Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 792
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Момичета благодаря за отговорите и подкрепата за килцата!!!

Ели - и според мен е мъничко детенцето за ясла. Детските заведения са си все пак сериозно отделяне от мама и е раничко на тази възраст според мен. Много нови лица, нови навици, ново отношение - много нови неща наведнъж и то без мама или други познати лица да са там. Да не говорим за вирусите там!!!  Whistling А за кошарата, добре, че всичко се е разминало. Май трябва да ги сваляме вече!!!

Lovi - чудесни новини!!! Да хапваш най-вкусното сиренце!!!

_миринда_ - аз пък щях да  направя пожар.

Тостера се самозапалил докато се печали филийките ми сутринта, а аз бях в хола. Добре,че се сетих да сложа водата на Калина и влизам - о, ужас!!! Кухнята в тъмен дим, а тостера гори с пламъци! Духнах като последния балък и той се разгоря естествено. Хванах го и под мивката. Още две, три минути и можеше да пламне нещо. Направо бях в шок, даже не усетих страх. Стоях две минути и гледах празно. Едва сега го осъзнавам. Благодаря на Бог, че отидох навреме.
assia7 - пасирам попарата, но вече не се старая да е много фино.

Tetka_74 - хубаво е, че въвеждат световни правила по безопасността на децата!!!
Но кога ли ще приложат този принцип относно доходите на хората и възможността да отговорят достойно на новите стандарти??? newsm78

gudza - да мине всичко ! А за енергията - все повече ще имат и ще сме  Shocked  Rolling Eyes  #Crazy

Хубав ден!!!

# 241
  • София
Момичета, благодаря   bouquet. Аз съм много щастлива и сутринта си направихме с Дани сиренки. Падна голяма игра. Той установи, че тестото е като пластелина и започна да прави фигурки. После си ги ядохме дружно и Дани каза, че това са най вкусните сиренки. Расте 5 зъбче на Косето и е голям мрън.
Ели, сама си прецени. За рано- рано е, но ти си знаеш причините. Сложи всичко на везната и каквото натежи  Hug. Мисля, че имаше условие детето да може да седи на гърне  newsm78. Попитай.
Теди, Дани ми е 152 см. и е вън от класацията. ЛЛ го мери три пъти, защото и се стори много висок но така се оказа. Но една позната е 148 и я майтапят, че трябва да се вози в столче за кола, а тя е 29 годишна. Луда работа.
Чао, че плаче паяка .

# 242
Та да се оплача-вчера и Сашко падна от спалнята .Остових го на спалнята омаломощен след баня и отидох да изпразня ваничката врата до врата са.Чу се туп тишина и рев, няма му нищо порева леко около минутка .Размина ни се само с уплахата ,но ме е яд на простотията ми.Никога не оправям аз след баня ,а баща му щеше да се върне след 20мин. Close
Бяхме за два дни на Слънчев ден без Сашко прекарахме си страхотно .Довечера ще кача снимки.
Сашко има нови трикове-прави като магаренце и муси муси.Слагаме го на гърнето -почти винаги ака там.
На консултации не сме ходили поне от 2 месеца ,ама другата седмица ще взема да ида.
За яслите -раничко е ,но ако обстоятелствата го налагат няма как.

# 243
Охх да питам за гърнето, като изключим това че Мишо ака рано-рано сутрин към 5-5:30..другите пъти докато каже "ъъъ"  и е надрискал памперса..
Вие как ги свикнахте, приемам идеи всякакви. Пробвах да го държа на гърнето, но не стои маймунката му малка

А Мишо се научи да имитира кашляне, оня ден беше на гости заедно с баба си, домакините са се сбъркали да му се смеят. Цъка с език и пак като Сашко на Илиана прави като магаренце.

# 244
Привет и от нас Simple SmileНие сме добре,изправяме си се съвсем лесно вече в леглото,което отдавна е на най-ниското ниво и даже си поседява доста време правичка.Имаме си цели 6 зъбчета,които слава богу не разбрахме как поникнаха.Много е станала палава и почти неудържима,иначе ми е много добричка Heart Eyes
Kръцчестита нова количка да си я караш с кеф и безаварийно newsm01,че много малоумници има по улиците.
за яслите-аз смятам чак догодина да я давам,сега ми се вижда твърде рано,но Ели сама може да прецени,ако се налага няма как.
за мазането-аз я мажа всяка вечер или със Мустела или с Нивея,случва се понякога да е много кисела и тогава пропускаме
за главата-нашта е 46см
Аиде че се налага да ставам,целувки на всички бебоци  love001

# 245
Tetka 74,това за столчетата беше крайно време да го направят.Дори и да са вързани с колан децата няма никакъв смисъл,дори напротив.Колана става опасен ако детето не е регулирано на височина,тоест със столчето.По принцип хората не трябва да използват столчетата от страх да не ги глобят,а защото е доказано ,че така можем да им спасим живота. Mr. GreenАз и кучето водя обезопасено с колан,а пък когато стане въпрос за сигурността на детето ми представи си Mr. Green

# 246
Момичета пратих една снимка за някакъв конкурс,ще съм ви благодарна да гласувате Wink
http://www.4coolpics.com/photo-konkurs//83.html

като щракнете на снимката,малко по на долу в ляво пише (гласувай)

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 19:15 от gudza

# 247
Как се гласува???

# 248
Момичета пратих една снимка за някакъв конкурс,ще съм ви благодарна да гласувате Wink
http://www.4coolpics.com/photo-konkurs//83.html
И аз не виждам как се гласува.
KOTE за гърнето -просто го слагам по времето, когато знам ,че ака и от време на време за изпишване.

# 249
като щракнете на снимката,малко по на долу в ляво пише (гласувай) Wink

# 250
A как се качват снимки ако не е тайна. Party............................
AAAAAAAAAAA чатнах как става

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 19:29 от BOMBOLINA

# 251
  • София

gudza, като отворя снимката и никъде не пише Гласувай. Сигурно трябва да се регистрирам за да гласувам  newsm78

# 252

gudza, като отворя снимката и никъде не пише Гласувай. Сигурно трябва да се регистрирам за да гласувам  newsm78
  33uu

# 253
  • София
gudza  - Разгадах го!

Първо трябва да се регистрираме, да влезем и тогава отляво на гласували с черни букви пише ГЛАСУВАЙ. Но ми иска 5 качени снимки в сайта, та утре ще кача, че сега Кали е неспокойна нещо и ще гласувам!!!

А малката е сладур голям!

Лека вечер на всички.

# 254
gudza  - Разгадах го!

Първо трябва да се регистрираме, да влезем и тогава отляво на гласували с черни букви пише ГЛАСУВАЙ. Но ми иска 5 качени снимки в сайта, та утре ще кача, че сега Кали е неспокойна нещо и ще гласувам!!!

А малката е сладур голям!

Лека вечер на всички.
  ooooh!малеееее ама много сложно бе newsm78

Общи условия

Активация на акаунт