили да си играе в кошарката иииииииии голям кеф..........след малко ще се метна малко в басейна, че тук е много топло ,а  към 5 може и до плажа да слезнем.....
Тук вчера пра адска градушка и въпреки , че бяхме покрили колата с олекотени завивки(само това имаше подходящо) цялата е набита, а попринцип аз и детето се развозваме с нея, за по-сигурно, че е джип и сега само като се сетя какви са разправии лошо ми става направо.Като се приберем значи , че ще откараме поне 1 седмица с малкия вкъщи, което хич не ми се нрави, защото имам да пазарувам доста, а и не съм от хората , които си седят вкъщи, ама какво да се прави...........

Сената е категорично забранена при  бременност, защото може да докара контракции!Аз нямам подобни проблеми откакто съм бременна сега, преди беше нещо страшно....... ooooh! хапвах на гладно някакъв плод-пъпеш, диня , праскови, кайсии, киви или нещо такова и изпивах чаша топло мляко на екс.

Вие с този скайп съвсем се отказахте от форумчето май....

# 94
добро утро

мерси за кафенцето  Hug

КОНСТАНС къде сте то4но в варна  newsm78

# 95
  • вкъщи
да от бурята,снощи не спахме от нерви.добре,че детето не звучи толкова уплашено,но свекърва ми цяла нощ звъня и рева.теди милата ми вика,тати ще ми се кара ли,4е си загубих новите чехли?
дне сще и купя най хубавите чехли,а ина4е цирка е бил на световно ниво,то и аз го видях де.животните отпрд бяха супер нервни,камилите и щраусите обикаляха нонстоп.а те се предусещали бурята.тя се изви от нищото.нямаше грам ветрец,адски задух,имаше само извънредно странни светкавици.тъкмо влязохме в кумовете и бурята се отприщи.звъним на свекърва ми,а тя не вдига.то4но в този момент е бягала,добре,че някакъв мъж е прехвърлил детето през оградата.
казвам ви,толкова уплашена не съм била,лошо ми стана,а и тока беше спрял и това само усилваше напрежението.
вече си обещавам да не се ядосвам за глупости,животът е толкова крехък.........

# 96
Това за контракциите не го знаех... newsm78...ама е възможно сигурно...
 В Пигис по-добри ли са цените от в Хиполенд например?

# 97
марианамама добре че се е разминало имаш една голяма  Hug от мен

# 98
  • София
Оп.... аз ви предлагам да си пишем все пак тук!
Има мами които не ползват скайп или просто не им е удобно и така се делим Rolling Eyes
Аз нямам против да пиша и на двете места но сега някак се натъжавам дори като погледна  и видя че са писали 2 ма имли никой Confused
Сега ви оставям че отивам на съборче!Приятен ден на всички! Hug Flutter

# 99
аз пиша навсякъде но нали знаеш 4е събота и неделя е по умряло ей сега понеделника като дойде и ще свърши темата  Whistling

# 100
аз пиша навсякъде но нали знаеш 4е събота и неделя е по умряло ей сега понеделника като дойде и ще свърши темата  Whistling

Така си е

# 101
Здравейте и от мен, Поли цените в пигиса и хиполенд не се различават, но в пигиса избора е по голям.

# 102
ааахааа, на мен хипо ми по-близичко. Ама се чудя дали да не се грабнем днес до Хипо в люлин....
 Ребека ела в скайпа

# 103
добро утро

мерси за кафенцето  Hug

КОНСТАНС къде сте то4но в варна  newsm78

В едно затворено комплексче от 8 къщи във Вилна зона Варна2 и сме страхотно доволни.Аз бях писала , но пак да си кажа-повечето къщи са собственост на чужденци и се отдават под наем, напълно оборудвни са и даже се замислям дали да не останем още 1 месец, ама в такъв случай най-вероятно ще да раждам тук, което не съм сигурна, че го искам много многог newsm78

А бе сигурни сте разсиквали, ама да питам -на мен лично хиполенда грам не ми допада, 2 пъти съм ходила и целия ми пазар от там е една чинийка и една играчка.В пигиса подобно ли е, за да знам дали си струва да ходя-имат ли голям избор на Чико, Бебеконфорт

# 104
 И аз не съм впечатлена от хополенд, той беше първия магазин в който влязох, на мен ми беше хаотично, но и магазина беше много хаотичен, купих си две играчки да не си тръгвам с празни ръце. Хипото в Люлин дори не съм го разглеждала, влязох посочих кошарата която исках и отидох на касата, какво има и какво няма не знам. Пигиса обаче е по-голям и подреден, особенно при стоките които са ни от първа необходимост, това шишета биберони помпи има голям и добре зареден щанд, но когато го отвориха аз повечето неща си ги бях взела и си купувам само глезотийки.

Общи условия

Активация на акаунт