Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 793
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета и от мен Hug
Лови браво на вас за преборената алергия и честито за големия мъж Дани.Да ти е жив и здрав момъка. Hug
Мила мила знам как се чувстваш с тия размери но горе главата важното е наистина че са жизнени малкияте съкровища.Най много да ги сватосаме нашите финни гаджета... Mr. Green
Кръци айде дано да излизат по-скоро тия зъбчета че се измъчи  милото Цеци. Praynig PeaceЧестито и за колата безаварийно каране и късмет.  bouquet
Ели какво да ти кажа за яслата и аз смятам че май им е малко раничко на малките 10-11 месеца.Та те милите още не са свикнали толкова добре със света наоколо та камо ли да го зарежеш сред чужди хора... ShockedНа мен ми казаха че за ясла малките трябвало да могат да ходят, да не са с памперси и да могат сами да се хранят #Crazy.Така че изобщо не ми е ясно понеже и аз си мисля като навършим 1,5год. да го записвам.Но все пак ти сама знаеш какво ти е положението. Wink
За гърнето и аз не го слагам много често но като го сложа и се започва едно мрънкане и в последсвие рев. ShockedЗащо е това незнам.Нещо не му е удобно мисля.А иначе гърнето е под форма но се чудя дали да не му купя нещо по-интересно. newsm78.Вашите какви са?
Ние утре заминаваме за Смолян за уикенда понеже нали сестра ми се омъжва.Да видим пак как ще ни се отрази и това пътуване.
Айде лека ви нощ от мен и спокойни сънища. Hug

# 256
  • София
Благодаря ви момичета  Heart Eyes Кърмата вече е ок.  Laughing , да чукна на дърво. Не вярвах, че така бързо ще придойде, след 20 дни суша (е, почти, като изключим измъченото цедене). Ама се кърмим поне по 5 пъти дневно де. Освен това продължаваме с ориз, моркови, картофи, ябълки. Малко по малко ще давам и други храни, че и месото трябва да включваме. Макар че хемоглобинът му е 114 и не е много страшно за сега.

Лови, искрено се радвам за вас!!! Ти издържа геройски на всичките лишения и притеснения! Браво!
 newsm74
Евелинка дано скоро да отминат неразположенията, та да можеш спокойно да си гледаш Благчето.
Мила, мисля, че за 8ми месец + движение в жеги 100 гр. са си ок...
Ели аз не знам дали бих. Може би да. Все някой ден ще трябва да ги оставим на друг да ги гледа, а и те ще трябва да се оправят сами. Сигурно щеше и на мен да ми е трудно да го изживея обаче. Иначе по принцип май след 9ти месец може да го вземат.

Митко тъкмо се беше научил да пишка и да ака когато го хвана, но сега покрай разстройството не го хващах 2 седмици, за да не му стимулирам перисталтиката и да не дриска, и малко се е поотучил, но ще трябва пак да свикне (дано)

# 257

нашето мило момченце Михаил родено на 10.10.2006г. ни се разсърди, че само четем из форума и нищо не пишем за него ... - и ето заповядайте вижте го!!!!!

сега вече е доволен Grinning Laughing Grinning

ето го на масата

след джакузито

за завършек на нашата първа фотосесия-запознаство тук във форума, ще Ви покажем и малките зъбки/само две се виждат, ама са седем и чакаме осмото/

за сега чао и до скоро  55 55

# 258
  • София
gudza - нищо не успях да направя. Започнах да качвам снимки, качих 3 и след това не ми позволи за повече. Трябвало да пращам някакъв sms, а аз в момента съм без телефон, че го изпуснах на теракота. Cry Пак пробвах да гласувам, но не ми разреши - иска си 5 качени снимки. Сигурно защото влизах вчера и съм си изгърмяла свободните влизания!!! Whistling Иначе си харесах много снимката ви за зъбчетата!!! Laughing Много сложно са го измислили и явно искат да печелят от sms - и.

s_kala - сладури сте!!!

didita4u - чудесни новини!!! Радвам се много за теб!!! Да хапвате все по сладко и все повече!

