Лятото навън дойде,а в коремчето ми ЯНУАРЧЕ си расте!

• 16 105
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен бъдещи мамита  Hug
Имаме си нови мамита.... супер  newsm44
Яница, Ади78, juleto8: Добре дошли при нас  Hug Желая ви лека и спокойна бременност и хубави емоции
Микки: снимките са страхотни. Това място е невероятно красиво... Къде се намира?
Vania84: Много добра идея за албумчето  Grinning Но за съжаление аз нямам дигитален фотоапарат и не мога да кача снимки на бебчо, но имам мои стари снимки, които ще кача. Освен да пробвам да го снимам с телефона, но незнам как ще излезе  newsm78
аничката86: Мила, аз ходя на частна ЖК във Вита и платих пакет 450 лв., който включва всички изследвания - кръв, урина и т.н., всички прегледи, ехографи... Иначе ако ходиш когато решиш - прегледа е 21 лв. ехографа е 21 лв, микробиологията е 15 лв.

Чакайте да ви се похваля  newsm44
Сутринта ходих на лекар и видяхме бебешора, който вече е 41 мм. Лекарката ми изчисли, че съм 10 седмица и 5 ден, и ехографа показа абсолютно същото  newsm44 Толкова съм щастлива. Бебо спеше и го разгледахме отвсякъде. Но после доки леко го побутна да го събуди и то започна да плува и да ни маха с крачета и ръчички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бъдещия тати остана изумен. Той не очакваше нещо толкова вълшебно  Heart Eyes
Взеха ми и кръв и урина за изследвания и към 13.30 ще са готови резултатите  Grinning
Чувствам се изключително щастлива  Grinning и вече съм спокойна  Grinning
Алекс, мила, ще ме преместиш ли за 20.01.  Blush - че днес и календара на доки и ехографа показаха 20.01.  Laughing

Да ви попитам вас още ли ви гледат на вагинален или вече минахте на коремен ехограф?

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 14:42 от DesiT

# 211
DesiT не мога да повярвам че в 11 г.с. вече има развити ръчички и краченца...Или това е образно казано???
аз бях на коремен ехограф в 9г.с и се виждаше съвсем мъничко нещичко и една точица със сърдечна дейност.

# 212
Здравейте и от мен!
Добре дошли на новите мами Hug
DesiT, на мен доктора на последния преглед преди седмица ми каза, че вече ще ме гледа само на коремен ехограф. С вагиналния имаше някакви засенчвания, образа не беше много ясен и той смени накрайника. С коремния всичко се виждаше без проблем. Може и да има значение това, че съм с обърната матка и че след коремна операция червата ми задържат много газове и това разсейва образа.
Приятен weekend от мен!
Janitsa, мен последно ме гледаха в 9 та седмица и 2 дни и съвсем ясно се виждаха две малки ръчички със зачатъци на пръсти (по скоро ми приличаха на ципите на краката на жабите  Grinning) и две крачета. Даже едновременно си движеше ръчичките и си триеше крачетата едно в друго.

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 14:55 от nikitali

# 213
Яница, мила, бебешора си имаше мънички ръчички и краченца, а лекарката каза, че вече си има оформени пръстчета, но чак такива подробности не видяхме. Главичката му е по-голяма, видяхме му и дупето, коремчето, а крачетата си имаха мини стъпълца досущ като нашите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Имаше и две по тъмни петънца, където са очичките  Heart Eyes И вие ще видите на следващия преглед колко сте пораснали  Hug
nikitali: Предполагам, че и мен от следващия път ще ме гледа на коремен  Hug

# 214
DesiT с нетърпение чакам другия преглед на 4.07 съм.
Дано да е пораснало толкова, защото да си призная не усещам да ми е пораснал корема.

# 215
Zdraveite,Iaz chakam prez08.01 samo che bliznazi!

# 216
Здравей Поли! Честити ти 2 бебчета! Безпроблемна и много лека бременност и добре дошла в най хубавия отбор -Януарки 2008!

# 217
  • В полите на Пирин планина
Zdraveite,Iaz chakam prez08.01 samo che bliznazi!

Браво, Браво  Hug Добре дошла при нас  Peace

# 218
Incandescent, като го видя това хубаво и усмихнато момченце в профила ти и ....колкото и гадно да се чувствам ми мунава всичко! Много положително ми влияе и аз му се усмихвам!

# 219
И аз очаквам бебета през Януари:-)

# 220
честито Поли!
В коя седмица видяха че са две и какво точно се виждаше, моля те кажи ми.
В рода ни има близнаци, но май няма да се повтори при мен

# 221
  bouquet  newsm51  Flowers Four Leaf Clover  smile3525  Flowers Four Leaf Clover   bouquet
и каквото се сетите още!  newsm44 и добре дошли

# 222
Има ли майки на близнаци през януари ? или само аз за сега?  Hug

# 223
Incandescent, като го видя това хубаво и усмихнато момченце в профила ти и ....колкото и гадно да се чувствам ми мунава всичко! Много положително ми влияе и аз му се усмихвам!

Благодаря ти  Heart Eyes

# 224
Има ли майки на близнаци през януари ? или само аз за сега?  Hug

Преди малко се записа и poli-01 с близначета. Поздравления и на теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт