Лятото навън дойде,а в коремчето ми ЯНУАРЧЕ си расте!

• 16 109
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Ваня идеята ти е страхотна!
Аз имам едно друго питане, тъй като реших да ходя и на частна ЖК успоредно с платената ми от касата. Как стоят цените, ориентировъчно то все пак всеки АГ си ги определя сам но знам ли 200, 500, 1000? долу горе Wink мисля че няма да е повече но пък колкото и да е спокойствието си казва думата а един такъв преглед си е истинско щастие!!!

# 196
Чувала съм,че целият пакет с изследвания е около 450-500лева.За Варна съм чувала,че е около 300,но незнам дали с изследванията.Ето едно мнение:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199669.msg4295426

# 197
Добро утро и от мен и добре дошли на новите тумбачета Hug
Vania, идеята ти за снимките е страхотна.  Peace

# 198
Добро утро момичета !   bouquet

Добре дошли на всички мамчета !  Hug  bouquet Лек и прохладен ден от мен.  Hug

# 199
Добро утро и от мен Hug

май лошото вече попреминава  Simple Smile  все пак съм още в 12. Е, утре влизам в 13 г.с. От 2 дни обаче нещо спряха да ме болят гърдите толкова много колкото преди и ги чувствам като че ли не толкова напрегнати. При вас така ли е? Дали е нормално? бях на лекар миналата седмица и ще ходя чак другата, та ми е нервно...моля споделете 

И много много се замислям да направя амнио...ама мъжа ми е против.

# 200
Имаме си вече албумче във
http://www.snimka.bg/
потребител:qnuarki
парола:2008
Сложих и една снимка,да не е празен,но е от телефона.Вие сте наред,а после ще сложа и снимки от сватбата.По-нататък и снимки  на коремчетата Joy

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 10:39 от Vania_84

# 201
  • В полите на Пирин планина
Здравейте, момичета  Hug
Добре дошли на новите Януарки Grinning

nivear нормално е гърдите да спрат да те болят - не е задължително да болят през цялата бременност. Моите също не са така напрегнати вече Peace

За амниото какво да кажа  newsm78 Разни светила твърдят, че не е опасна процедура. Рискът за спонтанен аборт е под 1 %. Но самата процедура се прави без упойка - на живо - с една голяма игла се взема амниотично съсдържание, което се изследва. Сестра ми също е бременна и си прави, защото я наплашиха с резултата от БХС / тя си следи бременността в Шейново на платена ЖК /. казва, че не болка за умиране, ама не е най-приятното нещо  Crazy

Janitsa рано е още да се качват много килограми. До 12-та седмица дори е нормално да се свалаят. След това 4-5-6 месец по 1 - 1.5  кг на месец, а 7-8 по 0.5 кг на седмица, 9-тия дори може да се задържи теглото. Това е оптимално малкото, което може да си пожелаем. Иначе до 12 -14 кг се приема за нормално наддаване, защото ораганизмът се запасява за изпитания  Wink

Alexandra как си днес?

Vania_84  браво на теб  Hug

# 202
И аз качих една снимка, на която съм на разходка с моя син  Grinning

# 203
Incandenscent, благодаря ти за успокоителните думи  Hug Hug Hug Наистина ме успокои.

Токущо разбрах че един от инженерите ми е влязъл снощи в болница със съмнение за хепатит!!! Аз съм се виждала с него няколко пъти през последната седмица...и не знам какво да си мисля...дали има риск за мен  и бебето??? Как се предава хепатит? Аз не съм била в близък контакт с него, ама сме били на една маса, в един офис.

Пфууууууууууууууууу, тези притеснения край нямат!

# 204
Incandescent много е сладка снимката.Хайде и другите да се включват  :bouquet

# 205
Incandescent много е сладка снимката.Хайде и другите да се включват  :bouquet

Мерсиии  Heart Eyes

Incandenscent, благодаря ти за успокоителните думи  Hug Hug Hug Наистина ме успокои.