За тръгването на работа-  и аз между другото обмислям да започна от зимата, може на 4 часа, но да видим дали майка ми ще се съгласи да я гледа. Мислех до 2 години да я гледам, но с тези два кредита, дето ги имаме, май става много трудно. Още не съм го решила твърдо, но натам върви!

mira sm - Малкият е голям сладур, така, че считай "работата" за уредена!!! Joy А и вие сте симпатяги за сродяване. Мъжете ще си седят пред компите - с верните си "приятели"!!! Laughing

Хубави разходки!!!

# 259
Здравейте, момичета!!!
След направо неприлично дълг оотсъствие ние отново сме на линия! Grinning Преместихме си квартирата, после пък дълго не идваха да ни свържат интернета и така си мина почти месец, откакто не съм се вясвала. Много ми липсвахте, да знаете. Не съм прочела всичко, но пък разгледах снимките - всички бебоци много са порастнла ии иса страхотни!
Много се радвам, че Евелина е бременна! Само че доколкото разбирам не се чувстваш добре  Sad Защо така? Дано скоро се оправиш и си гледкаш без проблем малкия бъдещ батко. Кога ти е терминът? Целувам те!
Дидитачу, много хубава новина, че перборвате проблемите! Самотака!
Кръци, честито возило!
А сега малко инфо и за нас! Марти вече е 9,350 и 76см. Все още го кърмя и през нощте все така се буди на два часа да яде. Все още не пълзи, но не се притеснявам, просто е такъв явно, по-спокоен. Вчира му бихме първия пентаским - ние отложихме малко тази ваксина. Няма температура засега и дано не качва. Изобщо не плака. Много е усмихнат и весел и си прекарваме дните в разходки и игри.
Сега обаче иска да яде и трябва да ставам, а така не искаммммм!
Целувки на всички бебоци и приятен ден!

# 260
здравейте Hug
ние се завърнахме от гости при свекито в плевен, мина добре с малки изключения Wink
Евелинче браво за изпита Peace
Дидитачу радвам се, че всичко е наред и кърмата също ти се е възстановила Hug
Кръци честита кола и бързо излизане на зъбките Hug
Лови супер, че сте преборили алергията Peace
За нивото на кошарата сме на долното, иначе леглото ни е люлка и малко е зор със заспиването в кошарата като ходим някъде Confused
Не я мажа с нищо защото в тези жеги много се поти.
За яслата, още не съм я записала, кой знае кога ще ми я приемат...
Иначе ние сме добре, малко сме претенции за храната, аз готвя няколко различни манджи и пъхам във фризера после редувам, ама не знам дали не им се променя вкуса и да стават гадни. Като ги вкусвам ужким се ядат ама знам ли ... newsm78
Кърмим се сутрин, след следобедния сън и вечер, но понякога вечер хапем и пропускаме Mr. Green
Ох страшно ми се спи, хайде за сега много целувки на всички

# 261
Ей, момичета къде се изгубихте?Всички ли почиват, на море ли отидохте?

# 262
Здравейте момичета и от мен !!! И аз като Ма4о  не съм ви чела вече месец!!!Но сега се опитвам да ви изчета - доста имам да наваксвам!!!Бяхме на гости две седмици при майка ми и две седмици при свекито.Друго е като има кой да ти помага Hug По  цял ден на разходка в парка,на срещи с приятели - добре си изкарахме цял месец.Ходихме до Кранево - и потопихме крачетата на Раличка в морето  HugХодихме и до мидената ферма край Kаварна точно в деня на концерта! Така ми се прииска да останем  и...да посрещнем July Morning!!!
Иначе  Ралица от две седмици се обръща/роди се два месеца по рано/,имаме си и две зъбчета!!!Захранването върви много добре - до една седмица ще въведа и месото/пуйка/!!!Но и ние си имаме вече първо падане от спалнята- доста се изплашихме!
Честито на Евелина - леко бременеене!!!Мислех още да пиша но стана късно и нещо ми се спи.засега сме тук,но август, задължително ще отидем до морето... Grinning ЛЕКА НОЩ

# 263
Днес бяхме на консултация.
7 350 и 70 см,атопичен дерматит,прахчета против запичане(днес даже с кръв ака Cry).Това е в общи линий,не са от хубавите новини.
Лови Praynig,можеш ли да ми прочетеш предпоследния постинг преди този,че те бях попитала нещо.
Добре дошли на завърналите се.
s kala,много ти е сладък малкия Михайл,да го нацелуваш.На първа страница от нашата тема има линк към албума на октомврийските ни бебоци,ако искаш слагай ги там.

