Лятото навън дойде,а в коремчето ми ЯНУАРЧЕ си расте!

• 16 338
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте и от мен!
Включвам се с малко лоши новини - днес прокървих доста силно. Ей така както си седях на стола в офиса шурна една кръв, като при цикъл, направо течеше като чешма..Ужасно беше, просто не искам да си спомням, колежките се побъркаха и те, аз рева те ме успокояват...Отидох при докторката, видяхме бебо - добре е, маха си с ръце, видяхме гръбначе, мозък. Има обаче леко отлепване на плацентата. Сега ще ми бият инжекции 3 дни нош-па и папаверин, и трябва да пия и магнезий. Да лежа вкъщи и никакво ходене на работа. Сега мисля как да ми докарат компютъра, и след 2-3 дни да почвам да действам от къщи.
Вече се успокоих де...

За пола - да е живо и здраво  Laughing Мъжът ми иска момченце, аз нямам предпочитания  Laughing

# 91
Аз също така налитам на киселко и соленко,а отгоре натова се и подстригах доста,че косата ми беше станала дълга почти до кръста.Та, ако са верни тези неща,ще е момченце.Но каквото и да е,ще си го обичкам,гушкам и щипкам,нали ще си е моичко,само да е здравичко Grinning
Исках да попитам за този серклаж как установява лекарят,че трябва да се направи-с вагинален преглед или и на ехографа се вижда,че шийката е с проблем?И въобще усеща ли нещо жената като болки,та да се проверява необходим ли е серклаж?

# 92
Alexandra, нали лошите новини ги оставихме в старата тема! Надявам се, всичко да се оправи бързо и да се възстановиш.  Важно е сега много да почиваш и да се настроиш позитивно.   bouquet

# 93
Относно пола: поръчвам си момИченце    girluu

# 94
  • В полите на Пирин планина
Alexandra миличка - съжалявам за изживяното притеснение  Hug Лежи си в къщи и наистина почивай. Забрави за малко за работохолизма / ох, кой ти го казва  ooooh! /.

# 95
Александра,дано това да е последното неприятно нещо през бременността ти-от тук нататък само хубави преживявания!  bouquetЗа първото дете чувствах,че ще е момче,сега нямам определено усещане,дори не знам какъв пол дете искам,само да е живо и здраво!

# 96
  • Бургас
Alexandra ,бързо възстановяване и успех!
 Incandescent ,пожелавам на теб и на всички мами леко раждане и бързо възстановяване. Peace
Момичета сега ще очакваме ехографа живот и здраве в пети месец да потвърди това което очакваме момченце или момиченце. Peace Hug

# 97
Здравейте и от мен бъдещи мамчета!
Незнам вие как сте в тези ужасни горещини, но аз направо съм ужасно неработоспособна. И нощно време не мога да спя и се въртя като пумпал.
Alexandra, много съжалявам за лошата случка от днес и ти желая бързо да се оправи това отлепване! Ти преди да прокървиш почувства ли болка или нещо друго нередно? Изтръпвам като си помисля, че в края на 12 седмица може така изневиделица да се появи проблем!
Относно пола и аз си поръчвам момиченце
Желая лек ден на всички!

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 09:35 от nikitali

# 98
  • до една звездичка
Alexandra, всичко ще бъде наред, ще видиш!
Само не разбрах защо ти е компютъра вкъщи???
Нали трябва да почиваш newsm78

# 99
Alexandra, надявам се всичко да е добре и да мине бързо, щом бебчо е наред, се пази малко повечко. Той си е твой и никъде няма да "ходи" Wink
Само положителни мисли и ще имаш най-усмихнатото бебе на света!
Аз също нямам претенции за бебчо, нали ще ми е първо /живот и здраве/!
За второто ще правим магии Wink шегичка!

# 100
  • Варна
Благодаря за успокоителните думи  Hug Не исках да ви тревожа много..
Нямах никакви болки, и сега нямам. Само изведнъж тази кръв. На ехографа се видя че имам и контракции..
а за компютъра - имах предвид след 3-4-5 дни голяма почивка, да си го взема, защото за момента просто няма кой да ме замества. Ще избегна по 30мин пътуване всеки ден до работа, и ще мога да си пак да си полежавам

# 101
Алекс, ама че работа!Да не си вдигала тежко или пък да си се преуморила много, от какво това отлепване Sad
Сигурна съм, че всичко ще се оправи, само почивай Hug

Като стана дума за тежко, днес водих детето да му бият ваксина и го теглиха тежи почти 15кг, а често е в ръцете ми Confused

# 102
  • В полите на Пирин планина
Филип@ и аз за това си мисля често. Моят син е 16.5 кг и аз се старая да не го вдигам често, но все пак се случва - дете си е и иска да се гушка. В неделя на терасата го ухапа оса и като писна "мамооооо" изобщо не ми дойде на ума да не го вдигам - грабнах го и в стаята. Та, така, Господ да ни пази - нас и неродените бебоци  Praynig

# 103
Emi i az ve4e imam korem - kolejkite me gledat sas samnenie ne6to, no az postoianno povtariam, 4e mama mi e na gosti i sm ponapalniala ot vkusni mandji  Laughing. Za sajalenie maika se pribira v Bg v petak i niama da e tuk za rajdaneto na bebeto. A za pola - ABSOLUTNO mi e vse edno, samo da e zvravi4ko, 4e kato smiatam - 19 dni sam pila antibiotik otkak sm bremenna.
Ina4e kakata ne ia vdigam - tia e 20 kg.
Lek den mameta.

# 104
Александра, Слава Богу, 4е вси4ко е наред и беб4ето е добре  и ти си добре. И най-добре, хи4 недей мисли за работа, тя работата няма да свър6и, а и в крайна сметка да се спасяват сега не е моментът да ти пука за работа.
New Valia- жалко, 4е майка ти си тръгва, а ти не мисли6 ли догодина на пролет с първите пти4ки да се върне6 в Бг, е аз не с щъркелите ама може с патките през април ако вси4ко е наред.
Моми4ета, благодаря за милите думи! Аз о6те съм си с лелешката усмивка и съм много щастлива,а и няма как особено когато става въпрос за брат ми и неговата любима. За съжаление при такива огромни растояния щастието боли, н важното е да си щастлив:))
Весел ден на вси4ки

Общи условия

Активация на акаунт