Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 881
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте момичета Hug
Благодаря на всички за милите думи.  bouquet Ема е вече по-добре Praynig Все още е като далматинец, ама сякаш малко е поизсветлял обрива, вече няма Т и разстройство. Praynig От Фенистила е една такава сънена, почти само спи, събужда се за малко и пак се отнася, но поне и аз мога да си почина малко. Grinning
Моят мъж също е от работохолиците. Rolling Eyes Работи по 12-14 часа на ден и като се върне хапва и заспива пред телевизора. За разходка с нас и дума не може да става, а за къпането или още го няма или вече спи. Tired Почти не се виждаме, ама май по-добре, че напоследък и двамата сме изнервени и само се караме. Crazy Предполагам, че ще се оправят нещата, все някога... Crazy Mr. Green
Дидита, много гадно. Милото детенце, иска цица, а не може. Cry Дано да се оправя вече и да си продължите нормално с кърменето. Praynig Аман от болести. Close
Веничка, и Ема е от злоядите. Хапва по няколко лъжици и като стисне тая уста, край, не мога нищо повече да й дам. Върти се, реве...  Sad Сега като беше с температурата, изобщо не си отваряше устата, не мога да й дам лекарствата. Успях да й изстискам малко Панадол и така се задави #Crazy Половин час кашля и я разнасх с главата надолу. Sick Поне суче, предимно в заспало състояние, де. Дано да прояде Стела. Praynig

Хайде, стана 16:30. Всички пред телевизорите! Mr. Green

# 91
Ейййй, Мира, много се забавлявах! Simple Smile
Супер бяхте!!!  Mr. Green
Ама и твоя мъж е голяма скица!  hahaha
Хайде, целувки на всички и да оздравяват бързо юнаците и госпожичките!  Hug

# 92
Аз явно съм изтървала доста новини.
Таси, благодаря за темата   bouquet
Евелина, поздравления за куража. Лека и безпроблемна бременност.
Много болнички дечица - ужас! Дано се оправяте по-бързо. Май наистина има доста вируси, а аз днес за пръв път пробвах да давам храна от кухня, но се оказа много солена и се отказвам. Не знам как е по другите места, но в Провадия кухнята работела с истинско прясно мляко и крема аз го ядах. Да ви предупредя, че Борко изкара едно зелено ако - нормално на консистенция, но с особен цвят.  Една педиатърка каза, че можело да е от банан. Та ако и на други се случи да знаете.
Иначе и на нас ни е топло. През деня детето почти не спи, яде малко. Почнах да го приспивам и преди банята и да давам бисквити с пюре, че си е намалил наполовина храната. Вечер се буди често и суче - аз съм му биберона. И мрънка по цял ден.
Още щях да пиша, но положението еи нервно и отиваме за слънчева баня.

Мира, браво за "Горчиво"
Теди,  Hug
Кали, декларацията ми беше свободен текст - детето не е в детско заведение и друг не ползва отпуск за отглеждането му. Молбата е бланка при нас. За протеста - нямам думи. Идиотите са доста.
Лек ден и спокойна вечер на всички.

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 17:46 от Румена

# 93
Гледах ,гледах и аз  smile3521.Големи сте симпатяги  Hug
А това с компютъра за най добър приятел ме разби smile3532
Много бяхте сладки   love001

# 94
 Мира Heart Eyesмного сте сладки наистина, симпатяги!

Айде Hugна всички и дано после мога да се включа, че дивчо пак се размрънка.

# 95
  • Варна
Пък на нас ни спряха тока по средата.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Поне до там гледах, много сладки бяхте. Heart Eyes Важното е, че сте спечелили и почивката е била на ниво. Peace
Зелче, как е Пламена? Много гаден тоя вирус, дано бързо се оправи. Hug
КалиМа, и аз щях да идвам на протеста, но по обясними причини... Sad

# 96
  • Откъм Варната
Пък на нас ни спряха тока по средата.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Поне до там гледах, много сладки бяхте. Heart Eyes

И аз така  Sad, то значи половината квартал е намал ток

# 97
  • Стара Загора
После ще ви чета и после ще се отчитам...сега имам важна задача - отиваме с Оска и мъжовете и малките мъжове да пукаме бира, че тука е ад в Стара Загора Mr. Green

# 98
Aaaa Oска натам ли се е замъкнала.Ама не казвате ей, в последния момент Crossing Arms Crossing Arms
Айде нищо.Весело да си изкарате Hug

Мира, абе много сте сладки бе Heart Eyes.От трите двойки бяхте най-големите свежари и сладури Hug.Браво на вас.Само не разбрах къде си била по монокини Whistling Mr. Green

Цеци спинка.Днес цял ден не е акал.Запекох го,знаех си.Но така ми е по-спокойно.Утре ще му дам пюренце и ще се изака.

Миринда
, радвам се за сладурката, че има леко подобрение Hug

Утре имаме срещичка пак с Ангелина и Таси, дано и Илианка успее да дойде.Дават го и 30 градуса в Русе.За сравнение днес 39гр. Значи ще е "студено" направо.Супеееер Grinning Sunglasses

Чао и лека вечер на всички  bouquet

# 99
Ха-ха здравейте отново от смешните участници в Горчиво Mr. Green
Благодаря ви за хубавите отзиви ама аз нещо не се харесах май се бяхме спекли повече от необходимото. SickАма важното е все пак че се забавлявахме.Особенно с моя мужжжж който все избързваше. #Cussing out  Mr. Green
Мира, абе много сте сладки бе Heart Eyes.От трите двойки бяхте най-големите свежари и сладури Hug.Браво на вас.Само не разбрах къде си била по монокини Whistling Mr. Green
Кръци след сватбата бяхме на Дюни на почивка и там бяхме на плаж.Нямаше хора и аз се престраших да се пека без горнище.Да ама бяхме взели въдиците и решиме да наловим някоя риба понеже на близо гледахме че имаше и рибари.И така ама наистина страшно много кълвеше рибата и аз бях направо в еуфория.Какъв ти бански ние не сварвахме да изваждаме рибата... Mr. Green.Изкарахме си тогава страхотно. CrazyМежду другото вечерта се разпрахме да ядем риба. #Crazy Mr. Green
Хера и Оска желая ви приятно изкарване. Peace
Хайде лека ви вечер от мен и моя убаввв мъж.  bouquet

# 100
Здравейте и от нас  Simple Smile

Мира, пропуснала съм ви. Аз докато разбера, че ще ви дават и то.............Ама с това търчане покрай преместването така е.................
Надявам се бебчетата прихванали вирус да се оправят бързо, а на останалите да им се размине ако може.
за храненето, Ема от седмица хапва плод сутрин и вечер и няколко лъжички пюре на обед. През останалото време е на кърма (да не говорим за през нощта) и на вода, но в крайна сметка жегата мъчи всички ни, а ня тях им се случва за първи път.
Веничка, би могла да пробваш с домашно пюре..........
Херааааа, разбрах аз, че и на живо си симпатяга Mr. Green Хайде давайте снимките да ги видя, че още ден два ще съм с нет и после не е ясно кога ще се появя пак.

# 101
Ха да кажем и  ние едно здравейте и да ви покажем най пресната ни снимка от днес:

# 102
Май и аз ще гледам среднощното "Горчиво" да наваксам.
Болничките да оздравеяват скоро!
Евелинка, стискам палци да нямаш премеждия на морето, а  и след това бременността да е безпроблемна и лека! И да ни зарадваш с девойка! Peace
И Никълчо е с никакъв апетит в тия жеги - само пасирани плодове хапва с охота. И ви благодаря за идеята за водичката - от вчера "пие" водичка в капачката от авентското шише! Тече и по устичката, ама все пак гълта нещичко, че с това потене...

# 103
Евелина,стискаме палци за резултатите.
Хора,имам една питанка,че днес в чудо се видях с Андрес.Започна да капризничи ужасно.Ако иска нещо и не му го дадеш зпочва да реве ужасно.Днес имахме две такива сцени с рев по половин час и нищо не е в състояние да го успокой,чак се задавяше.Но не може да му се угажда във всичко все пак,то възпитанието започва от рано.Иска телефона или дистанционното за да ги захапва,но на мен тази идея не ми харесва.Вашите бебоци капризничат ли така?Иначе като излезнем на улицата е един такъв хрисим,всички му се радват колко спокойно бебе било Crazy

# 104
Здравейте HugМира,поздравления за yспешното yчастие  bouquetНапълно заслyжена награда,a пък и самото yчастие не и за изпyскане.В тия жеги направо не е за живеене,какво е това лято направо ще ни yмори още отсега.Днес бяхме на гости в една от мамите,с които излизаме по разходки.Изкарахме си чyдно,a и на бебоците им беше интересно.То беше една бебешка солидарност-по едно време ядоха,после поиграха,а с половин час разлика и заспаха.То иначе в тоя пек не става изобщо за разходки през деня.Дано всички болнички бебенца се оправят,че в това време съвсем им идва нанагоре на горкичките PraynigЗа храненето-и на нас ни намаля апетита,но хyбавото е че пропи вода PeaceМалката си е много беличка и сега от топлото се е изринала о/о вратлето и раменцата.Ващите бебенца така ли са и с какво ги мажете newsm78 mamf toni,много е сладка малката.Aбе изобщо нашите гарджета октомврийчета са си най yбави.Чао и целyвки на всички сладyри и сладyранки bye

Общи условия

Активация на акаунт