Честит рожден ден на Мачо! Да си жива, здрава и много ценена и обичана!
Честито и на всички именници - аз много харесвам името Петър, защото моят брат се казва така!

Sleepy, много ми харесахте. Бяхте много сладки.
Дидита, аз за съжаление съвет не мога да дам какво да правиш, но ти пожелавам скоро нещата да се нормализират. Бъди силна и така ще предадеш позитивна енергия и на малчо. А кърменето може би е по-добре да го запазиш, защото с тези летни вируси и стомашни разстройства кърмата е най-доброто.
Ние с Венци сме добре - той от 3 дни се изправя сам и сега по цял ден тренира изправяне. В проходилката все още не му е комфортно да стои.
В тази връзка искам да попитам вие като слагате бебетата в проходилка с какво ги обувате? Въобще въпросът с обувките ми е малко неясен.
Пожелавам на всички приятна вечер - ние отиваме да празнуваме имен ден.

.
!
Диди,знам че картофа,ориза и шипката затягат,поне при каката така действаха.Но аз лично съм за кърменето,защото за мен то е най-силното оръжие с/y вирyсите.За въпроса с обyването-аз когато е в паяка и обyвам чорапки,търсих сандалки но явно е с по малко краче и не е станаха.Свършвам вече,че мъника се разбyди.Чао и лек ден 
Искам вече да излизааааат
От време на време се налага да давам и панадол, друго не помага вечер. Заспива, събужда се след 10 мин с рев, пак го успокоявам и пак 10 мин. сън. Караме така по час-два, накрая се предавам и давам панадол. Долният венец е подут и бял, а отгоре е побелял венеца на кучешките зъбки.
!
.