Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква суеверие за бременността споменава една от участничките?
Какви са симптомите на бременността, които споделят участниците във форума?
Какви са препоръките за витамини и хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква суеверие за бременността споменава една от участничките?
-
Какви са симптомите на бременността, които споделят участниците във форума?
-
Какви са препоръките за витамини и хранене по време на бременност?
-
Какви са очакванията и притесненията на бъдещите майки по време на бременността?
-
Какво представлява "серклажът"?

. Въртя се като пумпал, крие си личицето с ръчички, свива юмручета
. Много се смях. Така весела си излязох от кабинета. Питах моя док какви изследвания ще правим и дали ще гледаме нухиалната гънка, обаче той каза, че това с гънката е много относително и в 16 седмица( другия месец) ще ми пусне биохимичен скрининг и още нещо, ама го забравих
. Поздрави!

Защо пък трябва да са такива преструвани,да дойдат и директно да ме питат,а не да увъртат.Но няма значение,важното е ние да сме си добре и януари да си държим по едно бебче в ръчичките
И не знам какво да правя с тази ЖК...
и забравям,та чак се плаша
Иначе всички физически неразположения също са на лице,дори и това с пастата за зъби...Друго за сега не се сещам,само ако може да ме запишете и мене в прекрасния Януарски списък,че скоро тук ще станат 15 странички-много се радвам да виждам тези хубави постинги от щастливи мама
Стискайте ми палци,че иначе ще се мъча септември 
Приятен ден на всички ви!!!