Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 837
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте и от нас!

Честит рожден ден на Мачо! Да си жива, здрава и много ценена и обичана!
Честито и на всички именници - аз много харесвам името Петър, защото моят брат се казва така!  bouquet

Sleepy, много ми харесахте. Бяхте много сладки.
Дидита, аз за съжаление съвет не мога да дам какво да правиш, но ти пожелавам скоро нещата да се нормализират. Бъди силна и така ще предадеш позитивна енергия и на малчо. А кърменето може би е по-добре да го запазиш, защото с тези летни вируси и стомашни разстройства кърмата е най-доброто.

Ние с Венци сме добре - той от 3 дни се изправя сам и сега по цял ден тренира изправяне. В проходилката все още не му е комфортно да стои.
В тази връзка искам да попитам вие като слагате бебетата в проходилка с какво ги обувате?  Въобще въпросът с обувките ми е малко неясен.

Пожелавам на всички приятна вечер - ние отиваме да празнуваме имен ден. Hug

# 151
Калинче, местенето на мебели е мъжка работа.. За нас е пиенето на кафенце после.. Да си носите и паяка, че с този ламинат е направо пистааа

# 152
  • Откъм Варната
Калинче, местенето на мебели е мъжка работа.. За нас е пиенето на кафенце после.. Да си носите и паяка, че с този ламинат е направо пистааа

Е нищо, аз не само за местенето, а по принцип ако имаш нужда от помощ покрай него звънкай да идвам да помагам

# 153
В тази връзка искам да попитам вие като слагате бебетата в проходилка с какво ги обувате?  Въобще въпросът с обувките ми е малко неясен.

Аз го обувам с буйки(сандалетки).Купих си ги по Интернет за 5лв и са много сладки.Подметката е мека и удобна, а и да не е бос.

# 154
  • Виена
Мачо   bouquet

# 155
  • София
Здравейте, ние се прибрахме от малка почивка. Има и снимки, но нямам сили, утре. Бяхме на консултация преди седмица и резултатите са 8900/78см. Забравиха да му измерят фонтанелата, а един лекар ми каза, че е доста голяма и на мен толкова ми трябва за да се паникьосам. И въпроса с ваксините е висящ. Надявам се, че ще разрешат Коклюшната за да мога да сложа Пентаксим. В сряда отиваме на комисия  Praynig.
Мира, изтървах предаването, но ще го търся.
Ма4о, честит рожден ден  newsm51!
Дидита, как така нищо не казват лекарите. Косето също не наддаваше, когато имаше слуз и това е нормално. Слузта пречи на усвояването на храната и отделно се обезводнява от разстройството. Питай за чая, който ти е препоръчала Кръци, може пък него да го пие. Яде ли оризовата каша? На Косето поне не навреди, а картофи? Изпускането на нервите не ти е от полза, но и аз така реагирах на свекъра, тогава. Хич не обичам когато съм в безизходица и не усещам почвата да ме тъпчат допълнително. Ако могат да помогнат ОК, ако ли не да си мълчат. Разбирам как се чувстваш, но знай че е период и ще се оправи всичко. Вярвай на инстинкта си и дано по- бързо преборите проблема Praynig.
Отивам да почивам после ще чета подробно.
Лека и спокойна нощ  Hug

# 156
  • Откъм Варната
...В тази връзка искам да попитам вие като слагате бебетата в проходилка с какво ги обувате?  Въобще въпросът с обувките ми е малко неясен.....

Въпросът с обувките като проходи чак тогава ще го решавам, в паяка е на бос крак, или с терлички, ама вече е топло за тях, така че е бос,  понякога на двора му изкарвам паяка и тогава му слагам терлички, даже 1 път и на двора беше по бос крак, ама не с паяка ами направи една обиколка по плочките като се държеше на мама за ръцете

# 157
Момичета,вече съм човек.Кръста почти мина,движа се Mr. Green,голяма радост.Вече мога да взимам малкото човече,беше ми едно такова чоглаво иначе.
Купих памперси за вода и бански на дребчо и сега можем да слизаме на басейна да се плицикаме.Отвориха го преди десетина дни,а още не сме му направили сефте тази година Mr. Green

# 158
  • София
Lovi, всеки лекар казва различно. Единият вика кърми го, другият вика не го кърми, от кърмата ще се раздриска, единият вика давай морков, картоф и ябълка, другият вика не, съдържат фибри. Действително картофът и ябълката го разхлабиха и ги спрях, Морковът го затяга, но вярно се изхожда много пъти като брой от него. Иначе преди го запичаше яко. НАй-странното е, че за пюре на Хипп шипка, ябълка и ориз в книжката им пише, че разхлабва?! Изумена съм. Аз не съм му давала шипка и не знам как ще му подейства, затова се въздържам от това пюре. На всичкото оторе му никне горен зъб. И това го мъчи яко. Спи максимум по 5-6 минути през деня, много е кисел и не иска да яде, едвам му набутвам оризовата каша, храним се минимум по 1 час.

# 159
Здравейте HugНие сме малко снощни,нашият тати вчера беше именник-да ни е жив и здрав.Та по този повод снощи бяхме с приятели навън да почерпи.Те също имам бебче на 5,5м но и двамата бебоци се държаха добре.Явно ще стават за банкет.Днес се канихме да ходим на море,но заваля и оставихме за yтре.Иначе сме добре,пy-пy,малката ми сладyрана се изака и вече е спокойна.Friki,радвам се за твоето бързо въстановяване PeaceДиди,знам че картофа,ориза и шипката затягат,поне при каката така действаха.Но аз лично съм за кърменето,защото за мен то е най-силното оръжие с/y вирyсите.За въпроса с обyването-аз когато е в паяка и обyвам чорапки,търсих сандалки но явно е с по малко краче и не е станаха.Свършвам вече,че мъника се разбyди.Чао и лек ден Hug

# 160
  • София
Фрики, радвам се че си по- добре. Има упражнения, които, ако ги правиш редовно ще забравиш за проблема с гръбнака. Не са нещо сложно, отнемат 15-20 мин и определено помагат. Попитай рехабилитатор при вас. Мога и аз да се опитам да ти ги покажа, но е хубаво някой да контролира движенията. Най- хубавото е, че точно тези упражнения са и страхотни за фигурата. Така с един удар два заека  Mr. Green.  Важно е само, че задължително се правят когато е спрял и отшумял болковият синдром!
Диди, послушай инстинкта си. Щом си забелязала, че картофът и ябълката го разхлабват- спри ги. Опитай с оризова каша по- редичка. Мислиш ли, че може да е и от зъбите? Да са се насложили проблемите. Косето ми отказваше всякаква храна. Дори при кърмене плачеше, защото го болеше зъбчето. Доколкото си спомням за чая от шипки казваха, че запича, тъй като е с голямо съдържание на вит. С. Ако има някой с по- прясно инфо да каже. Иначе за пюрето от шипки, Косето реагираше, така че изчакай. Hug

# 161
Здравейте!  Hug
Ние се завърнахме от Девин още в четвъртък, но не можах да смогна да си оправя къщата и да изчета всичко.  ooooh!
Избегнахме жегите там. Навън си беше горещо, но щом влезем вкъщи сякаш има пуснат климатик - температурата си нормална. На Калоян му понесе много добре престоят там. Промени малко режима, , пак заспиваше късничко (между22:30 и 23:30ч), но сутрин спеше непробудно до към 8-8:30, след това хапва, поиграва и пак сън до обяд.  Laughing Като се върнахме в Пловдив вече бяха паднали Т, но първата вечер беше ужасна. Вкъщи беше като в парник и нямаше разхлаждане. Сега вече е нормално.
Калоян продължават да го мъчат зъбките. В сряда вдигна и Т - 37,5. Водих го на лекар, но докторката каза, че нищо му няма, здравичък е и най-вероятно Т е от жегите или от зъбките или от двете заедно. Напоследък ака по-често и по-кашаво. Предполагам, че е заради зъбите.  newsm78 Искам вече да излизааааат  smile3511 От време на време се налага да давам и панадол, друго не помага вечер. Заспива, събужда се след 10 мин с рев, пак го успокоявам и пак 10 мин. сън. Караме така по час-два, накрая се предавам и давам панадол. Долният венец е подут и бял, а отгоре е побелял венеца на кучешките зъбки.  newsm78
Дидита, дано се оправите бързо.  Praynig За шипката и ориза знам, че запичат, а ябълката действа регулиращо.
Мачо, честит рожден ден на патерици! Да си обичана и щастлива!   bouquet
Мишка, аз оставям Калоян бос вкъщи. За навън съм му взела буйките на К&К за прохождане.
Харт, честито кръщене на малкия мъж Венци! Да расте здравичък и Господ да го пази!
За предаването - Благодаря ви за милите думи! Голям срам падна, особено след като се и видяхме по тв-то. Стискахме палци по-малко хора да са го гледали. Излизаме обаче вчера вечерта на разходка и седнахме да пием по едно кафе в квартала. И ооо... ужас - гледали са ни наши познати.  Mr. Green
Още щях да пиша, ама...  newsm78

