Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 854
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Кръци, успокои ме за отслабването. Повече ме притеснява обаче, че не е активен... АМ не мога да му дам друго освен Фризопеп заради алергията.
Направихме пълни изследвания, всичко му е перфектно, и в изпражненията няма паразити и т.н. От вчера започнах да му давам по малко фризопеп и по 10 мл. кърма в оризовата каша. Това е нещо средно между съветите на лекарите. Аз изобщо не спя - използвам времето да рева. Просто съм в задънена улица и нямам варианти....

# 136
Диди, ама недей така.Наистина няма нищо страшно.Ех,аз бях същата като теб,само плачех.Сега обаче с опит мога да ти кажа ,че просто си е изкарал летния вирус с разстройството.Виж, че изследванията са му перфектни.Цеци също нямаше бактерии в акото.Просто един вирус.Не се притеснявай,наистина.Нормално е да е отпаднал,много е изтощен.Давай течности повечко.Купи този сок на Хип-няма да съжаляваш.ORS 200 - лечебен, дава се при диария - морков с оризова вода.Хем е хранителен,хем регулира перисталтика,хем няма да се обезводни. Само спокойно,вирус като вирус,ще отмине.Няма да се предаваш така.Когато имаш възможност спи,Митреле има нужда от свежа и силна мама Hug Hug Hug

# 137
Хай и от мен HugДиди,много е кофти това дето ви се слyчва,но не се отпyскай.Сега трябва да си силна заради дечко.Yчyдвам се,че точно в София няма кой да ти даде компетентно мнение.Ама кви са тия доктори дето не се ангажират с мнение,aми те като не казват ти пък откъде да знаеш newsm78А някаква лечебна хyмана пробвали ли сте,ще ви помогне и за кг.Омравяйте се скоро PraynigА кг бързо ще ги наваксате,важното е да приема течности.На Мачо-Честит рожден ден  :bouquet Бъди здрава,много обичана и yважавана.Поздравления и на теб,Евелинка за yспешно издържания изпит  bouquetХерка и Оска-много са ви сладки момчетата.Ние излизаме по рядко вече в тия жеги и то предимно вечер.Малката нещо пак се е запекла и днес е трети ден откакто не се е изходила.Вече съм в чyденка какво да и давам newsm78-и крyша давам,и сливи,тиква-няма и няма.Постоянно правя и масажчета и гимнастика,но този път не помагат.Измъчи се горкото,дано днес вече се изходи,че и аз да се yспокоя PraynigТолкова засега,че отивам да приготвям пюренцето докато спи още.Лек ден на всички Hug

# 138
Диди, заставам зад мнението на Кръц, не му трябва на човека нервна мама, това просто се предава и те го разбират  Peace Болест е- ще мине  Peace кои знае колко още такива дни и нощи ни чакат  ooooh! Просто трябва да се успокоиш и гледай по ведро на нещата  Hug и изследванията са супер  Hug Hug Hug

# 139
Didi, кърми си детето и наистина давай от това ORS 200 вместо водица, или разредено с вода, зависи колко вода поема Митето на ден. Аз сега кърма само сутрин и вечер, не знам колко мляко има, но през лятото педито ми забрани да го отбивам. Думите и бяха - може 50мл за цял ден да е това е естествена защита за стомаха му. Сега в тия жеги и вируси..

Зеле, ти не си ли работна бе?

# 140

Зеле, ти не си ли работна бе?

Зелето днес не е, и съм си отворила една  beer3 и ако детето не мрънкаше  smile3511 щеше да е супер, но няма идеални неща  smile3516 и ако продължавам така ще напълня темата само аз  smile3515 на всяка манджа -мерудия  smile3505

п.с. извинявам се за спама  newsm17

# 141
  • Откъм Варната
ВарнЯнки, днес има работна среща на инициативния комитет на мамите в 18 часа на Тихата алея под Летния театър в Морската, ако имате възможност елате

Hug

# 142
Здравейте и от мен. Hug
Мачо честит рожден ден желая ти прекрасен живот с малките съкровища и да си най-желаната жена
Оска и Херка много са сладки малките мишоци.Ама Васко май наистина много нападателен а..... Mr. GreenДа са ви живи и здрави.
Дидита радвам се че изследванията са ви добре и не се притеснявай малкия ще се възстанови просто както казват и другите един вирус.Бъди силна и си почивай. Hug Peace
Ние сме добре нищо ново при нас.Само дето ми е едно такова поспаливо и направо ми иде ейтака да се врътна на леглото. Wink а имам страшно много за гладене. Crazy
Ама ще последвам Зелето и ще метна и аз след малко една бирка.. Mr. Green
Приятен ден ви желая.
И днес да гледате Слийпи. Peace

# 143
МАЧО,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ОБИЧ ТИ ПОЖЕЛАВАМ.
  bouquet
Дидитачу,колко лекари го гледаха детето.Потърси още мнения,все някой свестен ще се намери.Не може ей така да те оставят без отговор.Добре поне,че изследванията са излезнали добри.И обяснението което са дали момичетата за вируса е логично.Имаш ли близки наблизо.В такива стресови моменти е хубаво някой да ти обърне внимание и на теб.
Коте,много внимавай с местенето на мебелите.Миналата седмица ми се наложи да местя мебели сама и виж ме сега.Не мога да мръдна.
Вчера в крайна сметка ходих до болницата.Болката беше адска,нито легнала,нито седнала,нито права,а и с всяко мимимо движение ме боли ужасно.За да стана от канапето десет минути вчера #Crazy.На всичкото отгоре не е само в кръста,а и в краката.Видя ме лекаря ,направи ми и радиография.Между два прешлена разстоянието е по голямо и ако ме повтори веднъж или два пъти още може да се стигне до херния дискал или още нещо,което обаче не мога да си преведа(циатика).Хубавото е,че до два,три дена ще съм отново човек.Днес чувствам вече подобрение слава богу.

# 144
  • София
Ох, само вие ме разбирате, благодаря за което.
Вярно трябва да се стегна. Сега направих свекърва ми на нищо по телефона, тъпо, ама като знае много тя да дойде да се справи по-добре.
Страх ме е да му дам сок, понеже до сега не съм му давала. А и от пюрето от моркови май по-често ака.
Фрики, повиках майка ми. Добре, че  е тук. Иначе го гледаха 2 доктори и 1 доцентка по храненето.
Извинявайте, че не отговарям персонално, но наистина съм доста неадекватна в момента.
Мисля ако тази нощ не ака през нощта утре да му давам да суче вече. Защото циците вече хептен не пускат...

# 145
Здравейте и от мен,гледам че има болни дечица,дано по скоро да се оправят Praynig
Диди отпусни се и си мисли само хубави неща,остави притесненията някаде извън главата си и ще видиш,че много бързо всичко ще се оправи.Колкото повече се притесняваш толкова по лошо и за теб и за детенце.Мисли положително и добрия резултат много скоро ще е налице. Heart Eyes
Ние с Моника слава богу сме добре и най-новото което може е да се изправя права  в леглото от седнало положение.Също така напоследък е станала голяма барборана,не си затваря устата това дете и даже като ме види бика мама,явно започва да свързва смисъла на думите.Направо като я чуя ми става толкова мило и хубаво Simple Smile
Момичета как никои не се сети ,че днеска е Петровден.Честитя на всички,които носят това име включително и на нашия тати-да ни е жив и здрав и много да ни слушка  love001  love001
Честит рожден ден и на Мачо-бъди много здрава и много обичана smile3525 newsm51 smile3525
Ами това е засега и скорошно оздравяване на всички,които имат някакви неразположения Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 146
Didita4u съчувствам  Praynig
Ти лично имаш ли някакви наблюдения нещо да му влияе по-добре? Щом лекарите нямат обяснение  newsm78 То си постоянно с малкия и ти най-добре според мен, ще прецениш кое му влияе добре и кое не.
На мен ми се е случвало веднъж по-сериозно боледуване на малкия. Консултирах се с лекар, но го лекувах по мое усещане - за 1 ден имаше голямо подобрение, а се оправи изцяло за 4-5 дни. Лекарите дори се учудиха че се е възстановил толкова бързо. Със запека пак така се преборих. Най-важното е ти да си спокойна  Hug
Момичета, извинявайте че не се включвам често и не честитя  Blush Много често вляза, тамън ви прочета и почна да пиша и нещо изникне и ...
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ!   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МА4О!  newsm51 newsm38

# 147
Честит рожден ден и на Мачо-бъди много здрава и много обичана   bouquet

Диди, дано се оправи Митко  Praynig

Лек ден на всички

# 148
  • София
 newsm59  на Мачо!!! Любов и разбирателство ти желая!

Дидита, по малко кашички щом приема е добре и лечебно мляко, както са писали мамите също. Не допускай чувство за вина заради кърменето, както и за цялото състояние на малкия.  Както е писала кръц кръц в края на краищата кърменето не е всичко. Ще се оправи детенцето! Бих добавила също ако можеш да си починеш и да започнеш да му говориш повече хубави неща, как вече е здрав, как се храни и обича храната..........Думите са силно нещо!!!  С теб сме!

# 149
 nbirthdayМа4о, желаем ти много здраве,любов и късмет!

Днес е св.Петър и Павел - честито на именниците, ако има между нас!

дидита, и ние сме с вас Praynigприсъединяваме се към думите на мамите по-горе. Успех мила и спокойствие.

С Криско гледахме представянето на Слийпи- Heart Eyesстрахотни сте и следващия път ще спечелите.
Сега стягаме багажа и заминаваме за Кричим на хлад, че тук уж времето е по-прохладно, но панелите са така напечени, че не се трае пак.
Весел уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт