Лятото навън дойде,а в коремчето ми ЯНУАРЧЕ си расте!

• 16 110
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте бъдещи януарски мамчета
Присъединявам се към вас.
С нетърпение очаквам на 04.07 да видя бебчето
малко съм изплашена като за първа бременност, преуморявам се на работа и дано да не съм навредила нещо на плода Sad
Лека бременност на всички
 Simple Smile

# 181
Ani4kata86 много си права за килограмите- няма нужда да се прекалява с яденето и аз си знам. Обаче и аз като микки от въздуха качвам, и как става този номер не знам. И да се похваля, днес пак не повръщах на паста за зъби и даже не ми се и гади- не мога да го повярвам:))Забелязах обаче, че сякаш коремчето ми понатежа- в смисъл днес какво ме прихвана и се затичах, та чак се стреснах.

Колкото до настроението- аз съм сигурно една от най-злите бременни. Ужас, станала съм като оса. Може би защото и по цял ден се разправям с малоумници по тела, но ... последните как го отнасят понякога... Представям си как се жалват от мене, но шефа още не ме е мъмрил:))

# 182
ЗДРАВЕИТЕ НА ВСИ4КИ
 АЗ ДНЕС СЕ РЕГИСТРИРАХ И СЕГА СЕ ОПИТВАМ ДА СЕ ВКЛУ4А В ЯНУАРСКИТЕ МАМИ.ТЕРМИНА МИ Е 24.01. Laughing

# 183
# 184
ЗДРАВЕИТЕ НА ВСИ4КИ БЪДЕЩИ МАМИ
АЗ СЕГА СЕ РЕГИСТРИРАХ И ОЩЕ ТРУДНО СЕ ОПРАВЯМ С ФОРУМА.СЕГА САМ В 10 г.с.И ТЕРМИНА МИ Е 24.01.НО НЯМАМ БРЕМЕННИ ПРИЯТЕЛКИ И ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО ОТКРИЯ ТАКИВА СРЕД ВАС

# 185
  • Canada, ON
Добре дошли на новите момичета в отбора!

Аз все още няма проблеми с килограмите. Дори се чудя не е ли редно вече да съм малко по-тежка. Нещо обаче хич нямам апетит. Сега тук е сезона на барбекютата, а на мен само като ми замирише на скара и  Sick. А преди си хапвах с удоволствие.
Аз по принцип не закусвам, но като ви чета взех да се чудя дали да не се понапъна и да започна с някакви закуски.
А за настроенията - мъжът ми даже ми се чуди, че съм изглеждала спокойна и мирна, ама истината е, че ми е зле и няма сили за нищо, щото по принцип съм много деен човек и силно си проявявам емоциите -и добри и лоши. Хич не мога да се прикривам.

# 186
Привет на новите ни бременлинки.  bouquet
Микки снимките са божествени.Напомнят ми за медената ни седмичка Sad и колко бързо мина.Днес времето е с нас,хладничко,супер,точно като за нас бременлинките JoyЛека вечер на всички коремчета.

# 187
честито на новите мами, страхотно е, че се увеличаваме:))

Микки снимките са жестоки, направо ми замириса на гора и на свежо.

# 188
  • Карлово
Коконке, по повод качването от въздуха, една позната имаше любимо мнение по въпроса. Разликата била в годините, границата-28. Преди 28 качвш и сваляш без проблем, след 28-качваш без проблем, сваляш с голям проблем Mr. GreenПри мен има нещо такова.

Привет на Яница и Ади78! HugНастанявайте се удобно, тук се заформя купона!

Incandescent, nivear/и теб не мога да те измисля на бг Grinning/, мерси за краткия урок по англ Crazy

# 189
Да пожелая лек и без  Sick -ен уикенд на всички мами. За мен той ще е доста дълъг - утре не съм на работа, защото ще изпрашаме майка обратно в бг, а в събота заминаваме на палатка на един остров на север от Торонто. Малко ми е нервно, ще трябва да разчитам на корабче да ме върне, ама се прикиривам. Малката много се кефи, защото си е приготвила фенерче  hahaha .Ще стоим там до понеделник сутрин, когато е денят на Канада и пак не се работи. Ще гледам да кача снимки, ама предупреждавам - с корем съм. Embarassed . Ако случайно ме срещне мечка или отровна змия, да знаете, че няма да пиша повече.

Приятно на вас и се търкаляйте повече по леглата, сега му е времето, който може да почива, че после като се заредят едни безсънни нощи .. . само ще се сещаме какво е да спиш 7-8 часа без да ставаш и ще се молим за такива моменти.  smile3525 newsm51 newsm08

# 190
   Здравейте!!!
 Аз също искам да се запиша в отбора на Януарските мама,може ли?Първият път бях февруарска,но сега решихме да сменим месеца и да сме в първия месец на предстоящата година Simple SmileИ сега като чета ми става малко по-добре...ама още ми е зле сутрин,че и вечер...
  Лек и весел ден на всички,мойта отпуска тъман свърши днес и ми е едноооо Sick Sick,ама пък идват почивнита дни Hug Hug

# 191
  • Варна
Добре дошли на новите момичета!
Janitsa, juleto, кажете си термините, да мога да ви впиша в списъчето на първата страничка!

# 192
juleto18, здравей и добре дошла в отбора ни!
Чувствай се "като у дома си"  Hug
кога ти е термина Wink разкажи нещо повече за себе си Wink ние го направихме в предна тема.

# 193
Добро утро!!!
Момичета гледам другите месеци са си направили албумче,и вътре снимки от ехото.Ние искате ли да си направим BlushМоже да сложим снимки на всеки,а после ехо снимките и т.н. до януари???Ако сте съгласни мога да се заема и после ще ви дам линка да качавате снимки.
Ето и този линк с изследванията по време на бременност.Алекс,ако може да го сложи на първата страничка-мерси предварително Hug  bouquet
http://www.biberonbg.com/info/izsledvaniq.htm

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 08:55 от Vania_84

# 194
Здравейте
Александра терминът ми е на 07.01 и това ми е първа бременност, на 26г. съм.
Ще се радвам да ме включите в отбора.
Да ви споделя че и аз не качвам килограми а си хапвам, и това ме притеснява

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 09:08 от Janitsa

Общи условия

Активация на акаунт