Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква суеверие за бременността споменава една от участничките?
Какви са симптомите на бременността, които споделят участниците във форума?
Какви са препоръките за витамини и хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква суеверие за бременността споменава една от участничките?
-
Какви са симптомите на бременността, които споделят участниците във форума?
-
Какви са препоръките за витамини и хранене по време на бременност?
-
Какви са очакванията и притесненията на бъдещите майки по време на бременността?
-
Какво представлява "серклажът"?

/ се цупеше постоянно, че като ме нямало дърпали нея за всичко. То не бяха сръдни, не беше чудо, ама аз се връзвах известно време, но после ми писна тотално и спрях да й обръщам внимание 
И аз придобих една нова лятна рокля в по-свободен стил.

И, тъй - с две дини под една мишница - не е песен, ама човек се нагажда някак. Иначе аз си харесвам работата, а и в по-дълбоката провинция като при нас възможностите са доста по-ограничени, отколкото в столицата. На мен двете баби много ми помагаха - на смени

. Иначе се чувствам по-добре. Като че ли попремина сутрешното гадене. Днес си взех направление от личния лекар и смятам да се обадя на моето АГ да се запиша на ЖК, че май вече е време за изследванията.