Лови браво на вас за преборената алергия и честито за големия мъж Дани.Да ти е жив и здрав момъка.

Мила мила знам как се чувстваш с тия размери но горе главата важното е наистина че са жизнени малкияте съкровища.Най много да ги сватосаме нашите финни гаджета...
Кръци айде дано да излизат по-скоро тия зъбчета че се измъчи милото Цеци.
Честито и за колата безаварийно каране и късмет. 
Ели какво да ти кажа за яслата и аз смятам че май им е малко раничко на малките 10-11 месеца.Та те милите още не са свикнали толкова добре със света наоколо та камо ли да го зарежеш сред чужди хора...
.Така че изобщо не ми е ясно понеже и аз си мисля като навършим 1,5год. да го записвам.Но все пак ти сама знаеш какво ти е положението. 
За гърнето и аз не го слагам много често но като го сложа и се започва едно мрънкане и в последсвие рев.
.Вашите какви са?Ние утре заминаваме за Смолян за уикенда понеже нали сестра ми се омъжва.Да видим пак как ще ни се отрази и това пътуване.
Айде лека ви нощ от мен и спокойни сънища.
Кърмата вече е ок. 

Пак пробвах да гласувам, но не ми разреши - иска си 5 качени снимки. Сигурно защото влизах вчера и съм си изгърмяла свободните влизания!!!
Иначе си харесах много снимката ви за зъбчетата!!!
А и вие сте симпатяги за сродяване. Мъжете ще си седят пред компите - с верните си "приятели"!!!
Защо така? Дано скоро се оправиш и си гледкаш без проблем малкия бъдещ батко. Кога ти е терминът? Целувам те!