Отговори
# 180
 Ей Ивченце никой не те шашка за морето бе душо! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ а и щом док е казал, че може значи може.

Лулумба - дано хванеш август месец може дори и първи ама август да е !!!

# 181
  • Златна Добруджа
Здравейте отново  Flutter
Чак не мога да повярвам колко много мами сте във форума - събота и неделя беше пустош  Sad

Днес направо се изпържих навън - имам чувството, че е най-горещия ден до момента  ooooh! А следобеда съм си го определила да ходя на преглед при моя док, който ще ме изражда. Направо не ми се мисли, че и детето ще идва с мен ...

Ив4енце, на морето ще ти бъде супер  Peace Определено е по-прохладно отколкото в града  Simple Smile

# 182
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте и от мен, днес деня ми запо4ва узасно.
Зна4и, тук сме наели и зивеем в етаж от къ6та. Собствениците работеха и живееха в Дубай и досега си бяхме една година сами4ки- кеф голям. Днес сутринта, оба4е се завърнаха и както разбрах завинаги  Sad. Ло6ото е 4е са с малки деца и много бягат, кре6тят и тропат, а те живеят над нас, ползват и двотра, който сега ние няма да можем да ползваме и е ужас. Най- се притеснявам за детето като се роди, мноо 6те му пре4ат, а и за мъжа ми, ето върна се сутринта в 8 от но6тна и сега се опитва да спи, но какафонията е голяма. Уф, незнам как 6те се свиква  Confused Tired.

Абе, хора, много се губите с тоя скъпе. Айде вклЮ4ете ме и мен, 4е ми е ску4но. Аз съм nikbojo.

# 183
  • UK
Здравейте и от мен, днес деня ми запо4ва узасно.
Зна4и, тук сме наели и зивеем в етаж от къ6та. Собствениците работеха и живееха в Дубай и досега си бяхме една година сами4ки- кеф голям. Днес сутринта, оба4е се завърнаха и както разбрах завинаги  Sad. Ло6ото е 4е са с малки деца и много бягат, кре6тят и тропат, а те живеят над нас, ползват и двотра, който сега ние няма да можем да ползваме и е ужас. Най- се притеснявам за детето като се роди, мноо 6те му пре4ат, а и за мъжа ми, ето върна се сутринта в 8 от но6тна и сега се опитва да спи, но какафонията е голяма. Уф, незнам как 6те се свиква  Confused Tired.

Абе, хора, много се губите с тоя скъпе. Айде вклЮ4ете ме и мен, 4е ми е ску4но. Аз съм nikbojo.

аз съм Megita в скайпа... намери ме

# 184
  • В светлината на слънцето
Вася, дано да дочакам август, че имам сантимент към този месец. Нали и аз тогава съм раждана... Mr. Green
Ивченце, така ти завиждам за морето... На мен много ми се ходи, ама няма как - вече силно наближи момента и ще трябва да се налягам парцалите в душната София. То и затова отсега съм се замислила догодина къде да ходим на море.  Mr. Green

# 185
ами вие наистина сте в чата! Толкова малко пишете днес!!!

# 186
Абе Vasq как така нямаш скайп? в петък не си ли говорихме?

# 187
  • Видин
Мегита, в скайп ми излизат 9 megita. Коя си ти?

# 188
Да говорихме си но в чата а не в СКАЙПА ако сте в чата свиркайте.
Сега влязох в чата #avgustki ама съм САМ САМЕНИЧКА

# 189
Да говорихме си но в чата а не в СКАЙПА ако сте в чата свиркайте.
Сега влязох в чата #avgustki ама съм САМ САМЕНИЧКА

Ами и на мен тоя скайп ми е много неудобен, даже на работа си го изтеглих тайно, ама всички са там. така разговорите оставали "частни". Иначе за другите остава форума Sick. Аз като изляза в отпуска също няма да мога да пиша толкова често и ми е много терсене

# 190
  • UK
Мегита, в скайп ми излизат 9 megita. Коя си ти?

Аз съм Megita от Бургас miglenadimova

# 191
 Бобченка абе много кофти това с квартирата.Няма ли начин да си намерите друга. А те хазяите не ви ли предупредиха, че ще си идват за постоянно.

# 192
  • UK
 Имам молба... на 27.06 има лекция на 9 месеца в Бургас... моял мамите от Бургас да пишат дали ще дойдат... да се раберем нещо и да ходим... Поне един път да се съберем  Crossing Arms

# 193
"Хора ,знам че сега се регистрирах , но просто исках да споделя радостта си от това ,че станах леля вчера вечерта към 9 сестра ми роди момиченце-Марчела-51см , 3.125 кг
А най странното е ,че тя не знаеше ,че е бременна и разбра едва снощи когато тръгна да ражда.
Нямаше почти никакъв корем и всичко си и беше редовно ,никакви симптоми  и вчера изненадка ......бебе.
Тя го искаше от 2 години и направо не знаеше на кой свят се намира -толкова беше шашната и същевременно адски щастлива"

Ох не мога да се спра да се смея Joy Joy Joy

Joy лелее кви хора има как янма да разбере 4е е бременна  ooooh!

# 194
Имам молба... на 27.06 има лекция на 9 месеца в Бургас... моял мамите от Бургас да пишат дали ще дойдат... да се раберем нещо и да ходим... Поне един път да се съберем  Crossing Arms
ее, аз няма да мога да дойда  Sad. глася се да ходя като изляза в болнични - значи чак на 12,07. дали ще има тогава лекция  newsm78
а да питам - освен болничните нещо друго трябва ли да ни дават като остават 45 дни преди термин? и колко често се ходи на консултации после?

Общи условия

Активация на акаунт