Ели - и според мен е мъничко детенцето за ясла. Детските заведения са си все пак сериозно отделяне от мама и е раничко на тази възраст според мен. Много нови лица, нови навици, ново отношение - много нови неща наведнъж и то без мама или други познати лица да са там. Да не говорим за вирусите там!!!
А за кошарата, добре, че всичко се е разминало. Май трябва да ги сваляме вече!!!Lovi - чудесни новини!!! Да хапваш най-вкусното сиренце!!!
_миринда_ - аз пък щях да направя пожар.
Тостера се самозапалил докато се печали филийките ми сутринта, а аз бях в хола. Добре,че се сетих да сложа водата на Калина и влизам - о, ужас!!! Кухнята в тъмен дим, а тостера гори с пламъци! Духнах като последния балък и той се разгоря естествено. Хванах го и под мивката. Още две, три минути и можеше да пламне нещо. Направо бях в шок, даже не усетих страх. Стоях две минути и гледах празно. Едва сега го осъзнавам. Благодаря на Бог, че отидох навреме.
assia7 - пасирам попарата, но вече не се старая да е много фино.
Tetka_74 - хубаво е, че въвеждат световни правила по безопасността на децата!!!
Но кога ли ще приложат този принцип относно доходите на хората и възможността да отговорят достойно на новите стандарти???

gudza - да мине всичко ! А за енергията - все повече ще имат и ще сме

Хубав ден!!!
. Аз съм много щастлива и сутринта си направихме с Дани сиренки. Падна голяма игра. Той установи, че тестото е като пластелина и започна да прави фигурки. После си ги ядохме дружно и Дани каза, че това са най вкусните сиренки. Расте 5 зъбче на Косето и е голям мрън.
. Мисля, че имаше условие детето да може да седи на гърне

Ние сме добре,изправяме си се съвсем лесно вече в леглото,което отдавна е на най-ниското ниво и даже си поседява доста време правичка.Имаме си цели 6 зъбчета,които слава богу не разбрахме как поникнаха.Много е станала палава и почти неудържима,иначе ми е много добричка 
,че много малоумници има по улиците.

............................
малеееее ама много сложно бе