Токущо разбрах че един от инженерите ми е влязъл снощи в болница със съмнение за хепатит!!! Аз съм се виждала с него няколко пъти през последната седмица...и не знам какво да си мисля...дали има риск за мен  и бебето??? Как се предава хепатит? Аз не съм била в близък контакт с него, ама сме били на една маса, в един офис.

Пфууууууууууууууууу, тези притеснения край нямат!

Съжалявам много за притесненията.

Виж какво открих в Уикипедията за хепатита:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%82

# 206
  • София
Добро утро и от мен!  Heart Eyes
Добре доши на всички нови Януарки  Hug!
Микки, снимките са страхотни, направо ми се приидва!
Александра, как си?

Аз от вчера съм изключително доволна, че се разхлади, че предните дни не се дишаше в тази жега.

За изледванията - не мисля да правя БХС, а за ранната ФМ - ако реша да я правя - не знам къда, а ако е във Фемина - не мисля, че ще има свободни часове. Но нищо, другата седмица съм на ЖК и да видим док какво ще каже.

Ох, да се оплача, че моят гастрит (както всяка година по това време) се е обострил и сега на моменти доста ме понаболява  Cry. Знаете ли дали има някакъв начин да облекча болките без лекарства? Казаха ми с чай от лайка или мента, но не съм пробвала още.

За апетита и яденето, мъжът ми хем ми се смее, хем му е жал каква съм станала - нещо апетита ми хич го няма, а на моменти имам желанието да изям цял слон и в момента, в който хапна две хапки и  Sick, ужас - никога не съм била така и не съм страдала от липса на апетит, дано скоро да премине това състояние. Иначе, вчера сутринта се теглих, и ако е вярно моето кантарче, съм отслабнала, а какво коремче съм заформила - не е истина  Crazy.

Това е за сега от мен, целувки на коремчетата  Heart Eyes и приятен (и прохладен, най-вече) week-end  Hug  bouquet!

P.S. Nivear, не мисля че е толкова лесно да се заразиш и то толкова бързо (все пак зависи колко дълго сте били заедно).
Но аз бих те посъветвала да разучиш каква е точната диагноза и тогава да предриемаш конкретни действия.
Ако е Хепатит В - няма страшно, защото той се предава само по кръвен и полов път, хепатит С също, ако е хепатит А - това е жълтеницата и тя се предава, чрез слюнка мисля (ако бъркам, моля за извинение) Най-добре е след като се разбере диагнозата, да се консултираш с гинеколога ти, ако трябва да ти пусне изследвания и да те прати на консултация с инфекционист.
Надявам се и стискам палци всичко да е на ред  Praynig и диагнозата на колегата да не се потвърди! Пиши после   bouquet.

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 11:18 от Impatient

# 207
  • Варна
Здрасти!
Аз съм добре, течението е вече кафеникаво, слабо но още го има. Сутринта беше последната инжекция, сега продължавам да пия магнерича, а другата седмица ще ида при моята лекарка да ме види /при спешния случай отидох при една друга/.

Сложих албума на заглавната страница. Цопнах снимки и в трите албумчета  Embarassed

# 208
  • на плажа
Здравейте и от мен. Днес наистина е хладничко, че дори сутринта ми беше студено. Гледам пак обсъждаме пустите му килограми - моя организъм така се запасява, че направо си се презапасява #Cussing out. Ама аз съм си виновна, защото преди да забременея на спортувах, ами "диетирах" и сега полуделият ми организъм решава да понатрупа нещичко за черни дни. Искам и на море да ходя вече, ама ще видим как ще стане с отпуските. Не ми се работи вече. Снощи си сънувах бебчето. Дори го усетих физически - чак ми се доплака като се събудих. Дано всичко да е наред и да се видим януари с бебо.

# 209
Момичета чудесни са снимките,и аз добавих моите от сватбения ден Heart Eyes
Алекс мъничето е много порастнало Heart Eyes Стискам палци всичко да е наред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт