Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 798
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от нас  wavey
Алето също не ще биберони, чашки, накрайници ... нищо. Само с лъжичка става даването на вода. Сложна работа.
Не знам как сте вие, но ние в тая жега едва виреем. Винаги съм понасяла жегата много добре, но тази година защо ми е такъв зор, не знам. Дано захлади, че сме като семейство хипопотами, тримата пуфтиме и си мечтаеме за някой хладен гьол  sweating
Вече се разхождаме след 8 вечерта. Остава само и Алекс да пропие бира и картинката ще е пълна  Mr. Green
Целувки на всички бебенца!
Евелинка , честито! Да ти е леко и приятно бременеенето  Hug

# 16
ето ни нас Hug
Браво на Таси за новата тема newsm10
Разколебахме се да ходим на РУДАРЦИ,мъжо ги изведе децата,аз си останах в къщи,нещо нямам настроение и ме заболял корема,чакам включване.
Прятен ден на на всички newsm03

# 17
Забравих  да кажа,че качих малко снимки от вчерашната разходка с Илиана и Ангелина в една местност извън Русе.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111081&photo=36

# 18
tasi    bouquet
Забравих  да кажа,че качих малко снимки от вчерашната разходка с Илиана и Ангелина в една местност извън Русе.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111081&photo=36
На която Сашко само рева   Sad  Продължава все така да се плаши от другите бебета и само да му каже някой ГУ и той надува гайдата.На връщане обаче в колата взе да закача Ния и даже се усмихваше  Grinning
Днес го изтеглих - 10 килца е сериозен мъж.

# 19
  • София
Здравейте и от нас с бебок Венци!
Ние нямахме нет повече от 2 седмици и съм ужасно изостанала със събитията покрай вас!
Иначе сме добре, и нас ужасно ни мори жегата. Венци постоянно се поти, въпреки че вкъщи го държа чисто голичък и много мрънка. Вчера имахме малко премеждие, че го беше полазило нещо, но с Фенистил сега всичко е наред.
Вече тежи 9 200 и е висок 74 см. За съжаление не иска да яде попара и не знам с какво и как ще заместя храненето в 9:30 ч. Утре ще пробвам да му дам кус-кус, да видим.
Новото е, че направихме кръщене на 16 юни във Велинград и беше страхотно.

Това е от нас. Отивам да ви чета, че имам много за наваксване. После вече ще пиша повече! Wink

# 20
  • София
Здравейте и от нас  Hug

Vesseto s, да ти е жив и здрав Ради и много щастие и радост да ви дарява!   bouquet
ВерчИтУ, радвам се, че Йо е вече добре.  Simple Smile
heart, честито християнче! Затъжихме се за вас.  Hug
В тия жеги само в къщи си стоим с Ачко. Едва дишам, нямаме климатик  Sad Излизаме сутрин към 9ч. и се прибираме на обяд. Добре, че в парка има много дървета и хубава сянка и там ни е добре. От жегите му намаля и апетита. Обаче започна да си пийва вода, а преди все отказваше. Снощи казаха, че във вторник ще бъде още по-топло  Shocked

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 16:09 от Flores

# 21
Vesseto s Честит рожден ден на Ради весело детство и много усмивки!
heart честито християнче!

# 22

Честит рожден ден на Ради  Hug

Харт - пробвай филия и Пламена не ще попара и докторката каза да и намажа филия да и сложа отгоре сирене и да я давам на хапки  Peace каза че и двете и деца не искали попара но така го ядяли  Crazy и Пламена така я яде  ooooh! Честито ти християнче давай снимки  Grinning

Пламена е супер, само дето реве за щяло и не щяло топло и е сигурно, ама с баща и се зомбирахме  Confused

изчезвам че пак мрънкотим  Close

# 23
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на Ради! Да расте здраво, весело, усмихнато и умно дете, за радост на мама и татко!   bouquet
Таси, благодарности за темичката! Hug
Казах на нашите, че им давам Благун за морето. Много ще ми е мъчно за него, но мисля, че е добре за дребчо. Пък и от вчера на мен нещо ми става лошо. Ей сега се прибрах - мислех да мия прозорците в апартамента, ама ми прилоша и се прибрах набързо. Митко ще ми прати жената, която им почиства офиса да ми помогне. В четвъртък ще почнат да монтират кухнята.  Тамън докато змейко е на море ще си подредя всичко и ще го чакаме в новото жилище.
Wel, исках да те питам, като се роди Влади даде ли Ивелина на майка ти? И въобще тя как прие появата на бебочето, имаше ли ревност и т.н. Благун засега нищо не разбира, но ме е страх да не се почувства отхвърлен и да изревнува като се появи малкото.
Отивам да си полегна и после излитам при бабите да си видя змейкото.
Лек ден и  Hug!

# 24
  • София
Привет и от нас!

Позагубихме се, но няколко дни бяхме без нет, после тези жеги, направо се чудя къде да се скрия. Бяхме за малко на гости при майка ми, но то си е пак в София та разхлаждане нямаше.

Таси,благодарности за темичката!  Hug

evelinar - честита бременност и от мен. Всичко да мине леко и безпроблемно. Да бъдеш много щастлива майка!

Vesseto s - да е здрав Ради и да ви носи много радост и усмивки!

heart - честито кръщение на малчугана! Да расте здрав и да ви слуша много!

АИР - всичките тези изпитания да останат зад вас. Има такива доста тежки периоди сякаш едно след друго само трудности, но минават и човек излиза от това дори по силен и с повече опит.

Ние сме добре, Кали сравнително добре понася жегите, направо даже ме учуди. Вече пие вода - около 200 мл. на ден, не е много, но преди пиеше по 5, така че явно горещината си каза тежката дума. Аз обаче едвам издържам на този мор - дано по скоро има промяна!!! През зимата бях повече навън и това стоене в къщи ми тежи.

Ето малко снимки от нас!

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05560.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05511.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05494.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05530.jpg

До скоро!

# 25
  • София
Здравейте момичета

За съжаление нямам с какво да се похваля - вече и аз имам чувството, че живея в сериал на ужасите. След зверския запек на Димитър сега е със още по-зверско разстройство, със слуз. Аз разбира се не съм нарушавала нито за миг диетата заради АБКМ. Разстройството май започна още в София, но се прояви с пълна сила в Кърджали. Спрях да го кърмя по съвет на доцентката за 2 дни, уж попремина, но като го закърмих ( с по малко кърма в кашата) пак се подриска до ушите. Сега пак не го кърмя, всъщност вече почти цяла седмица. Натъпках го с хидрасек и смекта, но няма резултат. Сега ги спрях. Днес се прибрахме в Сф, като за целта станах и разбудих народа в 3 ч. да тръгваме, защото натам пътувахме в жега и може да съм го прегряла. Сега го храня само с каша (ориз и царевица безмлечна) и морков. Толкова ми е мъчно, непрекъснато рева, направо вече не знам къде се намирам, а детенце се измъчи, по цяла нощ не спи горкичко, т.е. събужда се да дриска. Никой доктор не знае какво да ми каЖЕ. Утре отиваме при доцентката, в нея ми е последната надежда.

Моля ви, сещам се, че тук някои дечица бяха с разстройство, но просто нямах време да прочета, пишете ми как се оправиха.

# 26
Бягай на лекар.Тук и двете деца се оправиха с АБ.Много бързо може да се обезводни.

# 27
 Оп и аз да се разпиша в новата ни сладка темичка,за което  love001и благодарности  на Таси.
Ние днес оставихме Кари на бабите и се разходихме до Горублябе при една приятелка и случайно пък днес там имало събор и....кебапчета,кюфтета cook,бира....малиии  cheers и на теферич много готино ни беше.Като се прибрахме и Кари много ни се радва.
За водата-И ние едвам пиеме и то само с лъжичка,а в тази жега на мен ми иде да..... newsm37
А завивате ли бебоците когато спят.. smile3524 ..? При нас това е невъзможно..само отвита спи,а тук  е и  страшна жега+ това и климатик си нямаме все още...  Блазе на мамите и бебетата които ще ходят на море smile3549  grinning039 на нас май ще ни се размине...тази година.
Бебоците с проблеми да се оправят бързо.Лек ден от нас!

# 28
  • София
Запис.
Весе, честит рожденник.
heart - честито кръщение на малчугана!
Дидита, а някой направи ли изследване на акото?

# 29
  • Откъм Варната
...имам една питанка какви документи да приготвя за да изляза в отпуска по майчинство, някой ако може да ми прати на майла ( в профила ми е ) някакви образци....

питанката ми още виси без отговор, никой ли не знае  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт