Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 820
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета bowuu
Отдавна не съм писала,нито съм Ви чела Embarassed ама на последно време хич не мога да се организирам,голям мързел ме е хванал,нищо не ми се прави и нямам настроение за нищо Tired
Вчера бяхме на лекар,малката е станала 8.500 кг. и 74 см. Най накрая и ние си имаме зъбче tooth  Party
Отивам да Ви почета малко и после да лягам
ЧАООО за сега  love001

# 166
Здравейте!Ето ни и нас.Тук сме,но все едно и също всеки ден и не знам с какво да се похваля(оплача).
Вчера имахме малко екшън.Казах си ,че съм най небрежната майка на света..поне за вчера.Първо Кари сутринта я изпуснах за миг от поглед и тя падна от гърнето и рев....После вечерта навън ме гледа в чашката и реших да и топна устните в чашата ми с бира да я опита и тя засмука една глътка и се задави...А вечерта се удари с една играчка и пак рев...Ох ако знаете колко ми беше гадно ,даже не можах да спя спокойно и ..ще гледам да няма такива моменти по натам..................................
А днес ходихме на голяма и релаксираща разходка и м/у другото минахме през площад Славейков да видим една моя приятелка ,която продава книги там...и по едно време я сложихме в/у книгите да се занимава и падна голяма игра.Даже хората се спираха и и се любуваха а тя "продаваше".Даже една двойка се спря и мъжът попита дали може да я снима и извади професионален апарат и аз разреших разбирасе.После се базикахме с мойта приятелка,че ако я видя на корицата на някое списание ще се кефя много.А ето и една от снимките,които направих пък аз:

# 167
mama toni, малката е голяма сладурана и определено става за корица на някое списание дори и твоята снимка Peace.

# 168
  • Стара Загора
Здравейте и от нас bowuu
Наистина не съм се включвала отдавна но ви четях всеки ден. В жегите излизам много рано...още като стане Слави към 8 часа, ядем и бегом навън...по обед се прибирах в майка ми и след 18-19 часа пак излизахме на по една разходка вече с татито ни. Голяма жега беше тука, голяма работа....Единия ден оставих Слави в майка ми /там е доста хладно/ и отидох на педикюр...божке като излезнах направо вятъра ме опари по кожата...ад беше. Слави не искаше да заспива...принудих се два, три дена да пускам климатика в хола и да отварям вратите за да охлади леко в спалнята а Слави спеше почти по организъм. Оси не си сама...има и друга луда мама като теб Mr. Green
Много се радвам, че се запознах със Осито и сега я чакам да дойде за повече време в наше село та да омиткаме заедно улиците Mr. Green
Слави е със лека хрема...мисля, че това е от зъбите и леко е разхлабен...тези зъби са ужасТ. Искам всичките като стана утре да са избили наведнъж и да не ми тормозят чеде Twisted Evil
В четвъртък сержи беше наряд и Слави разбира се ме прави на маймуна три часа преди да заспи. Сутринта се събуди в 5,30 и беше седнал сам в кошарата с отворени очи и си джумоли нещо при което аз реших, че вече ще ставаме. Отидох да си измия зъбите и да си направя кафе и като се върнах да го взема за да яде той заспал Twisted Evil Абе прави ме на сто процентова маймуна Crossing Arms
За яденето на пюрета - Оска ме пита "Какво ядете"...казвам "Мляко"...и тя " А друго"...казвам "Пак мляко" Mr. Green В тези жеги отказваше всичко освен млякото....пиеше по 1л. - 1,200 мляко и това е. Но го засища и си спи през цялата нощ без да яде...изключвам няколокото пъти прореваване от зъбите и моето ставане.
Ще ходим на море 1.09 - 7.09 на Русалка....ткака, че Варненки да очакват пак включване от мен Mr. Green
Мерилките на Славун - на навършени 9м. беше 9 350кг и 73см.
didita4u  Hug милата много ти се насъбра.
За проходилката - в къщи е по боси крака...не стигат жегите ами сега и обувки да му надяна. Навън имаме сандали.
Днес ще ходим на плаж...да попече малко кака ви Хера трътката Mr. Green

# 169
  • София
mama toni - стархотна снимка! Особено как се бори да измъкне икономиката, а до нея стратегическо управление!!! Joy  Има и такива дни, дето всичко пада едно след друго!  Whistling

За проходилката - ние не ползваме засега и май ще й спестя това упражнение. Етърва ми не е доволна от ефекта върху малката и ме посъветва да не я слагам. Но ще видим, не съм твърдо решила.

gudza - честито зъбче!!!

sleepy - защо ужас! Та това е шоу и е за забавление. Днес ще ви пусна да ви гледам по нетерата, че не успях. И Калина се буди през 10 м. при следобедния сън, а зъб не излиза и не излиза.

До скоро и хубави неделни разходки.

# 170
Мишка, кажи че снимките където Яни е омазан с кафяво са шоколад, а не аки, че ако е аки значи е рециклирал Mr. Green
mama_toni, икономист ще става Кари
Хера, до тогаз ша е минало преселението на народите и може спокойно да си цокнем биричка (аз джин с тоник, бира не употреблявам) на плажа

Моето диване залока вода.. туй единствения положителен резултат от жегите.. На храната не се сърди ..
Вчера го оставих в кошарата, той отдавна може да се изправя и да пристъпва в нея държейки се за перилата.. до кошарата съвсем непредвидливо е сложена масата с лаптопа, а до лаптопа чашата с кафе на работната му майка.. Както хленцаше изведнъж млъкна , аз в кухнята и си шетам спокойна,.. леле като се върнах -човека сбарал чашата, прибрал я в леглото , сътветно с кафето залял леглото  smile3511. То туй пак добрата версия, шото можеше да залее лаптопа  Sick

# 171
  • Откъм Варната
Излюпих се и аз, малко късно слънцето вече изгря, но аз да си ви поздравя
Uriah Heep - July Morning

Вчера ходихме до Мидената ферма край Каварна, после пихме кафе към 17 часа в Каварна, усетих духа на концерта, почуствах се като преди 3 години когато ходих за последно на таквоз събитие,  така благородно си завиждам на Евелинка, ама съм една голяма бяла птица, че не си записах телефона и да и звънна, може би е била някъде из града да се видим Banghead , после като се прибирахме имаше колона от коли от Варна до Каварна, и мАтори, мАтори, мАтори, ех...направо ми идеше да обърнем колата и да се върнем на концерта, ама татито беше на работа и аз  newsm45 , надявам се догодина да додат и други яки групи и тогаз вече ще можем да отидем

Хера ади тоз път ще има време за повече beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 като се видим  Mr. Green

Пожелавам лек ден на всички, не съм ви чела подробно, който има проблеми някакви бързо бързо да се оправя

Hug Hug Hug

# 172
Здравейте и от нас с малкия мишок Hug
КалиМа ох толкова хубаво ми стана с това парче че чак и мен ме е яд че няма да мога да ида на концерта #Cussing out.Мерси за поздрава.  bouquet Hug
МамаТони много е сладка малката госпожица явно ще я правите учена.. Mr. GreenНе се притеснявай винаги има и такива моменто в които си мислим че сме лоши мами но в действителност изобщо не е така.Няма лоша мама нали се разбрахме.. Peace
Гудза честито ви зъбче на вас.Айде малката госпожица не проходи ли ?Mr. Green
Ние днес ще взимаме бънджи на малкия да видим ще му допадне ли.Ако ли не ще имаме още един боклук в къщи. ooooh!
Вчера обикаляхме пак да си търсим гранитогрес и паркет.Малкия се държа геройски.Цял ден милия не дремна. ShockedСкапахме го това дете от обикаляне.Другата седмица пак ще ходим до Смолян за малко че сестра ми се омъжва.Горкото няма мира от тия луди родители.
Айде че трябва да почистя и къщата.
Приятен ден от мен.  bouquet

# 173
  • София
Здравейте и от нас  Hug

Мира, и аз гледах предаването и бяхте много сладки с мъжа ти. А това за компютъра беше много забавно.  Mr. Green
Слийпи, сега гледах и вас в Нетерата. Другия път победители!  Peace 
КалиМа, благодаря за хубавата песен. Това е една от любимите ми.  Grinning
Мама Тони, голяма сладуранка е станала Кари.  Heart Eyes
Честито на всички, които са имали повод да празнуват!   bouquet

Мами, не съм чела от няколко дни и отивам да наваксам. После пак ще пиша.  Peace

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 17:15 от Flores

# 174
Moq hubavec ne se trae ve4e.

ZA6TO NQMAM KREDORRRR smile3514 smile3514 smile3514

# 175
Kali, мерси за поздрава..Ех луди години, млади години ..Аз за концерти в Каварна изобщо илюзии не си правя, няма  на кого да оставяме детето. А миналата година с туй шкембе как исках да ида на WhiteSnake, но скъпия ме отряза отдалече
 А аз се чудя диването що ме изръчка в 4 тази сутрин, то July Morning smile3511

# 176
Здравейте!  Hug
Днес се скапахме от "разходки". Сутринта ходихме да свършим малко работа с колата, следобед като излезнахме в 16:30 и се прибрахме в 21:30ч - само сменяхме кафетата.  Mr. Green
Калоян напоследък нон-стоп мрънка. Като сме навън не се свърта в количката. Иска непрекъснато да ходи. И както си ходи, вижда някое буклуче или листенце на земята и сяда, а аз го оставям вече да си сяда където иска и да се плеска колкото си иска. Мислех дори да го оставя бос да щъка, но ме достраша да не си набоде или среже някъде крачетата. На сутришното кафе имаше до нас кът, където забавляват деца, пълно с играчки. Там падна голяма игра и си ходеше босичък. После ще кача малко снимки.
И Калоян пропи вода в жегите. Храни се добре, но за сметка на това започна да не иска АМ. Аз все още давам два пъти дневно - сутрин и вечер, но диването изпива по макс. 100-130 мл и не ще повече. При това ги изпива с голям зор, суче 20-30 мл и започва да се надига, става, скача... ужас!!! А на мен ми се иска да пие АМ 2 пъти дневно поне до годинка, но все пак той е шефът.  Crazy
Коте, браво на Мишо!  Joy Joy Joy Заиграва се детето.

Ето снимките: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=156

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 23:28 от sleepy

# 177
  • София
Оф, мами, най-после се докопах до форума да ви пиша.

Hug на всички, много ми липсвахте!
Моята небитница продължава...тате го изписаха преди седмица от втората болница, но май пак не е доизлекуван-вдига едни температури...В този ред на мисли препоръчайте ми, ако знаете белодробен специалист. Не стига това, ами седмица след като спрях да кърмя Боби я хвана онзи гаден летен вирус...сега сме на антибиотик, сиропи и капки за нос...класика в жанра! Тя упорито се бори на всяко даване и меко казано ни чува целия квартал. Утре ще ни види чичо Доктор до къде сме се излекували...С майка ми се сменяме на дежурствата - един при децата на село, един при татко тук...купона тече на високи обороти. Аз обаче макар да ми излиза през носа, грамче не съм свалила...Съдба...Ама такава ми е породата и свалянето на кг хич не е лесно  Sick
 По прехвърленото из форума разбрах, че Евелинка пак ще става мама. Дано всичко се нареди възможно най-добре! Леко бременеене и една кукла-сестричка на Благун ти пожелавам!
 За Каварна...един крив макарон си имам и от там я гледам....то в София не успях да отида, та чак до Каварна  Rolling Eyes. Ама дано Цонко продължава с концертите, та да наваксам!
 Много имах да ви пиша, ама я да публикувам, че да не изчезне.
           bouquet  bouquet  bouquet

# 178
Мишка, кажи че снимките където Яни е омазан с кафяво са шоколад, а не аки, че ако е аки значи е рециклирал Mr. Green
KOTE, шоколад е, че дори е само един малък шоколадов бонбон, а толкова беше омазал #Crazy.

# 179
  • Стара Загора
Добро утро и от нас.
Вчера омиткахме плажовете на Стара Загора, че и до Аквапарка в Овощник стигнахме Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144169&photo=22

Общи условия

Активация на акаунт