Лятото навън дойде,а в коремчето ми ЯНУАРЧЕ си расте!

• 16 114
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • на плажа
Добре дошли на новите мамчета!
За апетита - да се оплача - аз съм вечно гладна и всичко ми се  прияжда, а преди не бях такава. Ще стана огромна като Съветския съюз.
От водната гимнастика за бременни не се отслабва - то е ясно, но се поддържа добра форма и жизнен тонус, отпуска мускулите и водата прави приятен масаж. Аз също четох някъде, че едва след третия месец може да се ходи на гимнастика или плуване. Още малко остана Heart Eyes.

# 151
  • Карлово
ДУ!
Добре дошли на Ангелче и Колкото-толково! Hug
Аз изпитвам глад вечер и през нощта, дори вече започнах да си остявам до леглото нещо за хапване. Ужас, събуждам се като пеленаче през три часа от глад. Shocked

Вчера си направихме семейно една страхотна разходка от 20 до 22 часа, водихме Мартина на водопада, толкова беше прохладно там.

Аз още се чудя дали да се връщам на работа от 15 септември. От понеделник като си видя актуализираната заплата ще помисля, пък и има доста време до септември.

Днес нали щеше да е по-хладно?

# 152
  • В полите на Пирин планина
Добро утро  Hug
Радвам се, че съм ви помогнала с инфо за болничните.
Добре дошли на новите момичета.
Аз лично ще работя до последно, ако се чувствам добре. При предишната ми бременност ходих до деня преди да ме вземат в болницата за секцио  Grinning Моят лекар ми казваше, че ако продължавам така ще родя в офиса  Wink
Забелязвам, че като огладнея чак ми става лошо Crazy А после от малко храна ми става тежко и стомаха вечер все ми е подут.
Уж, щеше да е по-хладно днес - знам ли  newsm78

Браво на ентусиастките - спортистки  Peace

Аз съм малко далечко от Сф, така, че не мога да се възползвам от поканата ...
 Приятен ден на всички   bouquet

# 153
  • Варна
Здрасти на всички!
И аз съм като Incandescent - като съм много гладна, чак ми прилошава ако не ям бързо, а после ми става тежко и понякога имам киселини.
За работата - по принцип плана беше да съм на линия до 45те дни, но сега ще видим...Най-много да работя от къщи...
Супер че ще ходите да спортувате - на мен не ми остава много време, освен плуването в морето друго няма да успея. То не че ще хукна скоро на плаж.. Laughing

# 154
Здравейте днес отново. Абе, мили мои, вие как сте с настроението? Защо при мен така често се скапва и са способни да ме разстроят някакви глупости и се връзвам на всички думи. А не бива, знам!!! Желая на всички спокоен ден:peace:

# 155
DragosteaN хормоните ни сега бушуват - и аз понякога ставам много кисела и ревлива - нещо, което не е характерно за мен. Ама ще отшуми  Sunglasses

# 156
Incandescent и аз имам един важен казус и те моля за съвет. На работа ме водят на половин работен ден и съответните ми осигуровки са за толкова. По какъв начин мога сама да си внасям осигуровки, за да взимам малко повече майчинство? Задължително ли е да минава през същата фирма или може и през друга? Кога трябва да започна да ги внасям Мисля, че е 6 месеца преди дата на излизане в отпуск по майчинство???

# 157
Incandescent и аз имам един важен казус и те моля за съвет. На работа ме водят на половин работен ден и съответните ми осигуровки са за толкова. По какъв начин мога сама да си внасям осигуровки, за да взимам малко повече майчинство? Задължително ли е да минава през същата фирма или може и през друга? Кога трябва да започна да ги внасям Мисля, че е 6 месеца преди дата на излизане в отпуск по майчинство???

Може и в друга фирма за още 4 часа - така ще стане за пълно работно време. Освен това трябва да провериш в настоящия си трудов договор дали си длъжна да уведомиш за сключване на нов договор първия си работодател или не. Вече трябва да помислиш да внасяш, защото 6-те месеца трябва да са преди болничният за бременност и раждане. Видях, че терминът ти е на 16.01.2008, т.е. излизаш в болничен на 02.12.2007. 6-месечният период е 06.2007-11.2007.

# 158
biko: Аз утре съм при доки, така  че ще я питам  Hug Много ми се иска да спортувам и ще се радвам на компания
Аз преди мислех да си взимам болничен, когато ме ядосат в работата, но засега се чувствам много добре. Ще си работя и ако почне да ми тежи работата ще си взема болничен. Но най-вероятно от ноември ще почивам  Wink Hug
С настроенията съм добре. Усмихната съм, весела... но например снощи си четях спокойно книжка и чаках любимия да се върне, защото отиде да оправя РС-то. Но стана 23.00 и изведнъж му звъннах, а той нежно "Ще ми отвориш ли вратата слънчице" И аз вместо да го посрещна с целувка както мислех, без да искам му се нацупих и се размрънках... Обяснявам си го само с хормоните  Joy

# 159
Здравейте и от мен!
Incandescent мерси мила, че помагаш с инфо.
добре дошли на новите мамчета!   bouquet пожелавам ви лека бремеменност / не само на вас но и за целия отбор Януарки/  preggo
Чета из форума за омразните килограми и си мисля, че въпреки всичко ..... трябва и да се ограничавам. На пук на бабините приказки "за двама" ми се струва, че не е точно така. Stop
Все пак сме жени и трябва да изглеждаме като такива, на бебчо за какво са му нашите 20-25 кг?
Това е мое мнение и не сте длъжни да се съгласявате просто исках да го споделя. То всичко си е ген, можеш нищо да не ядеш дето се казва и от това, че дишаш пак пълнееш Wink
Дано не съм ви оттегчила с толкова размисли и страсти
Лек ден и дано наистина е по прохладен. Аз тук в офиса няма как да знам как е навън но се надявам да става "за живеене"

# 160
  • Варна
Определено е много важно да НЕ спазваш приказката "яж за двама"  Mr. Green Голяма част от кг които качваме отиват на дупето, корема, краката, т.е. не на бебето. Ето пример: с Мони качих 20кг, от болницата излязох с 10 по-малко, а за останалото ми трябваше цяла година да сваля. Сега определено се ограничавам от сладки неща, защото е ясно че в тях няма нищо полезно за бебето..

# 161
Разбира се. А аз четох, че е мит това "яж за двама". Не трябва да яде повече, а по-качествена храна, която да доставя на организма необходимите съставки за майката и бебето. Аз също мисля да се храня здравословно, а не количествено  hahaha Joy

# 162
Здравейте и от мен !  Hug

Добре дошли на новите мамчета и лека и спокойна бременност !   bouquet Момичета не знам за вас, но на мен килограмите много зле ми влияят на самочуствието.  Sad Чуствам се адски дебела, а съм едва в началото. Все си повтарям, че най-важно е бебето и то наистина е така, но никога не съм била толкова пълна и не мога да свикна. Ама голяма съм лигла и аз, с какви глупости ви занимавам  Crazy ooooh! Колкото до настроението, през по-голямата част от времето съм като буреносен облак, а преди никога не съм била такава, с две думи - не мога да се позная. ooooh!

Желая ви лек и прохладен ден и много усмивки и слънчево настроение.   bouquet Heart Eyes

# 163
Здравейте мами,
Специално искам да благодаря на Incandescent за инфото за болничен, че аз е тормозя дори на лични .
iva_top, няма проблеми за поста, просто се чудех дали си искала да го цитираш или не ?!

Момичета , пазете се в тези жеги, че аз сутринта в 9,00 часа бях до банката , чаках 15 минути права, не работеше климатик и когато вече стигнах до касата едва успях да си кажа ЕГН-то и почти припаднах ,т.е. не чувах и не виждах почти нищо пред себе си .
Добре, че едно от момичетата ме познавала и ми помогнаха да седна и да пия вода та след 20 минути се съвзех и се почувствах по - добре .

Относно храненето аз си ям всичко, което ми се яде , но да ви кажа не се притеснявам защото и без това съм си доста слабичка така че аз лично ще се радвам ако кача някое друго килце .

Весел ден от мен и се скътавайте на хладничко .

# 164
  • Карлово
Ами аз за съжаление съм от пълнеещите от въздуха  ooooh!По принцип си падам по сладичкото, но миналата бременност ми се ядяха само плодове и зеленчуци. Сигурно изядох няколко тона череши и домати със сирене. Друго почти не ядях, и пак качих 30.
Ето ви малко снимки за разхлада

Общи условия

Активация на акаунт