Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква суеверие за бременността споменава една от участничките?
Какви са симптомите на бременността, които споделят участниците във форума?
Какви са препоръките за витамини и хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква суеверие за бременността споменава една от участничките?
-
Какви са симптомите на бременността, които споделят участниците във форума?
-
Какви са препоръките за витамини и хранене по време на бременност?
-
Какви са очакванията и притесненията на бъдещите майки по време на бременността?
-
Какво представлява "серклажът"?
мисля че няма да е повече но пък колкото и да е спокойствието си казва думата а един такъв преглед си е истинско щастие!!! 

все пак съм още в 12. Е, утре влизам в 13 г.с. От 2 дни обаче нещо спряха да ме болят гърдите толкова много колкото преди и ги чувствам като че ли не толкова напрегнати. При вас така ли е? Дали е нормално? бях на лекар миналата седмица и ще ходя чак другата, та ми е нервно...моля споделете

Разни светила твърдят, че не е опасна процедура. Рискът за спонтанен аборт е под 1 %. Но самата процедура се прави без упойка - на живо - с една голяма игла се взема амниотично съсдържание, което се изследва. Сестра ми също е бременна и си прави, защото я наплашиха с резултата от БХС / тя си следи бременността в Шейново на платена ЖК /. казва, че не болка за умиране, ама не е най-приятното нещо 

. Знаете ли дали има някакъв начин да облекча болките без лекарства? Казаха ми с чай от лайка или мента, но не съм пробвала още.
, ужас - никога не съм била така и не съм страдала от липса на апетит, дано скоро да премине това състояние. Иначе, вчера сутринта се теглих, и ако е вярно моето кантарче, съм отслабнала, а какво коремче съм заформила - не е истина
и диагнозата на колегата да не се потвърди! Пиши после
. Ама аз съм си виновна, защото преди да забременея на спортувах, ами "диетирах" и сега полуделият ми организъм решава да понатрупа нещичко за черни дни. Искам и на море да ходя вече, ама ще видим как ще стане с отпуските. Не ми се работи вече. Снощи си сънувах бебчето. Дори го усетих физически - чак ми се доплака като се събудих. Дано всичко да е наред и да се видим януари с бебо.