# 162
За шипките- Мишо се разхлабваше, когато му давах сокчето на хип ябълки и  шипки

# 163
 мачо , честит рожден ден(на патирица) ! още безброй щастливи и спeциални дни !
честит имен ден и на любимият на ася 75 !
 мира , много ви харесах ! не личеше никакво притеснение - явно камерата ви обича ! Калоянчо мн. прилича на татко си .
слийпи , заради вас си легнах половин час след като приключи нощтното кърмене .  уцелих ви съвсем случайно . хареса ми ,че не се мусехте един на друг при грешни отговори . межу другото , много ти е симпатичен мъжът Wink !
 да се извиня за неучтивостта вчера . нито съм качвала снимки , нито съм писала . като направих забележка на мъжа ,че не се представя , той ми отвърна :
"първо на първо " оска" е събирателен образ....." - разсмя  ме и върви му се карай после !
евелина , много се радвам ,че отново си в очакване на сладко бебче ! лека и безпроблемна бременност ! честито за изпита!
диди , мнения много , бъди непредубедена и слушай инстинкта си ! и аз си поплаквам понякога , ами човешко е и разтоварва . а за кърменето , напълно споделям мнението на кръц . и аз с риск да ме разкостите , ще кажа , че като сметнеш колко дечица от нашата отчетна са с алергия или АД  , то излиза ,че само аз съм  от тези ,които дават АМ (при това едва 90 - 150 мл. на ден ) а останалите са на изключително кърмене. кърмила си доста време , ако има още - добре , ако няма - хич не се коси !

в проходилката или бос или по чорапки , по земята лази по боди , почти изцяло извън килима .
в жегите го приспивах абсолютно гол и чак като заспи му слагах памперс , а после в леглото или изобщо без завивка или с тензухена пелена . пиша го смело , защото разбрах ,че и хера така прави , та има кой да ме подкрепи , ако речете , че съм пълно ку-ку  Joy.
от вчера е с боди и памучна пелена . не изглежда да е настинал.

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 19:23 от oska

# 164
  • София
Добър вечер!

Дребчо спи и аз използвам да ви почета и понапиша нещичко.

За пюрето от шипка и ориз - така разхлаби Венци, че два памперса едвам побраха количеството. Не мисля, че затяга, въпреки че повечето казвате така. Явно при всяко бебе е различно.
За буйките - аз все пак купих днес едни на К&К - мисля да му ги обувам за навън, като иска да стъпва.
Моето бебе също е станало много неспокойно нощно време - реве силно и продължително и нищо не помага. Може би в скоро време пак ще имаме зъбче. Дано да е по-скоро, че се измъчи милото. И така като ме събуди по 3-4 пъти през нощта аз после много трудно заспивам. А беше време, когато спеше по цяла нощ Confused.
През деня също мрънка - напоследък не иска да се разхожда продължително време с количката, иска да сме си вкъщи и той да си пълзи по земята и да си тренира изправянето.

didita4u, като те чета и ми става мъчно. Послушай майчиния си инстинкт какво ти казва и това направи.  Peace

Лека нощ от нас!

Общи условия

Активация на акаунт