# 264
Само го вижте моя хубавец каква е проклетия. Twisted Evil Не иска легнал за да гледа като се разхождаме а му се спи Joy

Специални благодарности на Верчиту.Тя го снима.

http://www.zazz.bg/play:c37287af

# 265
Барабанче, пази си гърдите, че моята едната в момента е с дупка.. Направо отворена рана, не ме питайте как 9м бебе суче през  силиконови зърна .. smile3511
Отивам да подреждам багаж, че времето си тече  hahaha

# 266
Здравейте,мамчета HugНе сме се включвали няколко дни,защото при нас нищо ново.A и да си призная малко ме домързява в тия горещини.На попарата мy намерих лесното като я пасирам,иначе я ядяхме по цял час.Но засега така ще я правя,а по нататък пак ще пробвам само с вилицата.Така или иначе повече от един сyхар не яде.A вашите по колко сyхара изяждат.Днес за разнообразие и направих зеленчyкова сyпа и взе че я хареса.Така ще имам по голям избор за обядите.Със седенето вече се справя отлично,сега се опитва даже и да се изправя.Много и е кеф като я държа изправена,aма то не може да е само така,тъй че се примирява няма накъде.Таси,aми и те вече захитряха нашите щyрчета и характер даже проявяват.Friki,aман от това запичане и ние понякога сме така.A какви са тези прахчета против запичане.Добре дошли на завърналите се мами  bouquetЗа почването на работа-засега ще се гледаме,още е малка и не ми се иска дa се отделяме.Чао от нас и целyвки на всички бебчета Two Hearts

# 267
Здравейте Hug
Ние малко тия дни се загубихме мъжо ми е изкарал на крак плевмония и сега е в къщи 7 дена болнични,пие антибиотик и куп др лекарства,а и Елена тия 2 дена имаше температура,абе добре че ние със САШИК сме здрави за сега. newsm03
Сега след полвин час ще ги зиявеждам мойте дечурлига,малко да разхлади че е още горещо.
Да ви се оплача онзи ден САШИК ме направи  #Crazyноща обърна на ден и чак сутринта благоволи към 4,30 да заспи направо на другият ден незнаех накой свят съм.Такива номера и Елена ми е правила детска му работа.
Friki дано бързо да се оравите Praynig
заминавам да видя Елена че пак е дигнала темепература 37.5 не е висока,гърдите са и чисти,ама от 3 дена ту имаме темепература ту нямаме,само малко и зачервено гърлото,омръзнаха ми тези болести,хем не ходи на градина,ама така е с малките деца Simple Smile
Желая на всички прятен дени на всички болни дечица бързо оздравяване newsm03

# 268
assia75,прахчетата се казват EUPEPTINE.Не знам дали по нашите аптеки ги има,но тук доста хора ми казаха,че с тях са борили запека.Когато насабера лични впечатления ще разказвам.

# 269
  • София
Friki, много съжалявам за АД-то мила, но не е толкова страшно както изглежда в началото, а и има оправия - Лови и Косето са живото доказателство. А какви миерки ти препоръчаха срещу АД? Някаква диета или нещо друго? Просто ми е интересно тамошните лекари как го лекуват туй чудо. А запекът наистина е много гадно нещо - цял месец преди разстройството Митко беше със запек, в началото му дадох веднъж прахче Импортал, но после с круши и сливи се оправяше, та чак се подриска. Така че и с разхлабващите по-внимателно.

Ние днес ходихме на Витоша и беше супер, не бях ходила почти година. Обядвахме, после Димитър заспа за 3 часа, а ние се пекохме на една поляна.

Общи условия

Активация на акаунт